Şimdi Ara

minimum yaş sınırını karşılamadığından apple kimliği oluştrulamadı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12 yaşında kızım için apd mini almıştım . Apadi açtığımız zaman hep onun yaşını filan girmiştik .

şimdi uygulama yada oyun i,ndirmek istedik. ( aplle store den ) fakat ''minimum yaş sınırını karşılamadığından apple kimliği oluştrulamadı '' diyor yeniden kendi adıma hesap açmak istiyorum malesef yine minimum yaş sırnı diyor.

Aplle mini nin sıfırdan ilk açılış sayfasına nasıl dönebilirim. Sanırım ordaki yaş kısmını değişdirmem grekecek?
    Yada ne yapmalıyım ?

• cihazı restore ederken ilk iphone/ipad olarak ayarla diye bir seçenek olması lazım. ipad restore olarak google da aratın rehber bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

cihazı restore ederken ilk iphone/ipad olarak ayarla diye bir seçenek olması lazım. ipad restore olarak google da aratın rehber bulabilirsiniz.

Sağ ol arkadaş bi bakayım. İlk ipadimiz olduğundan bu konuda çok çok acemiyim. İnşallah halledebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvela

quote:

cihazı restore ederken ilk iphone/ipad olarak ayarla diye bir seçenek olması lazım. ipad restore olarak google da aratın rehber bulabilirsiniz.

Sağ ol arkadaş bi bakayım. İlk ipadimiz olduğundan bu konuda çok çok acemiyim. İnşallah halledebilirim.

Daha önce hiç iTunes kullanmadıysanız Google da bulacağınız anlatımları iyice okuyun atladığınız biryer olmasın. İnşallah öyle düzelir diye umut ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yeni bir mail adresi alın ve yaşı büyük yazın. Bunu ipad üzerinden değil pc üzerinden yapın. O id ile login olun, yeterli olacaktır.
  • şimdi sıfırladım . itones eposta alıyorum kendime. kendi yaşımı girdim. umarım bi problem olmaz. tekrar sa ol arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 28 Ekim 2013; 15:31:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

Yeni bir mail adresi alın ve yaşı büyük yazın. Bunu ipad üzerinden değil pc üzerinden yapın. O id ile login olun, yeterli olacaktır.

@icloud.com diye yeni bir adres mi alayım . yoksa mevcut gmail yada hotmaili kulanabilirmiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

@icloud.com diye yeni bir adres mi alayım . yoksa mevcut gmail yada hotmaili kulanabilirmiyim

Normal mail adresi mesela gmail veya hotmail. Yaşı girerken büyük girin yeterli. Sonra cihazda o id ile çekersiniz.

• sağ ol
    myfranco hallettim. .

Birde ıos 7.0.3 güncellemesi var. Szice güncelleme yapayım mı ?
  • Ve aklınızda bulunsun bunun gibi durumlarda Ayarlar>iTunes ve AppStore dizinindeki en üstteki sekmeden çıkış yapınca istediğiniz gibi hesap oluşturabilirsiniz iOS 7.03'e güncelleyin son sürümü kullanmak her zaman iyidir kasmadığı sürece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ ol multiTYRT .

Acemilik başa bela arkadaşım. 7.0.3 Ü HEMEN GÜNCELLEMEYE BAŞLADIM.

Başka bişey yapmam lazım mı ? Ne biliyim farklı bi güncelleme yada yapmam gereken bi ayar var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 28 Ekim 2013; 22:21:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.