Şimdi Ara

CS:GO Ses yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
36.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşın bilgisayarda CS:GO ya girince ses gelmiyor . Onun haricinde müzik dinlerken falan ses var ama oyuna girince oyunun sesi gelmiyor . Ses ayarları normal onları kontrol ettik , birde işin garip tarafı ben teamviewer ile onun bilgisayara bağlanıp oyunu açınca bana ses geliyor ama ona gelmiyor ? Başına gelen varsa yardım

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO'da Ses Yok Sorunu

Giriş Bazı CS:GO oyuncuları, kulaklıklarından veya hoparlörlerinden ses gelmediği sorunuyla karşılaşabilir. Bu sorun, oyun deneyimini önemli ölçüde bozabilir ve rakiplerinizi duymayı zorlaştırabilir. Bu makalede, CS:GO'da ses sorununu gidermek için çeşitli çözümler sunacağız.

1. Ses Ayarlarınızı Kontrol Edin Öncelikle, oyun içi ses ayarlarınızın doğru olduğundan emin olun. Aşağıdaki adımları izleyin:

• Oyunu başlatın ve "Ayarlar" menüsüne gidin.
    • "Ses" sekmesine tıklayın.
    • "Master Ses" seviyesinin yükseltildiğinden ve "Ses Bozulması" seçeneğinin "Yok" olarak ayarlandığından emin olun.

2. Ses Çıktı Aygıtınızı Kontrol Edin Kulaklıklarınız veya hoparlörlerinizin bilgisayarınıza düzgün şekilde bağlı olduğundan emin olun. Ayrıca, ses çıkışı aygıtınızın Varsayılan Aygıt olarak ayarlandığını kontrol edin. Bunu şu şekilde yapabilirsiniz:

• Görev çubuğundaki ses simgesine sağ tıklayın.
    • "Sesleri Yönet" seçeneğine gidin.
    • "Oynatma" sekmesine tıklayın.
    • Kulaklıklarınızı veya hoparlörlerinizi seçin ve "Varsayılan Aygıt Olarak Ayarla" düğmesine tıklayın.

3. Ses Sürücülerinizi Güncelleyin Eski veya bozuk ses sürücüleri, ses sorunlarına neden olabilir. Sürücülerinizi güncelleyerek bu sorunu giderebilirsiniz.

• Aygıt Yöneticisi'ni açın.
    • "Ses, Video ve Oyun Denetleyicileri" bölümünü genişletin.
    • Ses kartınızı bulun ve üzerine sağ tıklayın.
    • "Sürücüyü Güncelle" seçeneğine tıklayın.

4. Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrulayın Bozuk oyun dosyaları da ses sorunlarına neden olabilir. Oyun dosyalarınızın bütünlüğünü şu şekilde doğrulayabilirsiniz:

• Steam istemcisini açın.
    • Kitaplığınıza gidin.
    • CS:GO'ya sağ tıklayın ve "Özellikler" seçeneğine gidin.
    • "Yerel Dosyalar" sekmesine tıklayın.
    • "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula..." seçeneğine tıklayın.

5. Diğer Çözümler Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, aşağıdaki ek adımları deneyebilirsiniz:

• Oyunu yeniden başlatın.
    • Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    • Farklı bir ses çıkışı aygıtı kullanmayı deneyin.
    • Ses yazılımınızı güncelleyin.
    • Geri bildirim vermek için Valve'in destek forumlarını ziyaret edin.

Sonuç CS:GO'da ses sorunu, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu makalede sağlanan çözümleri uygulayarak, ses sorununu gidermeyi ve oyun deneyiminizi geliştirmeyi umabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Konsoldan artırmayı denedinizmi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol derken ses sistemini kastediyorsanız arkadaş kulaklıkla oynuyor , birde şimdi söyledi oyunda aşarıda müzik falan açınca oyuna girdikten sonra onunda sesi kesiliyormuş. Garip bi durum
  • voice_caster_enable "0"
    voice_caster_scale "1"
    voice_enable "1"
    voice_forcemicrecord "1"
    voice_mixer_boost "0"
    voice_mixer_mute "0"
    voice_mixer_volume "1.0"
    voice_modenable "1"
    voice_scale "1"
    voice_system_enable "1"
    voice_threshold "2000"
    volume "0.5"

bunları cs go bi servera girip konsolu acıp yazın tek tek sonra cıkıp tekrar girin oyuna bakın tekrar sorun cözüldümü diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fat Tony

voice_caster_enable "0"
    voice_caster_scale "1"
    voice_enable "1"
    voice_forcemicrecord "1"
    voice_mixer_boost "0"
    voice_mixer_mute "0"
    voice_mixer_volume "1.0"
    voice_modenable "1"
    voice_scale "1"
    voice_system_enable "1"
    voice_threshold "2000"
    volume "0.5"

bunları cs go bi servera girip konsolu acıp yazın tek tek sonra cıkıp tekrar girin oyuna bakın tekrar sorun cözüldümü diye

voice_threshold "4000" , volume "1.0000''

Bunlar dışında diğerleri normaldi bunlarıda sizin dediğiniz gibi yaptık ama hala ses yok . Artıdan arkadaşım aynı sorunun Age of Empires 2 de de olduğunu söyledi . Acaba donanımsal birşeymi ?

Edit: Bu arada arkadaşın monitör yok , HDMİ ile TV ye bağlıyor alakası varmı bilmiyorum ama bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eagle -- 17 Mayıs 2015; 19:37:15 >

• eğer başka oyununda da sorun yapıyorsa büyük ihtimal donanımsal eğer elinde bi hopörler filan varsa onu bağlayıp denesin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eagle

Arkadaşın bilgisayarda CS:GO ya girince ses gelmiyor . Onun haricinde müzik dinlerken falan ses var ama oyuna girince oyunun sesi gelmiyor . Ses ayarları normal onları kontrol ettik , birde işin garip tarafı ben teamviewer ile onun bilgisayara bağlanıp oyunu açınca bana ses geliyor ama ona gelmiyor ? Başına gelen varsa yardım

Sorunun birebir aynısını bende yaşıyorum, çözüm buldunuz mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar aynısı banada oluyodu cs go da rekabetçi girdim ses yok !
    araştırdım ve buldum
    steam dan oyununuzu tamir ediyorsunuz.
    BU KADAR BASİT TAMİR ETMEYİ BİLMİYOSANIZ GOOGLE A STEAM OYUN NASIL TAMIR EDILIR YAZIN ÇIKAR.[
  • Windowstan sesini kapatmıştır veya jackta sorun vardır başka ne olabilir yav oyundan değilse
  • 1 yıl geçmiş konunun üstünden tam hatırlamıyorum ama sanırım sorun hoparlör bağlayınca düzelmişti. Daha sonradan tekrar kulaklık kullanmaya başladı ama sorunun tekrar ettiğini duymadım . Muhtemelen eski kulaklığında bir sorun vardı . Cevap veren herkese teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam-cs:go-sağtık-özellikler-yereldosyalar-oyun önbelleğin bütünlüğünü doğrula bişe yüklenecek sonra steam indirme yapacak sonra oyuna gir düzelir :)
  • Arkdaşlar merhaba . 2021 yılında aynı olay başıma geldi o yüzden nasıl çözdüğümü yazayım belki sizdede işe yarar.

Bende baya araştırdım .Oyuna girince bilgisayarın tüm sesleri kesiliyordu .Yani oyunla alakalı değil . Denetim masası - ses - hoparlör (veya kulaklık ) sağ tık yapıp özellikler dedim . Gelişmiş ve geliştirmeler seçeneklerine girip varsayılan ayarlara sıfırla dedim . Sorun düzeldi. Daha önce ses daya iyi gelsin diye ayarlarla oynamıştım sanırım bu yüzden oyunda ses desteklemiyor ve kapanıyordu. Ben bu şekilde çözdüm umarım sizdede işe yarar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.