Şimdi Ara

Minix Neo X8 + mi yoksa Tronsmart Draco AW80 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Orijinalden alıntı: panama

Yorumunuz için teşekkürler , sizin ki draco aw 80 modelimden daha mı sonra çıktı ?
    Tronsmartta wd gibi harici harddiskleri kullanabiliyormuyuz ? Minix te root gerektiğini ifade ettiler , torrent indirimi ve depolama benim için önemli sonuçta bilgisayarın yerine düşünüyorum.
    Ayrıca yazılım da uygulama üstünden update ile kablo vs uğraşmamız iyi olmuş
    Xbmc uygulamalarını sorunsuz destekliyor mu ?

Zaten bu cihazlar genelde rootludur, benim kullandığım cihazlar hep rootlu geldi.Draco aw-80'den önce çıktı ama öyle aylarca önce falan değil, her ikisi
    bence aynı performansda bana göre..

Zaten bu cihazlar harici diskle kullanıma uygun olarak üretiliyor.Bende hem hazır harici disk var hemde 2 adet daha kutusuz harici disk var ki
    Çinden kutularını getirttim ve öyle kullanıyorum..Zaten harici bir hdd takılamayacak olsaydı bedava olsa bile kullanmazdım.

Ben orion R28'i genelde kapatmıyorum sadece pc de çalıştığım zamanlar kapatıyorum, onun haricinde downloadları hep R28 üzerinden
    torrentden yapıyorum.Gece uyurken zaten açık, gündüz açık.Film izlerken açık.Performans anlamında şimdiye kadar ciddi bir sıkıntı çıkarmadı.

Özellikle 3188 den 3288'e geçtiğimden aradaki performans farkını çok açık bir şekilde görmüş ve çok memnun kalmıştım, benim cihazdan memnuniyetim
    hala sürüyor ama herkesin beklentisi farklı tabi, işin içine oyun felan girince ne olur bilemem çünkü oyun oynamayı sevmediğimden hiç denemedim.

Wifi çekim alanı bence yeterli ve modemle cihaz arasında 2 duvar ve yaklaşık herhalde 6 metre var sinyal hep yukarda gözüküyor.
    yazılım olarak hiç sıkıntı çıkarmamıştı ama wasser 2.0.7 yeni romunda youtube 1080p desteklediği için üşengeçliğimi yendiğim anda
    o yazılımı deneyeceğim.

Kısaca 1080p, dts li film izlemek ve torrent amaçlı kullanıyorum ve memnunum cihazdan 99 dolara aldığım zaman aw-80 ve minix modelleri 150 dolar
    civarındaydılar, iyiki de fazla para vermemişim, diğer modellerin orion r28'in yapamadığı neyi yapıyorlar, bende merak ediyorum?

Tekrar merhaba , dün bir video seyretti youtube'da tronsmart , minix'e göre donanımsal olarak ciddi üstün duruyordu
    Harici harddiski özellikle sormamın nedeni minix için bilgi aldığımda bir arkadaşın harici harddisk için ( yani torrent'den direkt harici harddisk'e kayıt hususu ) root gerektiğini ifade ettiği için sormuştum
    Dediğiniz gibi sizin modeliniz ile son model arasında 50 USD'lik fark var , her ne kadar chipset'ler değişse de , 4k oynatımı vs işim olmadığı için
    codec'te de h265 gibi bir film mevcutta olmadığı için yeterli gibi duruyor. Ama türk aklı en son model en iyisidir hesabı yine de aklımın bir köşesinde
    Torrent indirmek için direkt program var değil mi ? Mevcutta yify gibi sitelerden utrorrent aracılığı ile otomatik indiriyorum
    Oyun için ( ki bildiğim bunlar da oyun ancak ios oyunları gibi oyunlarla sınırlı ) xbox olduğu için bunun üzerinden oynamam diye düşünüyorum
    XMBC performansı nasıl bu arada ?

saygılarımla

• Ben direk hdd ye indiriyorum, Şimdiye kadar Atorrent, Bittorrent, Utorrent ve en son Flud kullandım.. Torrent programı açısından sıkıntı yok.
    Zaten programlar bedava, hız açısından kısıtlama getirmiyorlar ama bazılarında bolca sinir bozucu reklam pencereleri olabiliyor.

Atorrent bana daha hızlı geldi ama aynı zamanda içlerinde en fazla işlemciyi yoran programdı. Yaklaşık 10 aydan beri tronsmart gerek eski(3188) gerekse 3288 li
    cihazlarla aylardan beri durmadan indiriyorum. Her iki cihazla en az 5 TB film ve dizi indirmişimdir.

----------------

Xbmc olarak nesini merak ediyorsun? Daha açık sorarsan deneyebilirim ama bu xbmc yi millet neden bu kadar çok önemsediğinide anlamış değilim.
    Ben film izlemek için MxPlayer kullanıyorum ki görüntü kalitesi açısından da favorimdir.Xbmc yi zamanında çok kurcaladım, filmleri arşivleyebilme
    özelliğinden başka bir özellik bulamadım. Ha eğer internet, youtube,hotmail,gmail,online film izleme,torrent,explorer benim için
    çok önemli diyorsan zaten sayısız bağımsız program var bunlar için xbmc'ye hiç ihtiyaç duymadım.Mx Player resim kalitesi açısından benim için çok
    önemli ama BsPlayer hiç bir ayara yapmadan izlediğin yabancı filmlerin altyazısını internetden bulabiliyor.

O kadar seçenek var ki xbmc ye bir türlü sıra gelmiyor.

@panama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 8 Nisan 2015; 21:14:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Ben direk hdd ye indiriyorum, Şimdiye kadar Atorrent, Bittorrent, Utorrent ve en son Flud kullandım.. Torrent programı açısından sıkıntı yok.
    Zaten programlar bedava, hız açısından kısıtlama getirmiyorlar ama bazılarında bolca sinir bozucu reklam pencereleri olabiliyor.

Atorrent bana daha hızlı geldi ama aynı zamanda içlerinde en fazla işlemciyi yoran programdı. Yaklaşık 10 aydan beri tronsmart gerek eski(3188) gerekse 3288 li
    cihazlarla aylardan beri durmadan indiriyorum. Her iki cihazla en az 5 TB film ve dizi indirmişimdir.

----------------

Xbmc olarak nesini merak ediyorsun? Daha açık sorarsan deneyebilirim ama bu xbmc yi millet neden bu kadar çok önemsediğinide anlamış değilim.
    Ben film izlemek için MxPlayer kullanıyorum ki görüntü kalitesi açısından da favorimdir.Xbmc yi zamanında çok kurcaladım, filmleri arşivleyebilme
    özelliğinden başka bir özellik bulamadım. Ha eğer internet, youtube,hotmail,gmail,online film izleme,torrent,explorer benim için
    çok önemli diyorsan zaten sayısız bağımsız program var bunlar için xbmc'ye hiç ihtiyaç duymadım.Mx Player resim kalitesi açısından benim için çok
    önemli ama BsPlayer hiç bir ayara yapmadan izlediğin yabancı filmlerin altyazısını internetden bulabiliyor.

O kadar seçenek var ki xbmc ye bir türlü sıra gelmiyor.

@panama

Selamlar, aslında xmbc yi bu media playerları araştırırken buldum. GöZe hoş geliyor, pc ye kurdum ama online izleme vs eklentileri tam çözemedim.. Zaten yts gibi sitelerden indirdikten sonra içerik bulmada sıkıntı yok
    Media player olarak tronsmart mantıklı gelmeye başladı sadece sürüme karar vermek lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Seni yanıltmış olmak istemem, bende herkes gibi hedefindeki cihazı aldıktan sonra giderek konudan uzaklaşan biriyim sonuçta.. .
    Daha doğrusu ben istediğim cihaza kavuştuğum için sonra çıkan cihazları takip etmeyi bıraktım, o yüzden benim tavsiyem yüzde yüz
    sağlıklı olmayabilir.Şu an da ki cihazlar konusunda tam bir fikrim yok.

Ayrıca minix ve Ugoos cihazlarda kullanılan malzemenin hep sağlam olduğu söylenir,yani iddiaya göre daha kaliteli komponentler
    kullanılır-mış?... Bilemem(!)

Tronsmart düşük kaliteli malzeme kullandığı söylenir.Daha önce kullandığım Tronsmart a928 cihazın yanında gelen air mouse;Ayrıca
    satın alınmada 14 dolara satılıyordu.İşte o kumanda yere düştüğünde sol volume(+) butonu kopmuşdu ve onun haricinde hep sorunsuz
    çalıştı ve bence ele en iyi oturan ergenomik bir air mouse'dı.. Tuttum gereksiz yere 30 dolara meşhur Mele F10 pro aldım ve 5 ay oldu
    hala alışamadım tek artısı dahili şarj olayı var onun haricinde tronsmartın o ucuz kumandası kullanım kolaylığı daha iyi idi ama kullanılan
    malzeme gerçekten ucuz plastik ama sonuçta memnundum...Şu an da yedek olarak saklıyorum.

Cihazla ilgili aldığım ss'ler ama resimler tam olarak aynı kaliteyi yansıtmıyor.

• Teşekkürler , ilave kafama takılan bir husus olur ise yardımınızı rica edeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

http://www.aliexpress.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Plus-Android-TV-Box-Amlogic-S812-Quad-Core-2-0GHz-2G-16G/32237713904.html

MINIX NEO X8-H Plus

CPU: Amlogic S812 2.0GHz (Quad-Core Cortex A9r4)

GPU: Octa-Core Mali-450

eski teknoloji bence alma....

Neye göre eski teknoloji. Android 5.0 yazılımını hangi ürün verecek ona bakacağız. Yazılım benim için daha önemli :) belli segmentin üstü cihazlar sonuçta hepsi. Amaç oyun falansa appstore daki oyunların hepsini çok daha uyduruk gpu'lar çalıştırıyor. Ben daha 2 gün önce bütün cihazları inceleyerek bu ürünü sipariş geçtim mesela. Bu biraz tercih meselesi. Sizin 4-5 ay önceden Rk3288 cihazı alıp sırada beklediğinizi de biliyorum. Isınamadım o cihazlara

donanıma göre görmüyormusun (yeni teknoloji donanımın yazılımıda yeni olur bilmiyormusun (en azından bunu öğrendin)), mesajdada belirtmişim, hem sana yazmamıştım zaten....

yalnışlıkla sana bildirim olarak gelmiş olabilir, bende yalnış göndermiş olabilirim, cevap hakkı doğmuştu kullandın, evet tekrar ediyorum (düzeltiyorum) cevabım sana değildi....

not: bu arada mesajındaki 4kelimelik ilk cümlenden başkasını anlamadım, ne demişsin, ne demek istemişsin, amacın ne, yada varmı bir amacın bu konuda, başkalarının mesajlarından alıntı yapmış gibisin, bir davan var ama neyin davası bu belli değil, mesajın gibi bunuda anlamadım, sorun mesajda yada sahibinde, neyse allah yolunu açık etsin....

not:lütfen muhalefet olmak için mesaj atmayın (herkes için)

Tronsmart andoid 5.0 yazılımıni vereli cok oldu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.