Bildirim
MINIX NEO X8-H Plus / H.265 4K 802.11AC 2.4G/5.0G WIFI 1000M LAN (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yahu bu cihazı öve öve bitiremiyorlar bundan mı yoksa himedia q12 mı diyecem ama fiyat farkı ve ses çözücüleri soz bırakmıyor ayrıca bu urun elime ulaştığında ne gibi uygulamalar yüklemem lazım birde ip tv var mı ? Bu konuda yardımcı olacak arkadas var mı satan varsa alabilirim cihazı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siparis verdim 4 gun sonra teslimat yapilacakmis. Umarim kalitede sürpriz yasamam. Inceledikten sonra düsüncelerimi paylasirim.
Arkadaşlar merhaba ,
Bu cihazı Türkiyede satan bir yer var mı ?
Teşekkürler -
Arkadaşlar Himedia Q3 Quad Core mu minix h8 plus mu karar veremiyorum.H8 pahali malum.
Minix in Q3 e karsi ne avantajı var acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: rockyy
hocam sakin :)
geekbuying ile mi alıyorsunuz aliexpress ile mi?
ben aliexpress ile aldım, tnt ile 15 dolar tuttu kargo. sanırım gümrükten geçti ama takılma ihtimali çok fazlaymış özel kargo ile. normal kargo ile max. süre veriyorlar mesela aliexpress'teki 39 gün demişti. ben satın alırken not düşmüştüm ufak gösterirseniz sevinirim diye.
joystick falan eklersen işkillenebilirler :)
TNT kargo ile seçimi nasıl yapıyorsunuz peki
Cihazi dün aldim ve biraz kurcaladim. Video oynatmada genel olarak bir sorun yok. Ama Iphone da olan app 'in görüntüsünü Apple TV ile TV ye yansittigimdaki görüntü kalitesini Minix ten alamadim. Minix ayni uygulama kendisinde direkt calistirilmasina ragmen Iphone dan yansitilan görüntüye kiyasla daha basarisiz olmustur.
Minix alma nedenim Apple TV ye App yukleyememekti. Ama Minix e yukledigim App in görüntü kalitesi Apple TV de geri kaldi.
Ürünle beraber gelen Air Mouse uda pek sevmedim. Pek pratik degil. Onun disinda Xbmc genel olarak güzel calisiyor. Xbmc üzerinden bazi film portallarina cok kolay bir sekilde erisip istedigim filmi acabildim.
Memnuniyet oranim 10 ürerinde 6 diyebilirim.
Hala hicbir Akilli TV cihazi Apple TV kadar pratik degil. Apple TV ve app yuklebilse yada JB gelse bunlarin cogu gereksiz kalacak gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: nasresrf
Arkadaşlar merhaba ,
Bu cihazı Türkiyede satan bir yer var mı ?
Teşekkürler
Sanalpazarda satıcılar mevcut , yurtdışı fiyatına göre biraz yüksek olur tabi , şu linkten inceleyebilirsiniz ;
http://www.sanalpazar.com/urunara?criteria=MINIX+NEO+X8-H+Plus+ -
Şuraya yazdığım mesajı okursanız ayrıntısıyla görebilirsiniz. TNT ile nasıl alacağınızı.
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100281384
Satın alacağınız satıcının linki;
http://www.aliexpress.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Plus-Android-TV-Box-Amlogic-S812-Quad-Core-2-0GHz-2G-16G/32237713904.html
buradan ''Free ShippingtoTurkey via HongKong Post Air Mail'' yazan yerin yanındaki aşagı yöndeki ok işaretine tıklayın, karşınıza alttaki resim çıkacak;
Buradan TNT seçeneğini seçip , ödemeyi yapıyorsunuz. size kargolanınca kargo takip nosunu satıcı iletecektir. oradan takip edersiniz daha sonra.
Yapmanız gereken ürünün fiyatını 60 dolar civarı göstermelerini istemek , gerçi kendileri siz söylemeseniz bile düşük tutar yazıyorlar.
-
Güle güle kullanın cihazınızı. Air mouse'u bende çok sevmedim. Ama "MeLE F10 Pro Fly Air Mouse" kesinlikle çok iyi. Almanızı tavsiye ederim. Heryerde kullanırsınız.
ürünle ilgili resimler ;
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100282075
Bu arada ios bir cihazdan aldığın görüntü ,bir başka ios cihaz üzerinden Tv'ye aktarıldığında kalite farkı olması normal. Airplay kendi sistemi sonuçta. Minix'de ki karşılaştırmayı herhangi bir Android cep telefonundan minix'e gönderilen görüntüyle kıyaslamak daha mantıklı. İos 8'de mesela bildiğim kadarıyla apple harici cihazlardan görüntü aktarmaya engel koydu. Miracast bütün cihazlarda aynı diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bde
Arkadaşlar Himedia Q3 Quad Core mu minix h8 plus mu karar veremiyorum.H8 pahali malum.
Minix in Q3 e karsi ne avantajı var acaba ?
Himedia Q3 Quad Core : 8 Gb Hafızası var. 1 GB Ram , WiFi(2.4GHz 802.11b/g/n) ,MMC/SD 2-in1 card reader
Minix NEO X8-H Plus : 16GB eMMC Hafıza , 2 GB Ram , 802.11ac Dual Band Wi-Fi (2.4GHz/5.0GHz) Çift Bant Wifi , Gigabit Ethernet (10/100/1000Mbps) , SD/MMC card reader (SD 3.0, MMC V4.41) , Bluetooth 4.0 , Air Mouse
Aradaki farkı buradan kıyaslayarak kendin yapabilirsin. Ana özelliklerde yarı yarıya fark var. -
Minix icinde calisan bir TV uygulamasinin görüntü kalitesi daha düsük.
Ayni uygulamayi Iphone acip Apple TV ye yansittigimda kalite farki cok fazla, onu kasdetmistim. Minix i Air play olarak kullanmaktan bahsetmemistim.
Mele yi incelemeye calisayim. Tesekkürler.
@bakieryigit
Arkadaşlar merhaba,
Android tv box almak isteyenler birde bu cihaza baksınlar....
The Tronsmart Draco AW80
Aşağıdaki linktede X8-H plus ile karşılaştırması var;
http://www.youtube.com/watch?v=8P8skaFD3wQ -
quote:
Orijinalden alıntı: otchill
Arkadaşlar merhaba,
The Tronsmart Draco AW80
http://www.youtube.com/watch?v=8P8skaFD3wQ
Test videosunu izledim , videoyu anlatan adam ilk günden bu yana savunduğum tezimi doğruluyor :)
İngilizceniz varsa anlarsınız , adam video'nun sonunda şunu diyor.
Testin sonucuna baktığımızda Tronsmart Draco AW80 bencmarklarda kazanan taraf oluyor.
"Ama skor herşey demek değildir" diyor ve ekliyor.
Kişisel deneyimlerime göre
MINIX NEO X8-H Plus ----> ÇOK DAHA İYİ VİDEO OYNATIMI SUNUYOR yine
ÇOK DAHA İYİ OYUN PERFORMANSI SUNUYOR.
Ben bu cihazı alıp konusunu açtığımda her iki üründe satıştaydı. Artı ve eksileriyle her iki cihazı da çok düşündüm.
Yazılım desteği olsun , verdiği performans olsun "MINIX NEO X8-H Plus" çok daha iyi bir cihaz.
Bu tarz cihazlarda bencmarklardan aldığınız değerler hiçbir anlam ifade etmiyor ne yazık ki , ürünün yazılımı iyi değilse donanımı hiçbirşeydir.
Saygılarımla..
-
quote:
Orijinalden alıntı: bakieryigit
quote:
Orijinalden alıntı: otchill
Arkadaşlar merhaba,
The Tronsmart Draco AW80
http://www.youtube.com/watch?v=8P8skaFD3wQ
Test videosunu izledim , videoyu anlatan adam ilk günden bu yana savunduğum tezimi doğruluyor :)
İngilizceniz varsa anlarsınız , adam video'nun sonunda şunu diyor.
Testin sonucuna baktığımızda Tronsmart Draco AW80 bencmarklarda kazanan taraf oluyor.
"Ama skor herşey demek değildir" diyor ve ekliyor.
Kişisel deneyimlerime göre
MINIX NEO X8-H Plus ----> ÇOK DAHA İYİ VİDEO OYNATIMI SUNUYOR yine
ÇOK DAHA İYİ OYUN PERFORMANSI SUNUYOR.
Ben bu cihazı alıp konusunu açtığımda her iki üründe satıştaydı. Artı ve eksileriyle her iki cihazı da çok düşündüm.
Yazılım desteği olsun , verdiği performans olsun "MINIX NEO X8-H Plus" çok daha iyi bir cihaz.
Bu tarz cihazlarda bencmarklardan aldığınız değerler hiçbir anlam ifade etmiyor ne yazık ki , ürünün yazılımı iyi değilse donanımı hiçbirşeydir.
Saygılarımla..
Ustam,
Bütün testlerde önde olan transmart neden böyle bir çıkarımda bulunmuş merak ettim.
-
arkadaşlar,
mayıs 2014'te yurtdışından minix neo X7 aldım. üzerinden daha 6 ay geçmedi şu an piyasaya X8-H plus çıktı. Tabiki tronsmart cihazın yazılım konusunda geliştirilmeye ihtiyacı var, ancak donanım olarak mevcut tüm android tv box cihazların üzerinde bir cihaz..
Yazılım konusunda şu an yoğun şekilde çalışıyorlarmış. Ocak 2015'te yeni bir rom çıkartacaklarmış.
2015 yılı 2. yarısında android tv box'ımı değiştireceğim, büyük ihtimalle de o zamana kadar bu cihazın yazılım kısmı güçleneceği için bu cihazı tercih edeceğim.
Not: Bütün bilgileri yabancı forumlardan derledim. -
selamlar
bu cihaz 3d bluray isoları ve normal bluray isoları sorunsuz bir şekilde oynatabilirmi? dune 3d gibi bir cihazamı yönelmeliyim bluray iso lar için yada önereceğiniz başka üst seviye bir cihaz varmıdır?
teşekkürler -
Konuyu canlı tuttuğun ve verdiğin bilgiler için teşekkürler @bakieryigit
Sony HW-700DS kulalığım için 7.1 çıkışı olan bir player'a ihtiyacım var. MINIX NEO X8-H Plus çok güzel bir ürün yazılım desteği fevkalade tam alacaktım ki DTS-hd master ve Dolby TrueHD passthrough olmaması nedeniyle vaz geçmek zorunda kaldım. Himedia Q5 ve Xtreamer Wonder kayıpsız 7.1 desteği veriken bunda olmaması sinir bozucu. Bu cihazadan passthrough kayıpsız HD-Audio almanın bir çözümü yokmudur. -
Arkadaşlar bu cihazdan olup da satmak isteyen olursa benimle iletişime geçerse sevinirim. İstediği fiyat vs. -
Merhabalar
Bu cihaza Bilgisayardan dosya (film müzik vs) aktarımını ne şekilde yapıyorsunuz?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X