Şimdi Ara

Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
998
Cevap
36
Favori
910.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kuzenim doktor ve çok etkili olduğunu söylüyor ve kolunuza felan değdirmeyin hemen kıllanıyor diyor

Alabilirsiniz
  • İlk defa böyle birşey gördüm bende pek fazla bir problem yok ama dökülme başlıyor hissine kapılıyorum gene de yanlarda çok ufak derecede açıklar var sorun teşkil etmiyor ama bunu bir araştırmak isterim merak ettiğim bir husus var; bunu 3 ay boyunca veya atıyorum 8 ay boyunca kullandık ve tepkisi olumlu sonuçlar verdi saçımız gürleştikten sonra bu ilacı bırakırsak daha sonra eski haline dönme ihtimali varmı? Yani demek istediğim ömrümüz boyunca buna bağlı olmuyoruz değil mi? İlacı bıraktıktan sonra başka bir yan ilaç kullanıyormuyuz?

Bu konuda bana yardımcı olup cevap verirseniz çok makbule geçer bende çok merak ettim bu ilacı çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

İlk defa böyle birşey gördüm bende pek fazla bir problem yok ama dökülme başlıyor hissine kapılıyorum gene de yanlarda çok ufak derecede açıklar var sorun teşkil etmiyor ama bunu bir araştırmak isterim merak ettiğim bir husus var; bunu 3 ay boyunca veya atıyorum 8 ay boyunca kullandık ve tepkisi olumlu sonuçlar verdi saçımız gürleştikten sonra bu ilacı bırakırsak daha sonra eski haline dönme ihtimali varmı? Yani demek istediğim ömrümüz boyunca buna bağlı olmuyoruz değil mi? İlacı bıraktıktan sonra başka bir yan ilaç kullanıyormuyuz?

Bu konuda bana yardımcı olup cevap verirseniz çok makbule geçer bende çok merak ettim bu ilacı çünkü.

12 aylık düzenli kullanımdan sonra maksimum etkiyi gösterdiği söyleniyor, yani 12 ayda kurtarabildiği kadar kök hücreyi kurtarıyor 12 ay sonunda istediğiniz verimi alırsanız; saçınızın dökülmesine sebep olan etkenleri ortadan kaldırmanız gerekir (1-2 mesaj üstteki arkadaşın söylediği; yağlanma gibi). bunun için de bir dermatologa görünmek gerekir. idealde yapmak gereken bu olsa da sürekli kullanmak gerektiğini söyleyenler de var. çok uzun süreli kullanımın karaciğerde hiç te iyi bir etki bırakmayacağını düşünüyorum. şahsen ben evlenene (köprüyü geçene) kadar kullanmayı düşünüyorum

• 1 aydir kullaniyorum sacim iyice seyreldi. Dokulme 3-4 kat artti. Her uyulamada on kisimda 100 tel dokuluyor bu durum normal diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin zaten dökülüyor sacın, minoxil kullanıp dahada döktü demek bence yanlış.
    aynı mevzu bioxcin içinde gecerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asusline

Arkadaşlar bu ürün yalnızca erkek tipi saç dökülme sorununda mı kullanılıyor? Ben çünkü dün hairex diye bir yere gittim ve orada ki bayan saç dökülme sebebimin aşırı yağlanma olduğunu söyledi. Yağlar gözenekleri tıkadığı için saçlarım dökülmeye başlamış bu yüzden 2 adet ürün önerdi. Burada minoxilin etkisini okuyunca bende almayı düşündüm ancak benim saç dökülme sebebim farklı acaba yağlanmayı durdurucu, gözenekleri açıcı şampuan ya da benzer ürünler mi kullanmam gerek yoksa bu ürünü mü almam gerek ona karar veremedim.

önerdikleri ürünler nelerdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

kırılma çok önemli, eğer saçlar sertse kırılmaya müsait oluyor ve dökülüyor haliyle, ben duştan çıkmadan bir de krem uyguluyorum saçıma, iyice masaj yaptıktan sonra duruluyorum, bir daha şampuan vs. sürmüyorum, bir sonraki duşa kadar saçlarım yumuşacık kalıyor. provitamin b5'li saç kremlerinden almanızı tavsiye ederim.

Ufak bir ekleme yapayım mı :) Şampuan alırken ikisi bir arada olanlardan değil, sadece şampuan olanlardan al sayın El Mukteda Bir de tek bir şampuanı uzun süreler kullanma, sık sık değiştirmeye bak. Her ne olursa olsun hepsi bir şekilde saça zararlı maddeler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 17 Haziran 2012; 1:25:34 >

• Bir de konudaki SS'ler faydalı olmuş ilaca bakış açımı değiştirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

kırılma çok önemli, eğer saçlar sertse kırılmaya müsait oluyor ve dökülüyor haliyle, ben duştan çıkmadan bir de krem uyguluyorum saçıma, iyice masaj yaptıktan sonra duruluyorum, bir daha şampuan vs. sürmüyorum, bir sonraki duşa kadar saçlarım yumuşacık kalıyor. provitamin b5'li saç kremlerinden almanızı tavsiye ederim.

Ufak bir ekleme yapayım mı :) Şampuan alırken ikisi bir arada olanlardan değil, sadece şampuan olanlardan al sayın El Mukteda Bir de tek bir şampuanı uzun süreler kullanma, sık sık değiştirmeye bak. Her ne olursa olsun hepsi bir şekilde saça zararlı maddeler :)

zaten bu iş için olan şampuanlardan (revigen, bioxcin) kullanıyorum sayın cianni

• Arkadaşlar kendim eczacıyım ve bu ürünü ben de kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim, faydalı bir ürün. Bir de bu tarz ürünleri alırken eczaneleri tercih etmenizi tavsiye ederim, internet sitelerinde satılan birçok ürünün nerede, ne şartlarda üretildiği ve ne kadar etken madde içerdiği, gerekli ruhsatlara sahip olup olmadığı belirsiz durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtlu85

quote:

Orijinalden alıntı: Asusline

Arkadaşlar bu ürün yalnızca erkek tipi saç dökülme sorununda mı kullanılıyor? Ben çünkü dün hairex diye bir yere gittim ve orada ki bayan saç dökülme sebebimin aşırı yağlanma olduğunu söyledi. Yağlar gözenekleri tıkadığı için saçlarım dökülmeye başlamış bu yüzden 2 adet ürün önerdi. Burada minoxilin etkisini okuyunca bende almayı düşündüm ancak benim saç dökülme sebebim farklı acaba yağlanmayı durdurucu, gözenekleri açıcı şampuan ya da benzer ürünler mi kullanmam gerek yoksa bu ürünü mü almam gerek ona karar veremedim.

önerdikleri ürünler nelerdi?

HGF plus diye bir ürün önerdi bir tane daha önerdi ama onun ismi aklıma gelmiyor yeşil kutulu büyük bir üründü.

• Beyler bu ürünü surata sürsek sakal çıkar mı bırakınca da sakal çıkması durur mu
  • 20yasımdayım ve 2.kutunun ortasındayım ve düzenli kullanıyorum.üstteki arkadaşımınki gibi açılmaya baslamıştı.babam dedem hepsinde o bölgede sorun var.suan eski sarı tüyler gitmiş yerine siyah minik kıllar gelmiş durumda.minoxilin mantığı zayıf sacları dökerek yerine yeni daha kuvvetli saçlar vermesidir.2 günde bir duşa giriyorum.ilacı sürerken elimde kalan saçlar ilk güne göre sürekli azalıyor.şampuan hedenşoldırs kullanyorum baska bişey kullanmıyorum.ilk günler bişeyin değişmeyecegine inanıyordum.2.haftanın sonunda çıkan kılları görünce moralim yerine geldi ve evlenene kadar bırakmayı düşünmüyorum.
  • Selamlar, son sayfa hariç bütün yorumları okudum. Şimdi ise çıkıp saçlarımı 5'e vurdurup, deodex (b12), minoxil forte ve çinko takviyesi için eczacının önereceği birşey alacağım sanırım. 23 yaşındayım, üniversitedenmidir, kız muhabbetindenmidir son bir yılda saçlarım gözle görülür biçimde seyrekleşti. Genel olarak tüm bölgelerde seyrekleşti, yalnız tepe bölgesi çok açıldı diyebilirim. Geçen yaza kadar bir b12 tedavisi görüyordum, kan değerlerimde çok eksik çıkmıştı b12 ve aşırı etkileri vardı unutkanlık bunların başında geliyor. Aylık bir iğne kısmına geldiğimde üşengeçlikten bıraktım, unutkanlık falan da azalınca tabi malum klasik türk tembelliği. Acaba onun yan etkisimi diyorum, çünki geçen yazın iğneleri bıraktım, 3.cü sınıf dönem içinde saç falan kalmadı çok seğreldi (: Tabi bu yıl için ders olarak en kötü yılımı, ve psikolojik olarak en kötü dönemimi geçirdim -kız meselesi- Birde açık ve net bir şekilde soruyorum iktidarsızlık yapıyor mu ? (: Çekinenler pm ile cevap verebilir.

edit: Az önce aldım minoxil forte %5 yalnız kutunun hiç bi yerinde tarım bakanlığı falan filan görmedim. Eczanede sahte olmaz değil mi ?
    Birde ek olarak zinco-c aldım, çinko ile c vitaimini karışık atacam bakalım :D

edit 2: 3 gündür kullanıyorum, şiddetli baş agrısı yapıyor ve kalbimde hafif bir agrı var bir kaç gündür bunun yan etkilerimidir bilmiyorum. Baş ağrısı yüzünden parol alıp yatmak zorunda kaldım mesala. Kullandıkça sizlerle paylaşmaya devam edecegim tecrübelerimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyakurt -- 4 Temmuz 2012; 15:46:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: manyakurt

Selamlar, son sayfa hariç bütün yorumları okudum. Şimdi ise çıkıp saçlarımı 5'e vurdurup, deodex (b12), minoxil forte ve çinko takviyesi için eczacının önereceği birşey alacağım sanırım. 23 yaşındayım, üniversitedenmidir, kız muhabbetindenmidir son bir yılda saçlarım gözle görülür biçimde seyrekleşti. Genel olarak tüm bölgelerde seyrekleşti, yalnız tepe bölgesi çok açıldı diyebilirim. Geçen yaza kadar bir b12 tedavisi görüyordum, kan değerlerimde çok eksik çıkmıştı b12 ve aşırı etkileri vardı unutkanlık bunların başında geliyor. Aylık bir iğne kısmına geldiğimde üşengeçlikten bıraktım, unutkanlık falan da azalınca tabi malum klasik türk tembelliği. Acaba onun yan etkisimi diyorum, çünki geçen yazın iğneleri bıraktım, 3.cü sınıf dönem içinde saç falan kalmadı çok seğreldi (: Tabi bu yıl için ders olarak en kötü yılımı, ve psikolojik olarak en kötü dönemimi geçirdim -kız meselesi- Birde açık ve net bir şekilde soruyorum iktidarsızlık yapıyor mu ? (: Çekinenler pm ile cevap verebilir.

edit: Az önce aldım minoxil forte %5 yalnız kutunun hiç bi yerinde tarım bakanlığı falan filan görmedim. Eczanede sahte olmaz değil mi ?
    Birde ek olarak zinco-c aldım, çinko ile c vitaimini karışık atacam bakalım :D

edit 2: 3 gündür kullanıyorum, şiddetli baş agrısı yapıyor ve kalbimde hafif bir agrı var bir kaç gündür bunun yan etkilerimidir bilmiyorum. Baş ağrısı yüzünden parol alıp yatmak zorunda kaldım mesala. Kullandıkça sizlerle paylaşmaya devam edecegim tecrübelerimi.

benimde çocukluğumdan bu yana seyrek olan saçlarımda aşırı yağlanma oluyordu. doktora ilk gittigimde yaptığı testlerde b12 eksikliği dışında hormon ve vitamin eksikliği bulunmadıgını , Benexol (b12) ve bi tane Ketoral diye bi şampuan önerdi , şampuani az birşey kullandıgımda yaglı olan saçımı çok iyi temizliyordu.
    kullandım ikisinide bitirdim , tekrar doktora gittim kan testi yaptırdı gene, B12 gene az dedi bu kadar ilaçdan sonra 1000 e ulaşması gerekiyor dedi.
    tekrar benexol ,saçlarımı güçlendirsin diye zinko-c(çinko +C ) , minoxil sprey ve zigarus kokusuz sarmısak ekstralı şampuanı önerdi
    şampuanı yazarken kendisinin de onu kullandıgını söyledi
    bunları kullanıp 1 ay sonra kendisine gelmemi söyledi
    vitaminleri aldım düzenli olarak alıyorum.
    ama şampuan ve sprey i almadım , netten araştırıyorum , şampuanda da , spreyde de olumlu sonuç alanlar çok fazla
    ama kafamı karıştıran bu spreyi doktor 1 ay için verdi , bunu kullanırsam 1 ay sonra bırakınca saçları çok fazla döküp eski halinden beter yaparsa diye korkuyorum ki kullanıcılar öyle diyor
    doktorda günde 2 kere 6 kez sık güzelce yedir diyor.
    ne yapsam bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 24 Temmuz 2012; 14:14:11 >

• şu anki eczane fiyatı ne kadar bende başlayacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

şu anki eczane fiyatı ne kadar bende başlayacam.

quote:

Orijinalden alıntı: mindfreak
    52

benim gittiğim eczane kampanya var dedi , 45e aldım :)
    forumda birisi eczaneye gelişi 40 demişti bende 45 e aldım :)
  • botanikecza da kampanya var 32 TL oradan alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fr4nk

botanikecza da kampanya var 32 TL oradan alabilirsiniz.

orjinal midir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtlu85

quote:

Orijinalden alıntı: fr4nk

botanikecza da kampanya var 32 TL oradan alabilirsiniz.

orjinal midir acaba?

önceki sayfalarda yada başka bir konuda bi kardeşimiz eczacı tanıdıgı oldugunu ve ürünün 40 liraya eczaneye geldiğini kendisininde o fiyattan ürünü aldığını söylemişti.
    40 liraya eczaneye gelen bi ürünü 32 liradan satmak düşündürücü
    bence eczaneden alınmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 7 Ağustos 2012; 17:13:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.