Şimdi Ara

MiniX Neo X8 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
11
Favori
25.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

150 - 160 dolarlık "Minix neo x8" in alternatifi olarak aynı işlemciye sahip "Rikomagic-RKM-MK12" var ve fiyatı 100 dolar civarı.

Geekbuying linki: "www.geekbuying.com/item/Rikomagc-RKM-MK12-Android-4K-Internet-TV-Box-Amlogic-S812-2-0GHz-2G-RAM-16G-ROM-2-4G-5G-WIFI-Bluetooth-1000M-LAN-3G-Miracast-339970.html"

Bu cihaz hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba?

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demanyetizator -- 16 Ocak 2015; 16:48:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demanyetizator

Bir başka soru:

150 - 160 dolarlık "Minix neo x8" in alternatifi olarak aynı işlemciye sahip "Rikomagic-RKM-MK12" var ve fiyatı 100 dolar civarı.

Geekbuying linki: "www.geekbuying.com/item/Rikomagc-RKM-MK12-Android-4K-Internet-TV-Box-Amlogic-S812-2-0GHz-2G-RAM-16G-ROM-2-4G-5G-WIFI-Bluetooth-1000M-LAN-3G-Miracast-339970.html"

Şimdiden teşekkürler...

Cok tercih edilmeyen cihazlara yonelmeyin hocam yazılım destegi onemli 120 usd suna da bakabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

Orijinalden alıntı: demanyetizator

Bir başka soru:

Şimdiden teşekkürler...

Cok tercih edilmeyen cihazlara yonelmeyin hocam yazılım destegi onemli 120 usd suna da bakabilirsiniz

http://www.iandroidtvbox.com/himedia-q5-quad-core-android-tv-box-2gb-4k-video-8gb-emmc-android-4-4.html

Benim de bu konuda epey kafam karışıyordu. Yazılım desteği hiç aklıma gelmemişti. Uyarınız için sağolun...

Bir şey daha soracağım.
    Bu cihazın (minix neo 8)in wireless çekim gücü nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demanyetizator -- 22 Ocak 2015; 7:50:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi

• x8-h resmi ürün sayfasında vehttp://www.minix.com.hk/Support.htm? sayfasında görülmüyor. Toplatıldı mı nooldu?
  • Arkadaşlar bu minix h plus cihazını kumandadan açmayı başaramadım. elimde a2 kumanda var. cihazı uzaktan kapatıyorum fakat uzaktan açma işlemini yapamıyorum. yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemania

Arkadaşlar bu minix h plus cihazını kumandadan açmayı başaramadım. elimde a2 kumanda var. cihazı uzaktan kapatıyorum fakat uzaktan açma işlemini yapamıyorum. yardım lütfen

Cihazın tamamen kapanıp gücü kesiyor. Güç düğmesine uyumayı öğretmen lazım. Kapatırken kapatma düğmesine uzun bas, sleep'i seç. Bundan sonra kapat dediğinde uyuyacak, sonra tekrar açabileceksin.
  • merhaba üstatlar
    evimde philips tvim var smart özelliği bulunmamaktadır.
    ve evdeki uydu alıcısını değiştirme vakti geldi yenisini alacağım(8 yıldır kullanıyorum)

lakin bu android box olayını bir türlü anlamadım
    bir sorum olacaktı.

ben bu MiniX Neo X8 yi alsam ayrıca uydu receiver almam gerekecekmi ?
    yani damdan gelen çanak kablosu direk bu makinayamı bağlanacak.
    eğe öyle ise kanal geçiş hızı hakkında düşünceleriniz nelerdir.

ayrıca evimde internet şuan yok.
    bu durmda kullananamammı acaba ?

ileride 5 6 ay sonra bağlatabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutmersin -- 12 Şubat 2015; 12:47:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutmersin

merhaba üstatlar
    evimde philips tvim var smart özelliği bulunmamaktadır.
    ve evdeki uydu alıcısını değiştirme vakti geldi yenisini alacağım(8 yıldır kullanıyorum)

lakin bu android box olayını bir türlü anlamadım
    bir sorum olacaktı.

ben bu MiniX Neo X8 yi alsam ayrıca uydu receiver almam gerekecekmi ?
    yani damdan gelen çanak kablosu direk bu makinayamı bağlanacak.
    eğe öyle ise kanal geçiş hızı hakkında düşünceleriniz nelerdir.

ayrıca evimde internet şuan yok.
    bu durmda kullananamammı acaba ?

ileride 5 6 ay sonra bağlatabilirim.

Bu cihazı TV nize bağlarsanız FULL hd çözünürlüğe sahip kocaman bir tablet'iniz olur. Başka da bir şey olmaz. İnternetiniz yoksa almanıza gerek yok bence. Ayrıca uydu özelliği de yok.

Eğer hem uydu hem media player özelliği olan bir cihaz istiyorsanız geçenlerde bir uydu alıcı firmasında androidli bir uydu alıcı vardı. Onu almanızı tavsiye ederim.

Örnek android uydu alıcı:

• MINIX NEO X8-H arkadaşlar bu cihazda dahili uydu var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

MINIX NEO X8-H arkadaşlar bu cihazda dahili uydu var mı ?

Evet var arkadaşım, hemde hd uydu alıcı. Kanal geçişleri çok hızlı şiddetle tavsiye ederim.

• Bu cihazda dixibox veya dizipub'dan dizi izlenebilir mi? Deneyip fullscreen tuşuna bastığında videoyu sorunsuz büyütüp izleyen bir arkadaş olursa haber verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceylantr

Bu cihazda dixibox veya dizipub'dan dizi izlenebilir mi? Deneyip fullscreen tuşuna bastığında videoyu sorunsuz büyütüp izleyen bir arkadaş olursa haber verebilir mi?

Bunlar android uygulama mı?

site mi?

Müsait bir zamanda denerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

quote:

Orijinalden alıntı: oceylantr

Bu cihazda dixibox veya dizipub'dan dizi izlenebilir mi? Deneyip fullscreen tuşuna bastığında videoyu sorunsuz büyütüp izleyen bir arkadaş olursa haber verebilir mi?

Bunlar android uygulama mı?

site mi?

Müsait bir zamanda denerim.

Çok teşekkürler, site bu, android tarayıcı firefox chrome vs den izlemek istiyorum. Kimisi videoyu oynatamıyor, kimisi fullscreen yapamıyor.
  • Bu sitelere gerek kalmaz zaten bu cihazda XBMC var. Dünyanın filmi ve dizisi içerisinde :)
  • en iyi görüntü taze dizi de var bilginiz olsun, subtitle da download edip mx player da açıyor.
    böylece fontla da oynaama imkanını oluyor ama program ücretli. lakin şu an yine kaldırmışlar.
  • İyi akşamlar bu ürünü 3aydır kullanıyorum.üründe son bir haftadır air mause da kayma ve hareket sorunu yaşıyorum bu konuda bana yarsımcı olabilir misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lemon1988

İyi akşamlar bu ürünü 3aydır kullanıyorum.üründe son bir haftadır air mause da kayma ve hareket sorunu yaşıyorum bu konuda bana yarsımcı olabilir misiniz.

sağında soğunda bir cihaz varsa arasını açın biraz usb aparatı ile. yada bir usb uzatma ile kullanmayı dener misiniz.
  • Tesekkür ederim ilginiz için dediğinizi yaptım olmadı acaba tvnin çözünürlülük ayarları ile ilgili olabilir mi

• Arkadaslar bana söylermisiniz piyasada 45 /50 dolara bir sürü tv box var bunun fiyatinin bukadar pahali olmasinin artilari nelerdir ben mesala sadece internete girib filim izlemeyi dusunuyorum birde xbmc yuklerim hepsi bu kadar bu ucuz cihazlarda xbmc full yazilmis cogunda bu ucuz cihazlar benim isimi gorurmi yoksa hic bulasmayimmi onlara siparis vermeyi dusunuyorum sizlerden yorum. Bekliyorum kolay gelsin..
    Örnek bu linkdeki cihaz isimi gormezmi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modakaya -- 26 Şubat 2015; 0:59:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.