Mause siparişi verebilirsiniz Ücret 30 YTL + Mouse Mersinden SAdece Yapılır İletişim Adresi maillerimiz
MAİl:linkin.p.a.r.k.lq@hotmail.com
saniye basına yapılan Minor sayısını siz ayarlıyorsunuz istenildiği taktirde mouse sağ baslı tutarak bile aşırı seri minor yapılabiliyor ister normal mouse ister minor mause da oalrak kulanabilirsiniz :) Gorusmeler Yüz Yüze yapılacak tır.
bişi anlamadım walla
quote:
Orijinalden alıntı: Turistof Kolomb
bişi anlamadım walla
quote:
Orjinalden alıntı: MrSharpKnife
bişi anlamadım walla
adam muasu geliştirior hepsi bu :S
quote:
bişi anlamadım walla
gusele benzio ama klavye minor yapıorum
quote:
bişi anlamadım walla
kendi kendine pk y apan mouse ta satıomusun adamın işi gucu yok mınor yapan mouse icat etcek
quote:
Orijinalden alıntı: qHosTrideR
quote:
Orjinalden alıntı: MrSharpKnife
bişi anlamadım walla
adam muasu geliştirior hepsi bu :S
Alıntıları Göster
dediğin gibiyse manyak bişeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu
bi video cekip resim falan koyarsan hemen alırım arkadasım boyle bisey arıyorum aylardır...Ama yer sorunu var izmirliyim...
quote:
Orjinalden alıntı: joker_045
Mause siparişi verebilirsiniz Ücret 30 YTL + Mouse Mersinden SAdece Yapılır İletişim Adresi maillerimiz
MAİl:linkin.p.a.r.k.lq@hotmail.com
saniye basına yapılan Minor sayısını siz ayarlıyorsunuz istenildiği taktirde mouse sağ baslı tutarak bile aşırı seri minor yapılabiliyor ister normal mouse ister minor mause da oalrak kulanabilirsiniz :) Gorusmeler Yüz Yüze yapılacak tır.
ZuaHaHa İletişim Maillerimiz Yazmış 1 tane mail adresi war :S
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
MAUSE UN RESMINI KOYMANI İSTİYORUM
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc
MAUSE UN RESMINI KOYMANI İSTİYORUM
+1903
quote:
Orijinalden alıntı: İMi$o
kendi kendine pk y apan mouse ta satıomusun adamın işi gucu yok mınor yapan mouse icat etcek
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 1mS0Sorry_MANES
Post Kasmaya Çalışma Kafayı Çalıştıran Yapıor İşthe Ne war Yapamazmı Millet Neler İcad Edior
quote:
Orijinalden alıntı: qHosTrideR
quote:
Orjinalden alıntı: 1mS0Sorry_MANES
Post Kasmaya Çalışma Kafayı Çalıştıran Yapıor İşthe Ne war Yapamazmı Millet Neler İcad Edior
Alıntıları Göster
Mousenin resmi?
quote:
Orijinalden alıntı: 4Ottoman
Mousenin resmi?
Alıntıları Göster
mouse nomal bisey sadece minor hızını artırdık size yapılan 1 pk movie koyucaz
Denetim Masasından bişiyler yapıoduk Forumda verilmişti boşa para vermeyin...
quote:
Orijinalden alıntı: CaptainSagara
Denetim Masasından bişiyler yapıoduk Forumda verilmişti boşa para vermeyin...
süper bişii wer bana 1 tane hemen ardream charı açıom ws de yıkılmaz deme itemleri saglam olur zaten bnm charımın
quote:
Orijinalden alıntı: joker_045
Alıntıları Göster
quote:
ya tamamda bunu nasıl alcaz biz bayilik acın:) eger istedigim gibi biseyse ben gelirim mersine kadar ama test etmeniz gerekiyo ayrıntılı bi sekilde gostermeniz gerekiyo...
quote:
Orijinalden alıntı: Love_Me
quote:
ya tamamda bunu nasıl alcaz biz bayilik acın:) eger istedigim gibi biseyse ben gelirim mersine kadar ama test etmeniz gerekiyo ayrıntılı bi sekilde gostermeniz gerekiyo...
Alıntıları Göster
Arkadaşın dediği zor birşey değilki.Biraz ayarlarıyla oynuyor bu kadar basit.0000000 lar kunt lar da böyle mouse kullanıyor zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: TheMoJo
Arkadaşın dediği zor birşey değilki.Biraz ayarlarıyla oynuyor bu kadar basit.0000000 lar kunt lar da böyle mouse kullanıyor zaten.
Alıntıları Göster
Basit bi sisteme benziyoo
bizdeki bu KNIGHT cılgınlığı devam ederse daha ne icatlar cıkar kafanızı yormayınnn
quote:
Orijinalden alıntı: TheMoJo
Alıntıları Göster
no ss no güven Resim veya video koy
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
no ss no güven Resim veya video koy
Alıntıları Göster
internetten 15 ytl ye programlanabilir mouse bulmuştur. millete 30 dan satıcan akıllıya arkadaş :))