Şimdi Ara

minör combo nasıl yapılır veya program indirilio mu biras aydınlatırmısınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bazen videolar falan koyuyolar bu adam manyak combocu zart die bir sürü tipler ...adamlar heal pot kullanmayıp sadece minörle işi götürüo sözde..fakat işin öteki yüzü böle deil 1. si minör o kadar hızlı basılmaz parmaklar her ne kadar hızlı olursa olsun..2 .si minör basaken skill vurulmaz ama adam lar çatır çatır skill vuruo..3.sü adamların canı hiç inmio..yani bazen görüorum forumda falan manyak combocu die başlık yazıolar hepsi oto minörcü normal olarak pk da o şekilde haytta oynayamassınız eğer otominör yoksa..evet minör combo var ama sadece hilekarlara var..bizim gibi program bilmeyen abansın sağ tuşa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost soul1 -- 8 Ekim 2006; 9:18:19 >
  • fd de bence minor combo artık FINISH(bitti) çünkü ctrlye kağıt sıkıştırıp falan oluyodu eskiden ama artık olmuyor yeni yöntemler gelistirmek lazm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpc

minor combo hala var ama eskisi kadar etkin degil,

minoru hem sag click hemde skill barda 1 nolu kutucuga koyarak yapabilirsiniz ama ayri yerlerde olmasi lazim yani sag click skill bar sayfa 2 de. hemde 1 de.

xigenonda yapan birini taniyorum, target_cafe övmek gibi olmasin ama kardesimdir

o TARGET_CAFE dupeci diolar

clanında bi adama sordum orc olcaktım

clanından memnunmusun dediim. EVT dupeci clan süper item veriyolar tanıdığıysan dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDz

yoo yapıolar skill vurduktan sonra r ye basınca skill hareketini durduruo o arada basabiliosun

BU KARDEŞDE BENİM GİBİ YAPIYO SKILL BAS HEMEN R YE BAS MİNORA DAYAN GENE DAL
  • aklıma harika bi fikir geldi ingilizcesi olan biri premium sahibiyse yetkililere minor comboyu geri istiyoruzzz desin
  • Skillerde 2 tane Minor Kullanın Ve 1920 Pot Ve Skill Vur Minor Combo ßu
  • yha hala yapıoz minör kombo sallamayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: XXxxFeneriumxxXX

yha hala yapıoz minör kombo sallamayın

o zaman tam anlat ole hala yapıoz demek le olmuo
  • bana sormayın ben bilmem zati aklım kendime zor yetior(normal comboyu fethettim minor combosu kaldı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cofusion

bana sormayın ben bilmem zati aklım kendime zor yetior(normal comboyu fethettim minor combosu kaldı)

• artık eskisii gibi seri olmuo ama yanına bir arkını al vs de o sürekli minor bassın
  • ben bi yolunu buldum ..Fakat baya zorlandım ilk başlarda..İlk önce skill dizilimini söliim..1. sayfa:
    1-light feet2-minor3-hp-4-mana-5-spike-6-thu.7-pierce
    2.sayfa:
    5 e kadar aynı sonra diğer malum 3 skili koyuyoruz (bu 60 lvl orta halii bi asas için:p)
    oncellikle r+r skill yapıoruz biliosunuz zaten..Neyse r+r combosu yaparken orta parmağımı r ye koyuyorum
    orta parmağımın sağındakii parmağımlada skillere basıorum solundaki parmaklarımla hp minor mana
    basıorum minorude yine mousenin sağ tuşuna alıorum..işte bole ama biraz çalışmanız gerekio
    herkese kolay gele....
  • bak ister indir ister indirme indirme linki değildir tanıtım linkidir zaten inndir.com fazla söze gerek yok co ksağlam bi site ben kullandım güzel ama artık kullanmıyorum çünkü zevkimle oynuyorum bi derim

http://www.inndir.com/program.php?id=19227
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.