Şimdi Ara

Mini Onarım ve Tramer Kayıtları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
41.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün aracımla ufak bi kaza sonucu arka kapıda 15 cmlik bir çizik ve boya çatlağı oluştu. Sigorta şirketim (ERGO) Mini onarım kapsamında auto kingte bakım yapılabileceğini söyledi. Resimleri autokinge gönderdim ve mini onarım kapsamında sorunu çözeceklerini söylediler.
    İnternetten mini onarım paketi uygulamalarını araştırdığımda çoğu kişi bu onarımdan sonra tramerde hasar kaydı gördüklerini özellikle auto king de bu işlemlerden sonra tramerde hasar kaydı açıldığını (özellikle ERGO ile çalışanlar) forumlarda ve şikayet sitelerinde yazmışlar. Siz ne diyorsunuz arkadaşlar?

Mini onarım tramerde görünüyormu?

• evet sigorta şirketleri mini onarımı kaskoya hasar olarak yansıtıyorlar ve bu nedenden dolayı müşterilerini başka şirketlere kaptırmamış oluyorlar.hasar olarak gösterilmediği zaman çok rahat diğer kasko şirketleri de makul primler verdiği için bu yola gidiyorlar.31.12.2011 de kaskomu yeniletirken öğrendim ben de,ilerde şirket değiştirmeyi düşünmüyorsanız mini onarım yaptırın ama kayda geçer tramerin.
  • Tramer sorgulamasında onarım masrafı da görünüyor diye biliyorum. Görülen tutardan küçük bir onarım olduğu belli olacaktır. Aracınızı satarken onarım öncesi ve sonrası fotoğraflarını taliplere gösterirseniz bir sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Tramer sorgulamasında onarım masrafı da görünüyor diye biliyorum. Görülen tutardan küçük bir onarım olduğu belli olacaktır. Aracınızı satarken onarım öncesi ve sonrası fotoğraflarını taliplere gösterirseniz bir sıkıntı olmaz.
    Hem tramerde çıkıyor hemde çok saçma bir sistem bence. Benim ön tamponda 5 cmlik bir çizik vardı altında da birkaç nokta adamlar onu bile saydılar bütün mini onarım hakkım 5 cm lik bir yerde bitecekti. Bende yaptırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anotherbrick55

Merhaba arkadaşlar

Bugün aracımla ufak bi kaza sonucu arka kapıda 15 cmlik bir çizik ve boya çatlağı oluştu. Sigorta şirketim (ERGO) Mini onarım kapsamında auto kingte bakım yapılabileceğini söyledi. Resimleri autokinge gönderdim ve mini onarım kapsamında sorunu çözeceklerini söylediler.
    İnternetten mini onarım paketi uygulamalarını araştırdığımda çoğu kişi bu onarımdan sonra tramerde hasar kaydı gördüklerini özellikle auto king de bu işlemlerden sonra tramerde hasar kaydı açıldığını (özellikle ERGO ile çalışanlar) forumlarda ve şikayet sitelerinde yazmışlar. Siz ne diyorsunuz arkadaşlar?

Mini onarim tramerde gozukmuyor

Ben gittim yaptirdim 5664 mesaj attim gozukmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Merhaba arkadaşlar

ben 2 kez mini onarım yaptırdım. ikisi de gözükmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Merhaba arkadaşlar

sigortacılar sigorta ekranlarında hasar olarak gösteriyorlar kasko teklifinizi başka şirketten alın size söylerler .....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyes84

sigortacılar sigorta ekranlarında hasar olarak gösteriyorlar kasko teklifinizi başka şirketten alın size söylerler .....

Alıntıları Göster
    Tramerde görünüyorsa bunun adı hasar olur. O zaman mini onarım demenin mantığı ne ?

Görünmemesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Tramerde görünüyorsa bunun adı hasar olur. O zaman mini onarım demenin mantığı ne ?

Görünmemesi lazım.

Alıntıları Göster
    Benim anlamadığım konu; Tramer'de durumun görünmesi çok mu kötü ki? Çıkarır masaya vurursunuz fotoğrafları, "İşte onarım bu kardeşim, işine gelirse" deyin. Alan alsın, beğenmeyen oğluna almasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Benim anlamadığım konu; Tramer'de durumun görünmesi çok mu kötü ki? Çıkarır masaya vurursunuz fotoğrafları, "İşte onarım bu kardeşim, işine gelirse" deyin. Alan alsın, beğenmeyen oğluna almasın...

Hocam haklısınızda aracımı 1 ay önce sıfır aldım. 1 aylık arabanın tramere kaydı olsun kaskoda hasarı görünsün istemiyor insan. Autoking yapılan iş sonunda mini onarımda olsa 60 lira ücret istiyor. Dışarıda 100 liraya yaptırırım kaydıyla kuyduyla uğraşmam kafam rahat olur.
  • quote:

quote:

Hocam haklısınızda aracımı 1 ay önce sıfır aldım. 1 aylık arabanın tramere kaydı olsun kaskoda hasarı görünsün istemiyor insan. Autoking yapılan iş sonunda mini onarımda olsa 60 lira ücret istiyor. Dışarıda 100 liraya yaptırırım kaydıyla kuyduyla uğraşmam kafam rahat olur.

Kaskoyu söylemeden parasını kendimiz verip auto king`e yaptırsak yine görünüyor mu tramer`de? Ayrıca görünmediğin söyleyen arkadaşlar hangi firma ile çalışıyorlar? Benim firma Başak Groupama. Ufak taş çizikleri var arabada. Yaptırayım diye düşünüyordum ama şimdi yaptırmasam mı ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: okttay

quote:

quote:

Kaskoyu söylemeden parasını kendimiz verip auto king`e yaptırsak yine görünüyor mu tramer`de? Ayrıca görünmediğin söyleyen arkadaşlar hangi firma ile çalışıyorlar? Benim firma Başak Groupama. Ufak taş çizikleri var arabada. Yaptırayım diye düşünüyordum ama şimdi yaptırmasam mı ki.

Alıntıları Göster
    ooof bu soru benimde aklımı kurcalıyor çizikler gözüme batmaya başladı kaskom ışık sigorta

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

ooof bu soru benimde aklımı kurcalıyor çizikler gözüme batmaya başladı kaskom ışık sigorta

Alıntıları Göster
    Axa sigortada yaptırdığınız mini onarımlar tramerde görünüyor. yılda bir defa hakkınız var. AutoKinge gitmeyi düşünüyordum. Böyle olunca vazgeçtim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: edimspeed

Axa sigortada yaptırdığınız mini onarımlar tramerde görünüyor. yılda bir defa hakkınız var. AutoKinge gitmeyi düşünüyordum. Böyle olunca vazgeçtim :(

Alıntıları Göster
    Bende geçen sene axa'dan yaptırmıştım,2.cm'lik bir çizik ve tekerlek üstü plastiktede hafif sürtme izi vardı auto king'e gittim sizin sigortadan hakkınız 150 tl dedi ama bu hasar 350 tl ye olur onun için geri kalan masrafı kaskodan alırız yalnız tramerde hasar kaydınzı çıkar dedi.! Bende vazgeçtim gittim sanayide 1. saatte yaptırdım. Devlet en son çıkardığı kanunla vatandaşı sigortacıların insafına bıraktı onlarda affetmiyo. Bu mini onarımda en iyisi Anadolu sşigorta kapsamıda geniş ama onunda kaskosu 1300.-tl den den başlıyor. Yani kısacası mini onarım olayı tamamen göstermelik.

• Arkadaşlar bugün küçük bir hasar için aracı autoking ankaraya bıraktım. Poliçem axa'dan.
    Axa'yı aradım. Tramerde gözükmez mini onarım olduğu için çünkü dosya açılmaz dedi. Hasarsızlığım da bozulmuyormuş. Yukarıda bazı arkadaşlar aksini söylemiş. Kafam karıştı. Şimdi yine her yere soracağım.
  • himpton kullanıcısına yanıt
    Poliçenizi Axadan yenilemeye devam ettiğiniz sürece hasarsızlığınız bozulmaz; ertesi sene başka şirkete giderseniz hasarsızlığını bozulur. Ve tramere hasar kaydı olarak işleniyor axada yaptırdığınız mini onarım hizmetleri.
  • Geçmişe dönük nasıl oluyor bu işler. Biranda nasıl çıkayor ki o zmn.
    Özellikle sordum. Tramerde de çıkmaz çünkü dosya açılmaz dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

Poliçenizi Axadan yenilemeye devam ettiğiniz sürece hasarsızlığınız bozulmaz; ertesi sene başka şirkete giderseniz hasarsızlığını bozulur. Ve tramere hasar kaydı olarak işleniyor axada yaptırdığınız mini onarım hizmetleri.

Hocam bu arada, mini onarımın tramerde gözükmesi axa'ya özel birşey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Bende geçen sene axa'dan yaptırmıştım,2.cm'lik bir çizik ve tekerlek üstü plastiktede hafif sürtme izi vardı auto king'e gittim sizin sigortadan hakkınız 150 tl dedi ama bu hasar 350 tl ye olur onun için geri kalan masrafı kaskodan alırız yalnız tramerde hasar kaydınzı çıkar dedi.! Bende vazgeçtim gittim sanayide 1. saatte yaptırdım. Devlet en son çıkardığı kanunla vatandaşı sigortacıların insafına bıraktı onlarda affetmiyo. Bu mini onarımda en iyisi Anadolu sşigorta kapsamıda geniş ama onunda kaskosu 1300.-tl den den başlıyor. Yani kısacası mini onarım olayı tamamen göstermelik.

Evet Anadolu Sigorta bu konularda çok iyi ama prim konusunda asla tercih edilmez.

Hasarsız aracıma Axa ve Allianz gibi sigortalar senelik 8000-9000 TL fiyat verirken, Anadolu Sigortayla çalışmayı çok istememe rağmen 14000 TL istediler. Dolayısıyla yine yabancı firmalara kazandırmaya devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Evet Anadolu Sigorta bu konularda çok iyi ama prim konusunda asla tercih edilmez.

Hasarsız aracıma Axa ve Allianz gibi sigortalar senelik 8000-9000 TL fiyat verirken, Anadolu Sigortayla çalışmayı çok istememe rağmen 14000 TL istediler. Dolayısıyla yine yabancı firmalara kazandırmaya devam.

Alıntıları Göster
    mini onarım olarak görünüyor bknz dün sorguladığım bi araç
     Mini Onarım ve Tramer Kayıtları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StranqeRz -- 19 Şubat 2015; 15:40:17 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.