Şimdi Ara

Mini Peltierin Sıcak Kısmını soğutma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba herkese kolay gelsin, araştırdım ama bulamadım eğer vardıysa konu link atabilirsiniz fazlalık yapmak istemem

Arkadaşlar ben 6V lik, 25X25 mm bir peltierin üzerine termal macun ve 2 tane 9X9 mm büyüklüğünde pasif soğutucu taksam, ısınan taraf üzerinde bir etkisi olur mu? Ve peltierin ısınan tarafı soğutmak için bir fikriniz var mı. Mini bir soğutucu devresi yapmaya çalışıyorumda, aynı zamanda az güç çekicek bir devre olması gerekiyor, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaber -- 9 Ağustos 2016; 13:10:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaber

Meraba herkese kolay gelsin, araştırdım ama bulamadım eğer vardıysa konu link atabilirsiniz fazlalık yapmak istemem

Arkadaşlar ben 6V lik, 25X25 mm bir peltierin üzerine termal macun ve 2 tane 9X9 mm büyüklüğünde pasif soğutucu taksam, ısınan taraf üzerinde bir etkisi olur mu? Ve peltierin ısınan tarafı soğutmak için bir fikriniz var mı. Mini bir soğutucu devresi yapmaya çalışıyorumda, aynı zamanda az güç çekicek bir devre olması gerekiyor, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Isınan tarafın ebatına uygun metal bir soğutucuyu termal yapıştırıcı ile yapıştırıp üzerine fan takabilirsiniz, gücü yok yüksek değil se peltierin, hava soğutma yeterli olacaktır.
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, elektronikte yeniyim ve böyle mini bir soğutma devresi yapmaya çalışan görmedim, o yüzden yardıma ihtiyacım var, teşekkür ederim tavsiye için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.