Şimdi Ara

Minibüslerdeki bayraklarının sebebi nedir ? bilen duyan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle istanbuldaki minibüslerde çoğunlukla gözlemlenen avrupa futbol takımı bayrakları , amerika basketbol takımı bayrakları , açayip ülke bayrakları v.s amaç nedir acabaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WepCamerron -- 10 Mart 2016; 9:06:00 >

• Onlar minibüsçülerin mensubu olduğu mafya veya tarikata göre farklılık gösteren ve bulunduğu mafyayı temsil eden semboller.

Edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 10 Mart 2016; 14:30:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu barcelona zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaelideki çoğu otobüste kocaelispor atkısı vardır bayrak olanına rastlamadım. Dolmuşların bazılarındada kocaelispor atkısı vardır.

• Hepsi kendi kafasında

• Görüntü. Başka bir şey değil. Yoksa bir minibüsçünün oturuk new york yankees veya Koln FC yi takip edeceğini sanmıyorum
  • Ya insan düşünmüyor değil , acaba bu adam hakikaten NY YANKEES takımını tutuyor olabilir mi diye , sonra aynadan bakınca bi gülme geliyor her sabah :D
  • tuttuğu partiyi temsil eder akp ise dortmund chp ise manchester mhp barcelona flaması asmak zorunda diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

tuttuğu partiyi temsil eder akp ise dortmund chp ise manchester mhp barcelona flaması asmak zorunda diye biliyorum.

TROLOLOLOLOLOLLOLO
  • quote:

tuttuğu partiyi temsil eder akp ise dortmund chp ise manchester mhp barcelona flaması asmak zorunda diye biliyorum.

Soruma farklı bir bakış açısı getirdin ,sağol l

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WepCamerron -- 10 Mart 2016; 17:25:42 >
  • beyinsiz minibüsçülerin havalı olma çabası işte ..
  • 2.lig Alman takımı flamaları yok mu onlar çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 10 Mart 2016; 17:46:20 >
  • Zaten minibüs kendi haline bir cumhuriyet gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri takmış diğer salaklarda peşinden gitmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsinin kafalarına takam

• quote:

quote:

Orijinalden alinti: Citizen

tuttugu partiyi temsil eder akp ise dortmund chp ise manchester mhp barcelona flamasi asmak zorunda diye biliyorum.

Neden Banlandym?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.