Şimdi Ara

minibüste kavga (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: torku42

quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

quote:

Orijinalden alıntı: iskici34

quote:

Orijinalden alıntı: Salvodor_07

Haketmiş

Kime göre, neye göre?

Herkes kendi cezasını kendisi keserse bu ülkede mahkeme ve adalet kurumlarına ihtiyacımız yok demektir. Adam trafiğin tam bir kaos olduğu ülkede saatlerce direksiyon başında emek harcıyor, ter döküyor. Gece-gündüz her türlü abidik gubidik tiple uğraşıyor. En ufak bir hatada ağzını burnunu kırmak mı gerekiyor??

Bir şekilde şöforü uyarırsın, gerekli yerlere şikayet edersin. Vatandaş olarak yapabileceğin budur.

Videodaki kişi umarım ceza alır, şöforde bir şekilde uyarılır.

bu ülkede adaletin halen var olduguna inanıyor musunuz? hırsızı yakalayan emniyet amirleri, polisler, savcılar, yargılayan hakimler içeride, hırsızlar dışarıda suan. ne adaletinden bahsediyorsunuz? bu ülkede adaletin var olduğuna halen inanan sayısı %23 cıktı son anketlerde.

Paralelci misin? Fazla belli etmişsin.Polis, savcı, hakim diye yuvalandığınız her yeri yazmışsında.
    Yapmaya devam ettiğiniz himmet toplantılarınızda sizi ne diye kandırıyorlar bilmiyorum.
    İnsanlar yolda görse suratınıza tükürür direkt saklanmakla meşgulsünüz bu aralar.

paralelcilerinde sizinde ne mal oldugunuzu biliyorum. bu ülkenin en buyuk paralelide bizzat hükümettir. paraleli devletin her bir kurumuna sokanda bizzat hükümettir. ben seninde dahil oldugun akpkk, ayrıca fetonun paraleline tükürüyorum bol bol.

• Şoför darp edilmiş, ucu paralele dayanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskici34

quote:

Orijinalden alıntı: Salvodor_07

Haketmiş

Kime göre, neye göre?

Herkes kendi cezasını kendisi keserse bu ülkede mahkeme ve adalet kurumlarına ihtiyacımız yok demektir. Adam trafiğin tam bir kaos olduğu ülkede saatlerce direksiyon başında emek harcıyor, ter döküyor. Gece-gündüz her türlü abidik gubidik tiple uğraşıyor. En ufak bir hatada ağzını burnunu kırmak mı gerekiyor??

Bir şekilde şöforü uyarırsın, gerekli yerlere şikayet edersin. Vatandaş olarak yapabileceğin budur.

Videodaki kişi umarım ceza alır, şöforde bir şekilde uyarılır.

adalet mı hanı nerde adalet?

• Buna benzer bir bir olay eşimin başına geldi. İşyeri servisinde araç tümsekten hız kesmeden geçiyor ve eşim bulunduğu koltuktan havalanıp tekrar yere düşüyor. Sonuç: bel kısmında omur kırığı. 1 hafta hastane de kaldı bel kısmına omur bölgesinden platin takıldı ve şu an evde. Bu süreçte çekilen ağrı sızı ve endişeli bekleyiş de cabası. Bende ilk başta şoförü bulup bir güzel benzetmek istedim. Ki daha önce 2 defa kendisi ile de tartışmıştım. Şu an Allah a şükür eşimde kalıcı bir hasar yok ama en az 2 ay boyunca bel destekli çelik korse ile gezecek. Sonrasında doktor kontrolünde fizik tedavi ve gündelik hayatta hareketlerine azami dikkat edecek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.