Şimdi Ara

Cam filmi 1 mi 2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce cam haric yan ve arkalara 1 mi 2 mi yaptirmaliyim.2 numara geceleri sıkıntı cıkartiriyor mu dezavatanlari neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ön cam 1 yan camlar 2 arka cam 3 sıkıntı olmaz.
  • Cam filmi yasak. Polis gördüğü an söker!

• 2No yeterli gelir gece sıkıntı çıkartmaz. Ama Llumar gibi %99 UV korumalı bir ürün tercih edin, gerisi gölge yapmaktan ve 2. Yıl solmaya başlamaktan başka bir işe yaramaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanları komple 2 en arka camıda 3 yaptırdım. Dışarıdan bakınca zift gibi sim siyah ama içeriden görüşü engellemiyor memnunum bu halinden
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Park ederken yagmur havada 2. numara cok sıkıntılı deniliyor doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Park ederken yagmur havada 2. numara cok sıkıntılı deniliyor doğru mu?
    Ben yıllardır her aracımdan%99 UV korumalı Llumar 2No kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım. Diğer markalar yada isimsizleri bilemiyorum?
    2No üzerine çıkılmadıkça gece sürüşünde sorun olmaz. 1no da çok açık renk, boşa para.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ön cam yasak. Benim ön yan camlarda 1 numara, arka ve arka yanlarda 2 numara var. (benim arabanın orjinal camı da çok hafif karartmalı) Şu anda ayarı çok iyi bence.

Sadece geceleri aydınlatma olmayan yerde geri giderken görüşte sıkıntı oluyor. Bazen yan camı açıp aynaya öyle bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: asderty

Ön cam yasak. Benim ön yan camlarda 1 numara, arka ve arka yanlarda 2 numara var. (benim arabanın orjinal camı da çok hafif karartmalı) Şu anda ayarı çok iyi bence.

Sadece geceleri aydınlatma olmayan yerde geri giderken görüşte sıkıntı oluyor. Bazen yan camı açıp aynaya öyle bakıyorum.
    niye uğraşıyon ki sök gitsin ön cama film takmak aşırı gereksiz ve tehlikeli şahsen
  • Cryin kullanıcısına yanıt
    Güvenlik olarak hiç sakıncasını görmedim. Ama film olmadan arabayı soğutmak nerdeyse imkansız. Güneş yanığı da cabası.

Bu haliyle bile nisan ayında klimayı açmaya başladım ankarada.

• linksiz kullanıcısına yanıt
    Şuan 2 numara var. Evet yağmurlu ve geceyse gözükmüyor. Ancak göremediğimiz kısım geri geri parkederkenki olan kısımdan ibaret. Ondada camları 2 dakka indirip park edebiliyorsunuz. He gidip ön cama film çektirirseniz işte o zaman sıkıntılar başlar. Bide benim aracın kendide siyah belkide ondan geri geri parkederken aracın hatlarını farketmekte zorlanıyorum. Kırmızı bir araçta bu kadar sorun olmuyordur belki.
  • En ideali ön yanlar 1 arka yanlar ve bagaj camı 2.

• quote:

Orijinalden alıntı: asderty

Güvenlik olarak hiç sakıncasını görmedim. Ama film olmadan arabayı soğutmak nerdeyse imkansız. Güneş yanığı da cabası.

Bu haliyle bile nisan ayında klimayı açmaya başladım ankarada.
    adanada siyah arabaya biniyorum tartışmayalım bence hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Ben yıllardır her aracımdan%99 UV korumalı Llumar 2No kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım. Diğer markalar yada isimsizleri bilemiyorum?
    2No üzerine çıkılmadıkça gece sürüşünde sorun olmaz. 1no da çok açık renk, boşa para.

Alıntıları Göster
    tam doğru cevap. dinleyin.
  • 5 cama da 2 numara yaptırdım. Ön iki camda yağmurda ve geceleri ideal olan 1 bence, arkalar için de 2.

2 numarada aynalardan Farı yanmayan araçları fark etmek zor oluyor, gece ve yağmur sürüşü de sıkıntılı.

Ama söktürmedim, alışıyosunuz tabi ki. Ekstra dikkat ediyorum.

Güzellikleri de arabanın dış görünüşü güzel oluyor hepsi aynı ton olunca, ön taraf dışarıdan görünmüyor ve güneşi çok iyi kesiyor.

• yanlarda 2 numara varken gece arabayı yanaştırırken sorun yaşıyordum
  • Bu görememe durumları tamamen filmin marka/kalitesi ile alakalı.

Bende llumar 2no var, komşum sanayi de -amerikan bilmem me?- 2no yaptırmış! Bariz şekilde koyuluk farkı mevcut.

• Önler 1 arkaları 2 yaptirdim.Aklimda kaldi önleri 2 mj yaptirsaydim acaba sanki acık oldu gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.