Şimdi Ara

mini one hakkında biraz bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. maksimum cıkabileceğim 35000 lira ile 150000 kmlerde mini one düz vites almak gibi bir düşüncem var. 2008 2009 model bir şey düşürebiliyorum gibi. acaba kullananlar arasında bu aracın yakıtı ne olur bakımı ne olur bilen var mıdır? internet yorumları çok çelişkili olduğu için kullanan birileri daha sağlıklı bilgi verir diye düşündüm. kullanmıs arkadaslar biraz hakkında bilgi verirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderhan -- 20 Eylül 2015; 17:57:53 >

• minisi olan yokmuymuş forumda:) günceeel:)
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi o paraya colt, eski kasa polo corsa vs onerirler.
    Su anki 2.el piyasasini bilmiyorum, butcene gore temiz bulabilir misin?
    1.4 90 hp yeterli ben sadece 2 ay kullandim. Cok dikkat edersen yakiti 6.5 litreye dusurebilirsin(istanbul standar trafik kopru vs yok).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mini cooper s var motor haric benzer araclar.
    Ben aracimdan genel olarak memnunum. Kronik bi sorununa arizasina denk gelmedim. Arka koltuklar ve bagaj kucuk ve biraz konforsuz bunu kabul ederek alirsaniz hicbi sorun yasamazsiniz.

• teşekkürler:) tabi bunları kabul etmiş durumdayım, masrafı çok ve yakıtı su gibi harcar diye korkuttular genelde gözümü de ondan tereddütteyim. 2006 model 100000 120000 km civarlarında cooper ya da one alabiliyorum bu arada. ha diyeceksiniz ki mini alan adam masrafını mı düşünürmüş, e düşünülüyo işte. malum aşk için alıyoruz ama sonra bu aşk pahalıya patlar mı da diyoruz:)
  • Sakin kullanirsan 35 kurus yakarsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • söz çok sakin kullanıcam:) 35 fena değil, bence 8 litreye kadar fena değil istanbul içi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfadam

Bende mini cooper s var motor haric benzer araclar.
    Ben aracimdan genel olarak memnunum. Kronik bi sorununa arizasina denk gelmedim. Arka koltuklar ve bagaj kucuk ve biraz konforsuz bunu kabul ederek alirsaniz hicbi sorun yasamazsiniz.

Merhaba bende s almayi dusunuyorum sizinki kac model acaba?
    Motor sesi rahatsiz edici olabiliyo mu? Bazi yerlerde boyle seyler okudum da
    Bagaj ve arka koltuklar benim icin onemli degil, mini cooperin guzelligi yeter :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efetarikk

quote:

Orijinalden alıntı: kfadam

Bende mini cooper s var motor haric benzer araclar.

Merhaba bende s almayi dusunuyorum sizinki kac model acaba?
    Motor sesi rahatsiz edici olabiliyo mu? Bazi yerlerde boyle seyler okudum da
    Bagaj ve arka koltuklar benim icin onemli degil, mini cooperin guzelligi yeter :)

Benimki 2005 model. Motorunun cok guzel bi sesi var. Rahatsiz etmek yerine hosuma gidiyor benim. Benim aracimda k&n filtre ve egzoz var. Orjinal filtre ve egzozla cok ses duymazsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: enderhan

söz çok sakin kullanıcam:) 35 fena değil, bence 8 litreye kadar fena değil istanbul içi

Ben s le 8-9 litreye dusebiliyorum. Cok fazla trafige girmeseniz cok bise yakmaz merak etmeyin.

• teşekkürler:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.