Bildirim
MINING EKRAN KARTI OYUNLARDA SIKINTI YAPARMI?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
görüntü girişlerinden ses alamazsın. Onun dışında pek bişey olmaz. benim bildiğim bu kadar. -
SES DERKEN? KULAKLIKTAN SES FALAN ALIYORUM..
HOPARLÖRDENDE SES GELİYOR NE DEDİĞİNİ ANLAMDIM? -
İşini bilen bir adam kullanıldı ise bir sıkıntı olmaz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ekran kartından görüntü ile sesinde alınabildiğini bilmiyorsan zaten kullanmıyorsundur da, öyleyse senlik bir durumdan bahsetmemiş, sen kulaklığından hoperlöründen fln normal bağlantınla ses almaya dvm edersin yani. -
yahu mining kartlarda neden sorun olabileceğini düşünüyorsunuz? bu kadar önyargılı olmayın ya. mining yapıldı diye kartta ne olabilir ki? aynı devreler aynı pcb aynı hızlar vs. sıfır kart nasıl performans gösteriyorsa bu kart da aynı performansı verir. önyargılı olmayın şu kartlara. hiçbir sıkıntı yaşanmaz. en çok olabilecek durum macun yenilenmesi olabilir. -
Mining kartlarda kullanıma göre sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Birazda şansa kalmış tabi bu iş. -
Kartın tipi mining. Yani sadece dvi çıkışı var bu seride. -
Anladım hocam bende teknoloji işi şans işi demek istedim zaten. Hem bu kartların bioslarıda mining için düzenlendi yanlış bilmiyorsam.quote:
Orijinalden alıntı: Y-ZiyA
Kartın tipi mining. Yani sadece dvi çıkışı var bu seride. -
sıfır ürün -
O zaman birşey olmaz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bazi arkadaslar olayi yanlis anlamis konu sahibinin ekran karti mining icin kullanilmis 2.el bir kart degil. Mining icin uretilen ozel bir seri ve kart sifir kullanilmamis urun.
Konu sahibin sorusuna gelecek olursak hayir hicbirsey olmaz gule gule iyi gunlerde kullan
www.adeksstore.com
ASUS Radeon RX 470 4G Mining Ekran Kartı | Adeks Storehttps://www.adeksstore.com/urun/asus-radeon-rx-470-4g-mining-ekran-karti
Hatta ekleme yapayim bi ara aliexpress te vs satilan gigabyte in uzerinde hicbir goruntu cikisi olmayan mining kartlari satiliyordu oyun vs icinde yeterli bi kart idi, garip bi kod numarasi vardi bunlari intel anakartlarin uzerindeki on board goruntu cikisindan goruntu verecek sekilde ayalarnip oyun oynayan insanlar vardi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 20 Şubat 2020; 10:43:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sorun değil kullanabilirsin. -
tesekkür ederim -
2 yıldır hard mining yapılmış rx580 kullanıyorum tık demedi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X