Bildirim
Minibüslerdeki bayraklarının sebebi nedir ? bilen duyan varmı ?
MERRELL MORPHLITE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLYLZVF1
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Onlar minibüsçülerin mensubu olduğu mafya veya tarikata göre farklılık gösteren ve bulunduğu mafyayı temsil eden semboller.
Edit: imlâ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 10 Mart 2016; 14:30:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğu barcelona zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kocaelideki çoğu otobüste kocaelispor atkısı vardır bayrak olanına rastlamadım. Dolmuşların bazılarındada kocaelispor atkısı vardır.
Hepsi kendi kafasında
Görüntü. Başka bir şey değil. Yoksa bir minibüsçünün oturuk new york yankees veya Koln FC yi takip edeceğini sanmıyorum -
Ya insan düşünmüyor değil , acaba bu adam hakikaten NY YANKEES takımını tutuyor olabilir mi diye , sonra aynadan bakınca bi gülme geliyor her sabah :D -
tuttuğu partiyi temsil eder akp ise dortmund chp ise manchester mhp barcelona flaması asmak zorunda diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
tuttuğu partiyi temsil eder akp ise dortmund chp ise manchester mhp barcelona flaması asmak zorunda diye biliyorum.
TROLOLOLOLOLOLLOLO -
quote:
tuttuğu partiyi temsil eder akp ise dortmund chp ise manchester mhp barcelona flaması asmak zorunda diye biliyorum.
Soruma farklı bir bakış açısı getirdin ,sağol l
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WepCamerron -- 10 Mart 2016; 17:25:42 > -
beyinsiz minibüsçülerin havalı olma çabası işte .. -
2.lig Alman takımı flamaları yok mu onlar çok güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 10 Mart 2016; 17:46:20 >
Zaten minibüs kendi haline bir cumhuriyet gibi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri takmış diğer salaklarda peşinden gitmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsinin kafalarına takam
quote:
tuttuğu partiyi temsil eder akp ise dortmund chp ise manchester mhp barcelona flaması asmak zorunda diye biliyorum.quote:
Orijinalden alinti: Citizen
tuttugu partiyi temsil eder akp ise dortmund chp ise manchester mhp barcelona flamasi asmak zorunda diye biliyorum.
Neden Banlandym?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X