Şimdi Ara

Mini Onarım ve Tramer Kayıtları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
41.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    başka şirketler hakkında bilgim yok; axa'dan kaskosu olup benden teklif alan birkaç müşterimde bizzat yaşadığım bir durum...
  • Son zamankarda yaptiranlar oldu mu? 5664 de gozukuyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aralık 2015 te mini onarım yaptırdım. mini onarım diye gözüküyor. bakın fotolarda var. Arabanın arka kapısının altında marşpiyeli merdivenin köşesine sürtmüştüm.

Sorgulamayı hemen yaptırırsanız görünmeyebiliyormuş. 1 ay sonra yapın sorgulamayı görünüyor.
     Mini Onarım ve Tramer Kayıtları Mini Onarım ve Tramer Kayıtları Mini Onarım ve Tramer Kayıtları

• Bende axadan kasko yaptirdim mini onarım icin plakanin oradaki plastik kirikti 200 tl fiyati dedi bayi bende mini onarimdan yapamaz misiniz dedim 150 tl ust sınır dedi oyle kaldi anliyacaginiz...kasko var ama yaptiramiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Bende axadan kasko yaptirdim mini onarım icin plakanin oradaki plastik kirikti 200 tl fiyati dedi bayi bende mini onarimdan yapamaz misiniz dedim 150 tl ust sınır dedi oyle kaldi anliyacaginiz...kasko var ama yaptiramiyoruz

Rs'ye gidin hocam belki mini onarımla yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

quote:

Bende axadan kasko yaptirdim mini onarım icin plakanin oradaki plastik kirikti 200 tl fiyati dedi bayi bende mini onarimdan yapamaz misiniz dedim 150 tl ust sınır dedi oyle kaldi anliyacaginiz...kasko var ama yaptiramiyoruz

Rs neresiki hala kasılma devam ediyor...

• quote:

quote:

quote:

http://www.rsservis.com.tr

Gecmiş olsn

• Mini onarım neovada da tramerde gözüküyor. Yanlız neovanın mini onarımı süper 987 tl lik hasar mini onarıma girdi ve kaskoyu bozmadı. Kaskoyu 800 tl ye yaptırmıştım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.rsservis.com.tr

Gecmiş olsn

Saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

Poliçenizi Axadan yenilemeye devam ettiğiniz sürece hasarsızlığınız bozulmaz; ertesi sene başka şirkete giderseniz hasarsızlığını bozulur. Ve tramere hasar kaydı olarak işleniyor axada yaptırdığınız mini onarım hizmetleri.

tramere hasar kaydı her ne olursa olsun işleniyor mu yoksa diğer sene başka şirkete gidersek mi işleniyor?

hem axadan hem grupamadan teklif aldım grupamada axa da %30 indirim uygulamış şimdi axa dan devam edersek hasarsızlık bozulmaz seneye %40 alırsınız diyorsunuz yanlış anlamadım değil mi? peki %30 u uygulayan grupamaya geçsem nasılsa %30 u uyguladı bunun acısı seneye mi çıkar benden
  • yokmu güncel bilgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Son zamankarda yaptiranlar oldu mu? 5664 de gozukuyor mu?

görünüyor bende de çıktı
  • mini onarim ve auto king ikiside musteri aldatmacası.hepsi cıkıyor kayitta.paranizla dısardan yaptırın.hem kucucuk parcayi auto king boyasını bulamiyor.komple o bolgeyi boyuyor.auto king de cok sikayet var.
  • Son durum nedir arkadaşlar vdf kasko mini onarım kullanmayı düşünüyorum

Tramer hasarsızlik durumu?

• vdf kasko mini onarım yapıyor mu? poliçede sadece yetkili servislerde mini onarım yapılıyor yazıyor yetkili serviste mini onarım yapmadığı için kullanılmıyor diye biliyorum değişmediyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamir84

vdf kasko mini onarım yapıyor mu? poliçede sadece yetkili servislerde mini onarım yapılıyor yazıyor yetkili serviste mini onarım yapmadığı için kullanılmıyor diye biliyorum değişmediyse.
    Bende sadece yetkili servis yapıyor diye biliyorum.

Yetkili servis neden mini onarım yapmıyor?

• Bilmiyorum geçen sene sorduğum da hiçbir yetkili servisin mini onarım yapmadığı söylenmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: zamir84

Bilmiyorum geçen sene sorduğum da hiçbir yetkili servisin mini onarım yapmadığı söylenmişti.
    Vw yetkili servis hiçbir şey yapmıyor sanırım sadece para kitliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: anotherbrick55

Merhaba arkadaşlar

Bugün aracımla ufak bi kaza sonucu arka kapıda 15 cmlik bir çizik ve boya çatlağı oluştu. Sigorta şirketim (ERGO) Mini onarım kapsamında auto kingte bakım yapılabileceğini söyledi. Resimleri autokinge gönderdim ve mini onarım kapsamında sorunu çözeceklerini söylediler.
    İnternetten mini onarım paketi uygulamalarını araştırdığımda çoğu kişi bu onarımdan sonra tramerde hasar kaydı gördüklerini özellikle auto king de bu işlemlerden sonra tramerde hasar kaydı açıldığını (özellikle ERGO ile çalışanlar) forumlarda ve şikayet sitelerinde yazmışlar. Siz ne diyorsunuz arkadaşlar?

Mini onarım tramerde görünüyormu?

Mini onarim tramerde gozukmuyor

Ben gittim yaptirdim 5664 mesaj attim gozukmedi

Alıntıları Göster
    Göremezsin tabi. Çünkü kayıtlar 45 gün sonra tramerde görünüyor. Geçmiş olsun.

• Merhabalar,

Hangi şirketlerin mini onarımı tramere işlenmiyor? :u an Sompo var, tramere işliyorlarmış, tabiki bu rekabeti önlemek için. Araştırdığıma göre Groupama, Halk sigorta, Ray sigorta ve Anadolu hasar dosyası açmadan işlem yapıyormuş Güncel durum nedir?

Arka tamponun yan kısmında dikey küçük bir ezik var, 3 ay sonra poliçe süresi doluyor. Firmayı ona göre seçeceğim ya da üzerine bir sticker ayarlayacağım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.