rtx 2080 ti torrent indir |
MININGCILERE NEDEN KIZILIYOR ? YTD (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: command_4Parasıyla değil mi? Sanane.
Alıntıları GösterBir miningciyi kızdırdım galiba..
Mission Completed
-
quote:
Orijinalden alıntı: enjaBostan korkuluğu gibi ayakta izler
Alıntıları Göster10.000 iq hareket
-
Miningci olsaydım sana şöyle derdim: "Sen de ekmek bulamıyorsan pasta ye".
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-84B7F5BB9Miningci olsaydım sana şöyle derdim: "Sen de ekmek bulamıyorsan pasta ye".
İHTİLAL TIME
-
Bakın ne guzel anlaşıyoruz
-
quote:
Orijinalden alıntı: TR_mahmutpekTamaam, haklısın ya zaten pc de niye oyun oynayayım ki?
/s
Alıntıları GösterAlternatif üreteceksin işte. Başka yolu varsa buyur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-84B7F5BB9Al bol bol mining yaparsın
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/150052338
Alıntıları Gösterhata 3 oldu. Konuyla alakasız. Bu arada ben mining yapmıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aycibinUyuşturucu kaçırsa bu kadar tepki haketmezler.gezege en buyuk zararı veren teknoloji açık ara mining.bu kadar yüksek enerji ihtiyacı nasıl karşılanacak sınırlı kaynaklarla?su tuketene para vericez deseler tüm musluklari tüm gün açık bırakır mıydık? Olay ekran kartı bulma olayı kadar basit değil.
Alıntıları GösterE sen de haklısın. Veriyorlar sana istedikleri bilgiyi, sen de onu söylüyorsun. O kadar sorun değil aslında. Ülkenin yarısı tek adama oy verdiler Hitler'e verdiği gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: showshowBu arada ETH 2.0 güncellemesi gerçekleşti.Madencilik biticek diyenler size kötü bir haberim var...
BitmEDİ.
ETH
Mcap: $312,747,492,917.67
Algo: Ethash
Block Count: 12,963,726
Block Reward: 2.6
Block Time: 13.7
Difficulty: 7,539,818,724,920,206
👉Premia Trading Comp. 6/23
Block Reward : 2.6 yazıyor ya o 2.0 a sabitlenecek.
Senaryo 2.2 ye sabitlendi-Fiyat 2800 dolara çıktı denge kuruldu.
Bu eth 2.0 değil. Bu bildiğin etherium. Eip1559 denen şey bu. Gerçekleşti. Doğrudur. Olay da şu: normalde bir işlem gerçekleştiğinde ödediğin işlem ücreti minerlara gidiyordu. Şimdi bu ücretin bir kısmını "yakıyorlar". Bildiğin yok ediyorlar. Bu da etherium'un değerinin artması ile sonuçlandı. Değer artışına tek sebep bu değil. Ama bir önemli bir etken.
Eth 2.0 ise tamamen bir yenileme. Eth 2.0 ile ekran kartı miningi sona erecek. Çünkü eth 2.0 ile proof of work konseptinden, proof of stake konseptine geçilecek. Eth 2.0 konsept olarak zaten var. Ancak resmi olarak geçiş tamamlandığında eth diye bir coin kalmayacak. Eth 2.0 ve eth classic olacak. Dolayısıyla da etherium miningi sona erecek. Bu ne zaman olacak? 2022 ilk çeyreğinde. Ama etherium ekibi bugüne kadar hiçbir projelerini zamanında hayata geciremediler. Dolayısıyla benim tahminim 2022 yılı içinde bu iş olacak da, Haziran'dan önce olacağını sanmıyorum. Aralığa kadar da uzayabilir. YTD...😂
Şu linki inceleyin. "The merge" kısmında gayet net bir şekilde anlatıyor.
Dolayısıyla minerlar, kısa sürede yatırımı çıkaramayan kart almama eğilimine girdi. Bu eğilim artarak devam edecek. Ancak buna rağmen kart kıtlığı hızlı çözülmeyecek. Alımı erteleyen çok ihtiyaç sahibi var. Başta tasarım ofisleri. Oyunculara benzemez. Newyork'da bir ofis biliyorum mesela. Tek kalemde 220 kart alacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hmm.
Güzel yazmışsınız fakat bilginiz eksik Ethereum 2.0 tek seferde geçilen bir süreç değil.Ethereum 2.0 güncellemesi gerçekleşti yazdım bende bu arada.
Ethereum 2.0’a geçiş 1 Aralık 2020 Faz 0 olarak başladı.
Basitçe anlatmak gerekirse PoS başladı.Şuan hibrit bir şekilde devam ediyor.Bugun ki güncelleme ise PoS’a geçişin en önemli güncellemesiydi.Şuan Faz 1’deyiz, Faz 2’nin içersinde geçiş tamamlanacak.
Şubat 2024’te tam anlamıyla geçiş olacak.Tam anlamıyla geçiş olana kadar PoW devam edecek.
Size üzücü bir haber söyleyeyim.Ethereum Mining biter metereum Mining başlar.Hali hazırda ETC, RVN, ERGO vb Coinler kazılıyor.10 adet kartım Ethereum’da 15 adet 4gb kartım da ERGO’da.
Arkasında madenci olan Coin güvenilirdir.Bu sebepten dolayı da hacim yapar.Hacim yapan coinin arzı yükselir.Arzı yükselen coinin fiyatı artar.Yani madencilerin girdiği coin yükselecek.
YTD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 5 Ağustos 2021; 19:57:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TechVETOrada hükümete kızacaksın. Bütün mallarına el koyup, üzerine banka hesaplarını da Devlet kanallarına aktaracaksın. Peki Hükümet ne yapıyor? Kaçak elektrik kullanımına göz yumup, Elektrik dağıtım şirketinin bunu dürüst vatandaşlara yaslaması için kanun çıkarıyor. Hükümet de o kaçak elektrikle mining yapan da şerefsizdir işte. Ayrıca o kaçak elektriği sadece mining için kullanmadıklarını biliyorsun değil mi?
Alıntıları Gösterkonu mining diye miningle alakalı olan kısmını yazdım, ayrıca not düşmenenin gerekeceğini düşünmemiştim.
-
Ekran kartındaki saçma sapan talep artışını geçtim çevreye zarar vermeseler bence sorun yok ama bir şeyleri yakarak, elin gavuruna ekstra para ödenerek elde edilen elektiriği saçma sapan sanal bir şey için kullanıp çevrenin iyice içine ettikleri için bence sonuna kadar kızılabilir.
rüzgar gülü, güneş paneli gibi doğaya zarar vermeden çıkaranlara helal olsun.
-
Çevre konusunda duyarlınıza saygı duyuyorum.Saçma sapan sanal birşey olarak görmenizi ise doğru bulmuyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim kızdığım olay şu. Birincisi adam piyasanın içine bir güzel ediyor. Kart fiyatlarını bir anda 5 katına çıkartıyor. Bunda benim ne suçum günahım var ? Birileri ceplerini doldurur iken neden ben daha fazla para vermek zorunda kalıyorum ?
İkincisi ise bence bu dolandırıcılık bile olabilir. Adam mining yapıyor kartın içinden geçiyor anasını babasını ağlatıyor. Sonra da sahibinden.com a oyuncu kasamda kullandım deyip millete satıyor.
İkinci saydığım benim başıma gelmiş olabilir. Geçen dönemde patlayan mining de GTX 1080 almıştım ve kart bir anda gitmişti. Şimdi ben nereden bile bilirim adamın bu kartın anasını ağlatıp ağlatmadığını ?
Madem kardeşim piyasanın içine ettin o kartın bir güzel anasını ağlattın. O zaman gidip de bu kartı oyun amaçlı kullandım çok temiz kart deyip piyasaya sürmeyeceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 5 Ağustos 2021; 20:51:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: showshow
Hmm.
Güzel yazmışsınız fakat bilginiz eksik Ethereum 2.0 tek seferde geçilen bir süreç değil.Ethereum 2.0 güncellemesi gerçekleşti yazdım bende bu arada.
Ethereum 2.0’a geçiş 1 Aralık 2020 Faz 0 olarak başladı.
Basitçe anlatmak gerekirse PoS başladı.Şuan hibrit bir şekilde devam ediyor.Bugun ki güncelleme ise PoS’a geçişin en önemli güncellemesiydi.Şuan Faz 1’deyiz, Faz 2’nin içersinde geçiş tamamlanacak.
Şubat 2024’te tam anlamıyla geçiş olacak.Tam anlamıyla geçiş olana kadar PoW devam edecek.
Size üzücü bir haber söyleyeyim.Ethereum Mining biter metereum Mining başlar.Hali hazırda ETC, RVN, ERGO vb Coinler kazılıyor.10 adet kartım Ethereum’da 15 adet 4gb kartım da ERGO’da.
Arkasında madenci olan Coin güvenilirdir.Bu sebepten dolayı da hacim yapar.Hacim yapan coinin arzı yükselir.Arzı yükselen coinin fiyatı artar.Yani madencilerin girdiği coin yükselecek.
YTDMerge dedikleri meselenin 2024'e uzayacağını sanmıyorum.
Elbette mining bitmeyecek. Bunu iyi anlamak ve anlatmak lazım. Ancak, etherium'da kullanılan kartlar diğer tüm ekran kartı ile kazılan coinlerinden fazla. Yani, etherium mining biterse, kalan coinler için elde çok fazla ekran kartı olacak (bir süre). Bu da bir süre miningcilerin alım yapmaması anlamına geliyor. Elbet bir başka ekran kartı ile kazılabilir coin yükselişe girer ve miningciler için tekrar ekran kartı almaya değer hale gelir.
Ben eth 2.0'a geçiş sürecinin hızlı tamamlanacağını ve bir süre miningcilerin ekran kartına olan telebinin durulacağını düşünmekteyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TR_mahmutpekBir miningciyi kızdırdım galiba..
Mission Completed
Alıntıları GösterSabaha kadar tartışın parası olan istediği kartı alır. Fakirlik suç değil üzülme.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X