Bu videoyu youtube da buldum bnmle hiçbir alakası yoktur.Sadece son zamanlarda birilerinin birilerini çekemeyip pedal pedal diye laf atmasını sevmiyorum.Tek elle bu yapılabiliyorsa 2 elle vs de çok rahat minor yapılabilir lütfen insanlara gereksiz yorumlarda bulunmayın: http://www.youtube.com/watch?v=sktj1nAWb3s&feature=related
Muhteşem ama imkansız değil(miş) şu anda üzerinde çalışıyorum gayette oluyor:) Bu videoyu çeken arkadaşın eline emeğine sağlık yeni bir metod daha öğrenmiş oldum
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Muhteşem ama imkansız değil(miş) şu anda üzerinde çalışıyorum gayette oluyor:) Bu videoyu çeken arkadaşın eline emeğine sağlık yeni bir metod daha öğrenmiş oldum
:) Ben de ilk defa gördüm ama vs sırasında gene elleri küçük olanlar için pek te kolay bişi değil çünkü 1 ile 8 arasında uzanabilen sol 4 parmak sayısı azdır heralde :)
quote:
Fazla söze gerk yok.Tek kelime ile mükemmel...!!!
quote:
Orijinalden alıntı: onLyStyLe
Alıntıları Göster
çok güzel de
rica etsem şarkının adını öğrenebilirmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: onLyStyLe
Alıntıları Göster
pedal var diyen arkadaslar bide 2 elle combo yapıldıgını düsünsün oynamasını bildikten sonra parmaklar akarrrRRr..
quote:
Orijinalden alıntı: elweda
pedal var diyen arkadaslar bide 2 elle combo yapıldıgını düsünsün oynamasını bildikten sonra parmaklar akarrrRRr..
Alıntıları Göster
benim el 7 ye ulaşıyor 8 e de artık ya lf koyarız yada acleri koyarız
quote:
Orijinalden alıntı: IIIFantomIII
çok güzel de
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: IIIFantomIII
çok güzel de
Muse - Assassin
cidden muhteşem birşey büyük el becerisi istiyor ...
quote:
quote:
çok güzel de
Muse - Assassin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
quote:
çok güzel de
Muse - Assassin
çok saol L.J
quote:
Orijinalden alıntı: IIIFantomIII
quote:
quote:
çok güzel de
Muse - Assassin
çok saol L.J
Alıntıları Göster
yaw nası yapıor cok serı helal olsun walla
quote:
Orijinalden alıntı: DiCaTu
yaw nası yapıor cok serı helal olsun walla
Alıntıları Göster
bende buna benzer yapıyordum ama 7-8 koyuyordum birde burda adama mouse ile yardım eden var galiba.
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
quote:
Alıntıları Göster
asasların işi zor valla 10 dk a yorulurum ben bu hızla..
quote:
Orijinalden alıntı: Just4spike
asasların işi zor valla 10 dk a yorulurum ben bu hızla..
Alıntıları Göster
güzel
quote:
Orijinalden alıntı: aydınlıı
güzel
Alıntıları Göster
en sonda videoyu obur elımdekı telefonla cektım demesı herkese bı kapak olmustur dıye dusunuorum :)
saolasın deniyorum
quote:
Orijinalden alıntı: alozanforum
:) Ben de ilk defa gördüm ama vs sırasında gene elleri küçük olanlar için pek te kolay bişi değil çünkü 1 ile 8 arasında uzanabilen sol 4 parmak sayısı azdır heralde :)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: alozanforum
ben 1 den 0 a gidebiliorm gitar çalıorm belki onun da etkisi vardır ama oyunu bıraktım o da ayrı bi konu
quote:
Orijinalden alıntı: helzbelz
quote:
Orjinalden alıntı: alozanforum
ben 1 den 0 a gidebiliorm gitar çalıorm belki onun da etkisi vardır ama oyunu bıraktım o da ayrı bi konu
Alıntıları Göster
benim klavyenin boyutları biraz küçük sanırım 1 den 9 a kadar gidiyor elleriminde büyük olduğunu pek sanmam
quote:
Orijinalden alıntı: Mavro
benim klavyenin boyutları biraz küçük sanırım 1 den 9 a kadar gidiyor elleriminde büyük olduğunu pek sanmam
Alıntıları Göster
ya insan istedikden sonra herşey yapar Herkes tutturmuş pedal diye ama adamın oynama şekline hiç bakmıyolar nasıl minor yapıyor pat direk pedal minor