Şimdi Ara

CS GO MUTE'LEMEK YERİNE SES KISMA ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
65.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm. Arkadaşlar şöyle bi sorunum var belkide sizde yaşıyorsunuzdur rekabetçiye giriyorum bazı insanların sesi çok çıkıyor bende ses kasmak için sesi baya açıyorum o kişileri mutelemek yerine ses kısma gibi bir kod varmıdır acaba ? aynı şekilde kendi arkadaşlarımlada giriyorum bazının sesi acayip çok geliyor onları kıramamki sus kapa çeneni falanda diyemiyorum mecbur çekiyoruz bağırışmasını varsa böyle bi kod bileniniz yardımcı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 12 Aralık 2015; 13:08:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO'da Takım Arkadaşlarının Sesini Kısmak Yerine Sesi Kısma

CS:GO'da oyuncular, takımlarının sesini tamamen kapatmak yerine kısma özelliğini kullanarak daha iyi bir oyun deneyimi yaşayabilirler. Bu özellik, oyuncuların takım arkadaşlarının seslerini kısmalarına ve oyun içi sesleri daha net duymalarına olanak tanır.

CS:GO Tek Tuşla Ses Kapatma

Takım arkadaşlarının sesini kısmak için tek tuşla bir kısayol tuşu ayarlayabilirsin. Bunun için aşağıdaki adımları takip et:

1. CS:GO'yu aç.
    2. Ayarlar > Ses > İletişim bölümüne git.
    3. "Takım Sesi Kısma Kodu" alanına istediğin kısayol tuşunu gir.

Artık takım arkadaşlarının sesini kısmak için ayarladığın kısayol tuşuna bastığında, tek tuşla sesleri kısabilirsin.

CS:GO Takım Sesi Kısma Kodu

Takım arkadaşlarının sesini kısmak için kullanabileceğin varsayılan kısayol tuşu "voice_enable 0" kodudur. Bu kodu İletişim ayarlarındaki "Takım Sesi Kısma Kodu" alanına girerek veya konsola yazarak takım arkadaşlarının sesini kapatabilirsin.

Tek Tuşla Oyuncu Sesi Kısma

Bireysel oyuncuların seslerini kısmak için de benzer bir yöntem kullanabilirsin. Bunun için aşağıdaki adımları takip et:

1. Kısmak istediğin oyuncunun adını konsola yaz (örneğin: voice_enable KızılÖrümcek 0).
    2. Enter tuşuna bas.

Bu işlem, seçilen oyuncunun sesini kısacaktır. Oyuncunun sesini tekrar açmak için aynı komutu 1 değeriyle kullanabilirsin.

Takım arkadaşlarının seslerini kısmak yerine ses kısma özelliğini kullanarak oyun içi seslere daha iyi odaklanabilir, iletişimi iyileştirebilir ve daha keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende aradımda bi çözüm bulamadım ama bananagamig'De clutch için bi ayar var onu bi araştır istersen youtubedan
  • Rick Grimes kullanıcısına yanıt
    Baktım ama pek bişey anlamadım :D
  • mikrofon testi kısmında mikrofonlardan gelen sesi azaltma olması lazım ama bi kişi için değil genel..
  • iamdoctor İ kullanıcısına yanıt
    Hocam onu biliyorum o şeyle alakalı steamda arama yaptığın zaman arkadaşının sesi
  • voice_scale galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kişiye özel yok ama herkesinkini voice_scale ile kısabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğin şeyle alakalı redditte de post görmüştüm, yakında el atar volvo
  • hamitrf1 kullanıcısına yanıt
    Evet oymuş hocam bende konsolu kurcalarken buldum voice_scale .1 yapın oluyor arkadaşlar noktayıda koymayı unutmayın.
  • ayak sesi normal bende ama silah sesleri çok yüksek geliyor onu nasıl kısıcaz arkadaşlar
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Silah seslerini kısamazsın malesef.
  • ahmetoguz10 kullanıcısına yanıt
    kısamadım hocam dediğin gibi
  • Klavyede bir tuşa hızlı satın alma yapar gibi, konsol komutunu gömsek her tek kalındığında iş görebilir sanırım. Denemek lazım.
  • Konsolu açıp voice_scale 0.4 yazıp yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.