Şimdi Ara

Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
16
Favori
32.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ti yi bilmem ama duz 1080 icin buldugum ayar su sekilde

Msi afterburner :

Sirasiyla yukaridan baslayarak : 0 , 70 , 75 , 0 , 495 , auto yada kafana gore 75-80 arasi .

TDP 56% düstü

550 sol/s ve 25, 9 mh/s veriyor kart bu sekilde . Ama her kart icin farkli ayar var . Tutar garantisi veremem

Normalde 523 sol/s ve 22.3 mh/s veriyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 6 Temmuz 2017; 12:42:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vesaire86 kullanıcısına yanıt
    Hocam katalogunda 12v için 830w yaziyor. Ne dersini kurtarır mı? 3 tane gtx 1080 ti yi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsmergl

Hocam katalogunda 12v için 830w yaziyor. Ne dersini kurtarır mı? 3 tane gtx 1080 ti yi?

Ben olsam 10.000 liralık yatırımı şansa bırakmazdım. 2 tane 600 lük yada 700 lük uygun birşey alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

5000 Euro ya 6 lı gtx 1080ti sistem kuruluyor

Yukarıdaki sisteme göre de bu sistem aylık 1000 dolar getiriyor...

6-7 ayda kendini amorti ediyor sistem normal düz hesap ile.

Girsek mi şu işe hala kasarsızım..

Şu anki zorlukla 7.5 aydan aşağısı imkansız. Siz onu düz hesap 9 ay düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vesaire86 -- 6 Temmuz 2017; 14:18:27 >
  • Herkes oyunu bırakıp mininge başladı galiba. 2 Haftadır 1080ti hediyesi olan destiny 2 oyununu satmaya çalışıyorum 1 tanesini anca satabildim. O da neredeyse piyasanın yarı fiyatına.
  • Sistemi kurdum. 2 tane gtx1080ti ile. Şu an nicehash ile

10$ gosteriyor. Msi afterburner de hicbirsey degistirmedim.

Oc denedim +500 yaptim aninda bilhidayar dondu.

Sizin msi afterburner ayarlariniz nedir?

• hsmergl H kullanıcısına yanıt
    Dondu derken herşey calısıyor ama mouse bile kıpırdamıyor ve reset mi atmak zorunda kaldınız?

• Aynen mouse hareket etmiyor, klavye calismiyor, ekran dondu. Reset atmak zorunda kaldim

OC değerlerini azaltarak dene. 500 mhz'yi kaldırmamış kart.
  • Ben 70 dereceye yaklasan karti fazla isinmasin diye 60 a indiriyorum. Hizindan da cok bir sey kaybetmiyor. 80 90 dereceler nedir yahu. 1 yil gecmeden cop edeceksiniz kartlari.

Benim sistemde 4-5 gündür bu donma yüzüne calısmıyordu. Acıyordum 10 dakika gecmeden donuyordu. Kartlardan deneye deneye hangisinin dondurdugunu buldum. Simdi dün gece 12 den beri calısıyorlar. Amaa şimdiki sorunum problem kartta mı riser da mı... digerlerinden birinin riserına bunu takacam bide öyle deneyecem. Eğer donmaz ise demekki riserda deriz problem. Cok fazla sök tak işlemi yaptıgım icin laşka olmus olabilir :D

• Powerlimiti dusurup. Core cloaki arttirmak karta zarar verir mi? Core cloaki arttirmak (+160) sicakliği neredeyse hic etkilemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 7 Temmuz 2017; 13:55:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vesaire86

quote:

Hocam elektrik parası çok az geliyor Avrupa'da.

Eğer ki aylık 800 dolar getirse 6 kart ( Ki daha fazla görünüyor ) daha erken amorti etmiyor mı ?

İşin açıkçası dürüst olmak gerekirse , bilsem ki devam edecek 1 sene de çıkarsın parasını. ( zaten 1 sene sonra sistemi satsan bile para ediyor)

Bu işin önünü göremiyorum ben. Çok basit geliyor

Sanki herkes yapacak ( ki yapıyor ) gibi duruyor.

Endişe ediyorum yani. Biraz gaz alsam direk sipariş vereceğim Aslında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Eğer ki aylık 800 dolar getirse 6 kart ( Ki daha fazla görünüyor ) daha erken amorti etmiyor mı ?

İşin açıkçası dürüst olmak gerekirse , bilsem ki devam edecek 1 sene de çıkarsın parasını. ( zaten 1 sene sonra sistemi satsan bile para ediyor)

1080ti ın şu saat itibariyle getirisi 4,15 $ her gün düşüyor mubarek.

Dostum 1 seneyi geç 6 ay daha devam edeceğini bilsem evimin bir odasını ayırırdım bu işe. Ama maalesef yarın ne olacağı belli değil.

Ben geçen haftaki fiyat artışına kadar girmek isteyene az kartla girin isterseniz risk sizin diyordum ancak onuda demiyorum şu an.

EĞER ederinde kart bulursanız girin. Zararınız az olur. Ancak 3500 lira verip 1080ti alırda patlarsanız o karta 2000 liradan fazla veren olmaz.

• quote:

quote:

quote:

Biraz beklemekte fayda var. Şuan kart başı gelir 4 dolar/day e kadar düştü. 3 hafta önce bunun 2 katıydı. Düşmeye devam ederse bu işe girmeniz mantıklı olmaz. + yeni kartlarda gelecek. Mining açısından f/p si iyi olursa ister istemez eski sistemlerde etkilenir.

• Bu işler hizlica bitiyor. Haziran ayinda gtx 1070 6$ kazaniyordu simdi 1080ti 4 kusur $, 1070 2.8$. 1 ayda oldu bunlar. Buyuk rakam baglamayin atkadaslar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e.kartı satıcılara stok eritmeyi iyi biliyor. piyasa da bu iş yüzünden ekran kartı kalmadı fiyatlar fırladı.
  • harece66 kullanıcısına yanıt
    Kart gelirleri aşırı düştü zorluk seviyesinden ve bu işi cok fazla yapan oldugundan dolayı. Yakında bircok kart sahibi fişi çekecek çünkü kar bırakmamaya baslayacak. 1080ti bile 4 doların altını görüyor çoğu zaman. Şuan 4 dolar fix. Sabaha Allah kerim :))

• Sisteme ne kadar cok kişi girerse o kadar algoritma zorlaşiyor. Kar oranlari duşuyor. Bitcoin minning yapacaksaniz özel donanimlar edinmelisiniz. Miner cihazlari var en basitinden. Kazacaksaniz alt coin kazin. Gecen okumuştum cinden bir şirket zarar yaptigi icin kapatmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurbaba10 -- 8 Temmuz 2017; 2:52:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurbaba10 kullanıcısına yanıt
    1-2 aya kalmaz çok kişi yada firmalar fişi çeker. Evde tek ekran kartı olanlar bile bu işi yapıyor :) boş duracağına 3-5 kuruş getirsin mantığıyla. Bakalım benim icin simdilik 25$ civarı fena rakam degil dolar kurunu düsününce 90 tl yapıyor günlük ama bu işe elektrik parası ödeyerek girenler için durum biraz vahim :) kartlarını boşuna yorduklarına değmeyecek.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.