Şimdi Ara

Miningciler panikte Ethereum $151.22 (17.07.2017) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Floda

quote:

Orijinalden alıntı: kabataserkek

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

quote:

afedersiniz arkadaşlar ama ekran kartı piyasasına sıçtılar. bu rezillik bitsin artık. eyvallah sanal para takip olayları falan hoş güzelde birtane olsun bari ya . bim a101 şok olayına döndü bu iyice bin çeşit birim çıkarıyorlar. millette zekiyim sanıp atlıyor. adamın biri bi gecede kaç mnilyonluk satım yapıp sizin ugraşınızı hiç edebilme potansiyeline sahip. değer mi bunun için ekran kartı heba etmeye

En sonunda olacagi soyluyorum, abd veya cin btc kullanimini ve uretimini yasaklayacak btc fiyatlari asiri dusecek o zaman millet anlayacak btcnin ne oldugunu. Yaraticisinin elinde basma yetkisi. Isterse yarin 10 milyon tane basar 2000 dolardan degilde 1500den satar. Piyasa allak bullak olur olan ekran kartiniza olur.

aynan hocam ya.adam euroya geçicem dedi diye iç savaş çıkartılan ülkeleri bilmiyormuyuz. adam sana öyle at koşturtur mu ? ne haltlar yendiği belli değil piyasayı manipüle ediyorlar çok belli. olan ekran kartı sektörüne oldu. ulan bu işte para var kafasındaki kan emici adi insanlar olmasa çok işe yarayabilirdi bu izi sürülemez para olayı ama geçti artık. dile düşmüş ya kurallar getirilecek yada tamamen yasaklanacak

hocam siz 2niz mi çok cahilsiniz ben mi bilmiyorum?

piyasada max kaç adet bitcoin çıkarılabileceği bitcoin kriptosunun içinde 21 milyon adet olarak belli değil mi? ve adamın bunla oynaması da imkansız tamamen kullanıcıların elinde bir sistem olduğu için?

önce uslubunu bil hakaret ederek cümleye başlanmaz. olay adet değil piyasada dolaşan coin miktarı. eteriumda bi kaç hafta önce oldu."Ethereum hacminin en yüksek olduğu borsa olan GDAX üzerinden kimliği bilinmeyen bir kişinin tek seferde 30 milyon Dolar değerinde Ether sattığı öğrenildi. Gerçekleşen bu devasa satışın ardından piyasa alt üst oldu."

hakaret etmek istememiştim öyle anladıysanız kb

bir anda 10 milyon basar yaratıcısı falan demişsiniz ona cevaben mesaj yazdım.Yaratıcısının elinde olan bir şey olmadığını söylüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• red alert2 R kullanıcısına yanıt
    Kırdırmak derken? Tlye döndürme işlemi; Wallet > aracı bir siteden btcye dönüşüm > koinim > banka hesabı.

Borsa aşırı inişli çıkışlı şu sıralar. Patlama yapacak bir süre sonra.
  • Evet hocam

Tesekkur ediyorum

• Arkadaşlar bekleyin bc'leri elinizde tutun.Kriz ortamı hakim şu anda.

• Konuda geçen hiçbir teknik terimi anlamayan ben

Miningciler panikte  Ethereum $151.22 (17.07.2017)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.