Şimdi Ara

Mining'de Kullanılmış PSU Almak Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bir süredir PSU arayışındayım. Aklımda sıfır almak var, Gigabyte Aorus 750w ya da Corsair Rm750(2019) bakıyorum. Lakin önümde şöyle de bir seçenek var; 1.5 yıl kadar mining'de kullanılmış; 1000W 80+ titanyum FSP Aurum, fiyatı uygun, garantisi 5 yıl daha var. PSU'yu aldıktan sonra test edip iade etme şansım var, sizce değerlendirilmeli mi?

• PSU işi şakaya gelmez. Madem sıfır alacak durumunuz var ikinci el mining çıkması PSU düşünmeniz bile hata bence. Mining sistemden çıkma fan bile almam ben.
  • Gigabyte hakkında pek iyi yorumlar yok Corsair al geç
    Mining çıkma psu mantık işi değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PSU'yu test edip beğenmezsem ya da bir aksilik görürsem iade etme şansım olduğu için aklımı çelmedi değil, lakin 2 sene durmaksızın %80-%90 yükte çalışmış olması caydırdı. Elimde PSU test cihazı vesaire mevcut fakat yükte ne olur, kendini ne zaman bırakır alet emin olamadım. Haklısınız, sıfır alacak durum varken aksiyona girmenin alemi yok.
    @KimBuGamzeli

Gigabyte hakkında duyduğum tek sorun fanının sesli çalışması oldu, sanırım gigabyte fan eğrisini biraz fazla agresif tutmuş. RM 2019'a yöneleceğim gibi duruyor.
    @kmlkszhacker
  • Psu bence en önemli parça. Ki 1.5 yıl yüksek yükte ve sürekli çalışmış bir psuya güven olmaz. İnsanlar normal psuları 5-6 saat kullanıyor desek miningte 24 saat kullanılıyor. Kendinize şu soruyu sorun 6 sene normal kullanılmış bir psu alır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mining çıkmasının çok büyük ihtimalle 1000 watti sonuna kadar kullanilmistir adam 4 tane kart takmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.