Şimdi Ara

minör combo nasıl yapılır veya program indirilio mu biras aydınlatırmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bende merak ettim. biri cevaplarmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyDNA

bende merak ettim. biri cevaplarmı acaba
    cvplardım ama bilmiom
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyDNA

bende merak ettim. biri cevaplarmı acaba
    Tam anlamıyla minor combo artık bitti.Eskiden minor sağ clickte,ctrl basılı tutuluyken 1 sağ clickte 1 minor basar.ctrl tuşu basılı olmadan 2 sağ clickte 1 minor basar.Yani ctrl+sağ click 2 kat daha hızlı pk'da.Ama artık ctrl olayı kalktıgı ıcın mınor 2 kat daha yavaş..Dolayısıyla minor combo finish.
  • up up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakrib13

up up up up
    aslinda yapilabilir. yine

lakin legal olarak mumkunlestirmek veya illegalmi konusu tartisilacak yontemler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenS

aslinda yapilabilir. yine

lakin legal olarak mumkunlestirmek veya illegalmi konusu tartisilacak yontemler var.

Alıntıları Göster
    koxpla minor combo yapmaya çalışanlar var ama koxpun minoru attack yapmadıkça çalışmıyor.

quote:

Orjinalden Alıntı:Me®t

Tam anlamıyla minor combo artık bitti.Eskiden minor sağ clickte,ctrl basılı tutuluyken 1 sağ clickte 1 minor basar.ctrl tuşu basılı olmadan 2 sağ clickte 1 minor basar.Yani ctrl+sağ click 2 kat daha hızlı pk'da.Ama artık ctrl olayı kalktıgı ıcın mınor 2 kat daha yavaş..Dolayısıyla minor combo finish.

+1903

• quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

koxpla minor combo yapmaya çalışanlar var ama koxpun minoru attack yapmadıkça çalışmıyor.

quote:

Orjinalden Alıntı:Me®t

+1903

Alıntıları Göster
    ctrl ile oluo biliodum

• quote:

Orijinalden alıntı: NnnecromancerrR

ctrl ile oluo biliodum

Alıntıları Göster
    eski yöntemle yapılmıo şu anda. ama çeşitli mouselar la ya da elinizi sikile basarak yok sağ tuşa koyarak kendi çapınızda geliştirebileceğiniz taktiklerle bi nevi çare bulabilirsiniz belki.eli de alışır sanırım bi süre sona insanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NnnecromancerrR

ctrl ile oluo biliodum

Alıntıları Göster
    ctrl e kalkti minor birazdaha yavas bu sagtus kulanan arkadaşlar için fakat ctr varkende ben kendi skill tarzimda elimle durmadan mana hp ve surekli minor basiyordum fakat yeni bir olay var skilleri combo halinde adama bosaltirken Minor kesiliyor bunada cozum bulduk tabi
    JAKAMEL SAGOLSUN Kısacasi olayi skill gibi kullanin kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: SKYQUEEN

ctrl e kalkti minor birazdaha yavas bu sagtus kulanan arkadaşlar için fakat ctr varkende ben kendi skill tarzimda elimle durmadan mana hp ve surekli minor basiyordum fakat yeni bir olay var skilleri combo halinde adama bosaltirken Minor kesiliyor bunada cozum bulduk tabi
    JAKAMEL SAGOLSUN Kısacasi olayi skill gibi kullanin kolay gelsin

Alıntıları Göster
    upupupupup
  • quote:

upupupupup

Alıntıları Göster
    eskiden yapıyolardı şimdi yapılmıyo ama yapılırsa anca program ile yapılır
  • quote:

upupupupup

Alıntıları Göster
    Hem sağ click hemde elinle minor basarsan olur

Fakat baya hızlı olman lazım minor minor mp pot
  • quote:

Orijinalden alıntı: NO_oB

Hem sağ click hemde elinle minor basarsan olur

Fakat baya hızlı olman lazım minor minor mp pot

Alıntıları Göster
    eyvallah

• quote:

eyvallah

Alıntıları Göster
    minor combo hala var ama eskisi kadar etkin degil,

minoru hem sag click hemde skill barda 1 nolu kutucuga koyarak yapabilirsiniz ama ayri yerlerde olmasi lazim yani sag click skill bar sayfa 2 de. hemde 1 de.

xigenonda yapan birini taniyorum, target_cafe övmek gibi olmasin ama kardesimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: mpc

minor combo hala var ama eskisi kadar etkin degil,

minoru hem sag click hemde skill barda 1 nolu kutucuga koyarak yapabilirsiniz ama ayri yerlerde olmasi lazim yani sag click skill bar sayfa 2 de. hemde 1 de.

xigenonda yapan birini taniyorum, target_cafe övmek gibi olmasin ama kardesimdir

Alıntıları Göster
    upupupup daha başka yok mu program falan indirmek lasım mı

• quote:

upupupup daha başka yok mu program falan indirmek lasım mı

Alıntıları Göster
    Sadece ctrl+minor olayı kalkmadı. Artık skill vururkende minor basılmıyor eskiden basılıyordu.
    Artık sadece zr olayında minor yapabilirsin yani stamina harcayan hiçbir skill aynı anda başka bir stamina harcayan skille çalışmıyor. Bu yüzden artık assassinlerde 1vs1 lerde paso hp içmek zorunda artık minor yapanı göremezsin zaten yapmaya kalksa bile ya skill vuramaz yada minor yapamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Sadece ctrl+minor olayı kalkmadı. Artık skill vururkende minor basılmıyor eskiden basılıyordu.
    Artık sadece zr olayında minor yapabilirsin yani stamina harcayan hiçbir skill aynı anda başka bir stamina harcayan skille çalışmıyor. Bu yüzden artık assassinlerde 1vs1 lerde paso hp içmek zorunda artık minor yapanı göremezsin zaten yapmaya kalksa bile ya skill vuramaz yada minor yapamaz.

Alıntıları Göster
    yoo yapıolar skill vurduktan sonra r ye basınca skill hareketini durduruo o arada basabiliosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalvach

yoo yapıolar skill vurduktan sonra r ye basınca skill hareketini durduruo o arada basabiliosun

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: LORDz

Evet ama eskisi gibi minor banyosu yapamıyorsun
    Bu arada Pm ine yolladım linkleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 8 Ekim 2006; 8:06:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: LORDz

Evet ama eskisi gibi minor banyosu yapamıyorsun
    Bu arada Pm ine yolladım linkleri

Alıntıları Göster
    cok saol

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.