Şimdi Ara

1.9 L. MİNİ PC 7000 TL - 5600G APU - ASROCK DESKMİNİ X300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 1.9 L. MİNİ PC 7000 TL - 5600G APU - ASROCK DESKMİNİ X300
    Sistem toplayalı iki hafta oldu sıfır sayılır .

Sistem özellikleri

Amd ryzen 5 5600G 09.11.2022 de alındı

Asrock deskmini x 300 kasa barebone 29.11.2022 de alındı anakartı içinde laptop adaptörlü

Kingston 8 x2 16 gb sodimm ram 3200 mhz 29.11.2022 de alındı

Akasa gecko pro m2 ssd soğutucu 29.11.2022 de alındı

Kioxia exercia 500 gb m2 ssd 2908.2022 de alındı

KFG tamdır sistemi hobi amaçlı topladım Ekran kartlı sistem toplayacağım için satıyorum ayrıca takas Xbox sx veya Ss ile Microsoft garantisi olması şartıyla takas olur alt üst konuşulur .

Mini itx sistemden daha küçük bir sistemdir Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz 05301295127 WhatsApp numarama mesaj atın görüşelim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. 1.9 L. MİNİ PC 7000 TL -  5600G APU - ASROCK DESKMİNİ X300 1.9 L. MİNİ PC 7000 TL -  5600G APU - ASROCK DESKMİNİ X300 1.9 L. MİNİ PC 7000 TL -  5600G APU - ASROCK DESKMİNİ X300 1.9 L. MİNİ PC 7000 TL -  5600G APU - ASROCK DESKMİNİ X300
    Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep, Şahinbey Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yanlış anlamayın ama nerdeyse birebir aynı sistemi ekim ayında 7bin liraya sıfır olarak kurduk arkadaşa, şu an kasaya zam gelmiş de. Bi özelliği mi var acaba gözden kaçırdığım, 2. Eli nasıl 8bin olabiliyor 🤨

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cobainn kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan bir farkı yok hocam. Ben toplayalı iki hafta kadar oldu . Bugün sıfır olarak toplarsanız aynısı 8 bini geçer . İkinci el olunca yarı fiyatına mı satmak zorundayız ben anlamadım . Ayrıca pazarlık yok illa ben bunu 8 bine satarım da demedim . Alıcı olan olursa pazarlık ta yaparız . Lütfen ilan baltalamayalım .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Güncel

• Gunercircir kullanıcısına yanıt

Arkadaş güzelce fikrini belirtmiş,ortada ilan baltalanan bir durum görünmüyor. Yorum kaldıramıyorsanız insanların erişebileceği yerlerde yayın yapmayacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasimcan887 kullanıcısına yanıt
    Yapılan yorumları kaldıramamak gibi bir durum yok . Bende kendi fikrimi belirttim . Sonradan gelip ortada olmayan bir polemik mi yapmaya çalışıyorsunuz .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.