ya ben bu ilacı kullanmaya 4-5 gün önce başladım son iki gündür kalp atışlarımda ara ara hızlanma filan oldu bide sanki nefes alırken zorlanır gibi oldum prospectusu okudugumda bunların ciddi yan etkiler oldugunu görünce dün kullanmadım artık korkudan
siz de bir kullanın bakalım aynı seyler olacak mı
mınoxil %5 forte benim kullandığım
Bende öyle bir sorun olmuyor..
Şuan 1. aya girdim.. Saçlarım daha sert oldu fakat saçlarda bir artış göremedim..
2011 nisana geldik ilacı kullanıp sonuç aldın mı
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
yanında propecia veya proscar da kullanman gerekiyor biliyorsundur umarım.genetik dökülmeyi önleyen asıl madde bu ilaçlarda var.minoxil saç çıkarmaya yarar.tedaviye erken başladığın için çok daha faydalı olucaktır.
Arkadaşım Finasterid içerikli ilaçları 18 yaşından hatta bence 21 yaşından küçüklerin kulanması fiziksel gelişimleri için iyi olmayacağı kanısındayım. Tip 1 Tip 2 DTH olayı var ama olsun bunu ileriki zamanlarda düşünürsün. İleri düzey vartex bölgesinde oldukça fazla açılma olan durumlarda minoxidil ile kulanılması gereklidir (erkek tipi dökülme için)
quaD sana bir kaç tavsiye bulunayım; Tedavini medobiotin ile destekle biotin H vitamini olarak geçer B vitamin türevidir. Minoxidil etkini Derma roller ile destekleyebilirsin emilimini gerçekten artırıyor. Ketakenazol içerikli şampuan kulan haftada 2 kere (örnek Nizoral)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme