Şimdi Ara

Miningciler panikte Ethereum $151.22 (17.07.2017) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kartları böyle devam ederse xbox one x konsol satışları patlar demedi demeyim.

Xbox One X çıkış tarihi ise 7 Kasım 2017 olarak belirlenmiş durumda. Bu tarihte aynı zamanda 44 farklı oyunla çıkış yapacağını ve 22 oyunun özel olduğunu belirtmek gerek. Xbox One X fiyatı ise 499 dolar olarak göze çarpıyor. Cihazın Türkiye satış fiyatı ise henüz belli değil.

xbox one x teknik özellikler

İşlemci 2,3 GHz 8 çekirdek AMD “Jaguar” CPU
    GPU 6 Teraflop performans, AMD
    RAM 12 GB GDDR5
    Dahili Hafıza 1 TB
    Boyutlar 29,9 x 24,13 x 6,09 cm
    Ağırlık 3,8 kg
    Optik sürücü 4K/HDR Blu-ray
    Bağlantılar Gigabit Ethernet, 802.11ac dual band 2,4 GHz ve 5 GHz
    Portlar HDMI 2.0a girişi, HDMI 2.0a çıkışı, 3 x USB 3.0, S/PDIF, IR çıkışı, güç portu
    Fiyat 500 dolar (yurt dışı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

1 agustos olayı yüzünden bitcoinde cakılıyo ama çok fena cıkıcaklar yine , tam yatırım yapma zamanı yatırım yapın beyler elinizde para varsa bi 5 k filan bitcoin alın bekleyin biraz daha düşsün 1.500 lere inerse kesin alın. 2.800 lerin üstünü görücek 1 2 aya.

kaç k bitcoin alalım 5mi k? 5k değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Stelios

quote:

1 agustos olayı yüzünden bitcoinde cakılıyo ama çok fena cıkıcaklar yine , tam yatırım yapma zamanı yatırım yapın beyler elinizde para varsa bi 5 k filan bitcoin alın bekleyin biraz daha düşsün 1.500 lere inerse kesin alın. 2.800 lerin üstünü görücek 1 2 aya.

5000 bitcoin nasıl alalım 1 bitcoin 8400 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: trust88

quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Böyle inişler çıkışlar kripto paralar için çok normal ama ekran kartları bu kadar pahalı olacaksa mümkünse hep düşsün.

1 ay önce 374 dolardı neresi normal ?Miningciler panikte  Ethereum $151.22 (17.07.2017)

Şu an 238 dolar.

Bir daha sert düşüş olunca alcam forumdaki ler dedi almadık

• Batarlar inş başkasının ekran kartı hakkını alan kişiler

• quote:

Orijinalden alıntı: trust88

quote:

quote:

5000 bitcoin nasıl alalım 1 bitcoin 8400 TL

onu diyorum zaten nasıl alalım 5k

• Hocam neye dayanarak soylediniz bunu ben elimdekileri kirdirmayi dusunuyorum da

Bir de kirdirma olayi nerden nasil yapiliyor acaba bilginiz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: harun50

bu agzına sıçılmış kartları almayın!!!!!!

aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Btc 2300'den 1900 dolara düşmüş.

bitcoin takip edeceğim bi site var mı hocam anlık fiyat olarak
  • InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    Hocam hangileri güvenilir bilmiyorum. Her sitede farklı yazıyor. 100 dolar falan fark oluyor genelde. Brmine'dan bakıyorum. 2800 gördüm en fazla sanırım. Geçen 1900'e düştü ama yine yükseldi galiba.

• quote:

Hocam hangileri güvenilir bilmiyorum. Her sitede farklı yazıyor. 100 dolar falan fark oluyor genelde. Brmine'dan bakıyorum. 2800 gördüm en fazla sanırım. Geçen 1900'e düştü ama yine yükseldi galiba.

teşekkürler
  • InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    Ayrıca o site bulut madenciliği yapıyor. Hiçbir şey yapmadan çok az miktarda getirisi var sanırım.

• ekran kartları eski fiyatına dönsünde başka birşey istemiyorum.
  • Tekrar 2.350 nin üzerine cıktı yani 2 gün önce bile alınsa şuan bile büyük kar yapılmıştı aynı şekilde etheriumda.
  • quote:

quote:

yok be hocam virgülü atmadık ondan karıştı , 5 bin tl lik alınabilirdi yazdım , alsaydın şuan olmuştu 7.5 bin filan tekrar yükseldi cünkü

• Bu kişilerin ekran kartlarını almamaya dikkat edin, devamlı çalıştığından ömrü kısalıyor performansı düşüyor kartların, ne kadar kullanıldığı araba km si gibi yazsa keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: Floda

quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

quote:

afedersiniz arkadaşlar ama ekran kartı piyasasına sıçtılar. bu rezillik bitsin artık. eyvallah sanal para takip olayları falan hoş güzelde birtane olsun bari ya . bim a101 şok olayına döndü bu iyice bin çeşit birim çıkarıyorlar. millette zekiyim sanıp atlıyor. adamın biri bi gecede kaç mnilyonluk satım yapıp sizin ugraşınızı hiç edebilme potansiyeline sahip. değer mi bunun için ekran kartı heba etmeye

En sonunda olacagi soyluyorum, abd veya cin btc kullanimini ve uretimini yasaklayacak btc fiyatlari asiri dusecek o zaman millet anlayacak btcnin ne oldugunu. Yaraticisinin elinde basma yetkisi. Isterse yarin 10 milyon tane basar 2000 dolardan degilde 1500den satar. Piyasa allak bullak olur olan ekran kartiniza olur.

aynan hocam ya.adam euroya geçicem dedi diye iç savaş çıkartılan ülkeleri bilmiyormuyuz. adam sana öyle at koşturtur mu ? ne haltlar yendiği belli değil piyasayı manipüle ediyorlar çok belli. olan ekran kartı sektörüne oldu. ulan bu işte para var kafasındaki kan emici adi insanlar olmasa çok işe yarayabilirdi bu izi sürülemez para olayı ama geçti artık. dile düşmüş ya kurallar getirilecek yada tamamen yasaklanacak

hocam siz 2niz mi çok cahilsiniz ben mi bilmiyorum?

piyasada max kaç adet bitcoin çıkarılabileceği bitcoin kriptosunun içinde 21 milyon adet olarak belli değil mi? ve adamın bunla oynaması da imkansız tamamen kullanıcıların elinde bir sistem olduğu için?

• quote:

Ayrıca o site bulut madenciliği yapıyor. Hiçbir şey yapmadan çok az miktarda getirisi var sanırım.

aylar öncesinde hashflare'den 15 dolarlık bir sha256 paketi almıştım hep 1.20 dolarlık paket alması için döngüyü ayarladım sürekli düşüyor gelir birde bitcoin yukarı çıkınca komisyonuda yukarı çekti şerefsizler 1 ayda 4 paket aldı bu btc çıkışlarında otomatik ama hala 0.10 dolar değişen hiçbirşey yok 0.10 dolar

0.00004461 BTC = 0.10 USD
    1h 0.00031227 BTC = 0.72 USD
    1a 0.0013383 BTC = 3.08 USD
    6a 0.0080298 BTC = 18.48 USD
    1y 0.01628265 BTC = 37.47 USD
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabataserkek

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

quote:

afedersiniz arkadaşlar ama ekran kartı piyasasına sıçtılar. bu rezillik bitsin artık. eyvallah sanal para takip olayları falan hoş güzelde birtane olsun bari ya . bim a101 şok olayına döndü bu iyice bin çeşit birim çıkarıyorlar. millette zekiyim sanıp atlıyor. adamın biri bi gecede kaç mnilyonluk satım yapıp sizin ugraşınızı hiç edebilme potansiyeline sahip. değer mi bunun için ekran kartı heba etmeye

En sonunda olacagi soyluyorum, abd veya cin btc kullanimini ve uretimini yasaklayacak btc fiyatlari asiri dusecek o zaman millet anlayacak btcnin ne oldugunu. Yaraticisinin elinde basma yetkisi. Isterse yarin 10 milyon tane basar 2000 dolardan degilde 1500den satar. Piyasa allak bullak olur olan ekran kartiniza olur.

aynan hocam ya.adam euroya geçicem dedi diye iç savaş çıkartılan ülkeleri bilmiyormuyuz. adam sana öyle at koşturtur mu ? ne haltlar yendiği belli değil piyasayı manipüle ediyorlar çok belli. olan ekran kartı sektörüne oldu. ulan bu işte para var kafasındaki kan emici adi insanlar olmasa çok işe yarayabilirdi bu izi sürülemez para olayı ama geçti artık. dile düşmüş ya kurallar getirilecek yada tamamen yasaklanacak

hocam siz 2niz mi çok cahilsiniz ben mi bilmiyorum?

piyasada max kaç adet bitcoin çıkarılabileceği bitcoin kriptosunun içinde 21 milyon adet olarak belli değil mi? ve adamın bunla oynaması da imkansız tamamen kullanıcıların elinde bir sistem olduğu için?

önce uslubunu bil hakaret ederek cümleye başlanmaz. olay adet değil piyasada dolaşan coin miktarı. eteriumda bi kaç hafta önce oldu."Ethereum hacminin en yüksek olduğu borsa olan GDAX üzerinden kimliği bilinmeyen bir kişinin tek seferde 30 milyon Dolar değerinde Ether sattığı öğrenildi. Gerçekleşen bu devasa satışın ardından piyasa alt üst oldu."

• Bu mining olayını Bilal'e anlatır gibi anlatacak var mı? Çok cahil kalmışım bu konuda. Ekran kartıyla mining olayı vs ne alaka nedir necidir?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.