Şimdi Ara

Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
998
Cevap
36
Favori
910.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim saçlar bir ara acayip dökülüyordu. Şuan 17 yaşımdayım. Geçen sene çok kafaya takmıştım, saçlarıma baksan kel olmaz bu dersin de ben her sabah duş alırım. Şampuan 16 yaşıma kadar hiç dikkat etmedim. Yani daha önce böyle dökülme falan yoktu bu kadarını hatırlamıyorum. Ya elimi atıyorum 1-2 tel atıyorum 1-2 tel , hele duşta köpürtüyorum avuçlarım saç... Çok takmıştım. Bioblas kullandım pek bişey farketmese de hani okadar dökmedi diyim. Sonra bi ara bu bioblasın yanlışını almışım ben ************ saç kremlisini. Eskisindende çok döktü 1 şişeyi 5 kişi bitirmiştik öyle pek uzun bi süre kullanmamıştım :D

Neyse hemen gittim eski turuncusunu aldım sadece şampuan olanı. Yine farketmedi hala dökülüyor. Ya dedim s*kerim bioblsmışta bioxcinmişte yok engelliyomuş testler varmışta.

Abi zaten ben sağlıksız beslenen biri değilim, her gün duşumu yaparım saçlarım yağlı pis vs gezmem kepekte olmaz. Babamın saçlarıda 55 e geldi hala beyaz maşallah saçı da var. Dayı amca kel orası ayrı. Genlere bakarsak %50 şansım var. Şimdi ben bana düşen fiziksel şeyleri yerine getirdiğime göre gerisi genlerime kalmış.

İşte o sabah dedim s*kerim döktüm elime şu annemin ucuz diye aldığı 2 li paket satılan şampuanlardan. 1 sene oldu normal dökülmesi gereken kadar dökülüyor. Umarım böyle devam eder. Ama bioblasın bana zararını söyliyim. Saçlarım acayip elektrikleniyor. Aradan tel tel fırlıyolar. Düzleştirici bile denedim. Tekrar eski haline geliyo.

Wax jöle falan kullanmam. Çocukluğumdan beri kullanıyodum işte o dökülme olayı başlayınca bıraktım daha da kullanmam. Şekilsiz olsun benim olsun

• Almak isteyen olursa 3 kutu 60tl.... Biota ürünü, ben başladım, İnşallah hayırlı olur..

botanikecza.com
    Botanik Ecza - Kişisel Bakımın En Doğal Hali - Ozon Yağı
    http://www.botanikecza.com/Bioxinin-Forte_br_1650?gclid=CLGT4af0tLICFUGN3godgiIAyg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 19 Eylül 2012; 14:22:03 >

• benim soruma cevap yokmu :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akward MoménT

quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

quote:

quote:

quote:

bu markanın çam terebendin olanını kullanın %100 bitkisel ucuz ve işe yarıyor resmen yeni saç çıkarttı

reklam yapmıyorsan bu ürünü almayı düşünüyorum daha detaylı bilgi veririmisin?

yahu vallahi reklam yapmıyorum üniversite öğrencisiyim fotograf makinem olsa çeker resim atardım bende şuan 2 kutu var birde yarım giderken bilerek aldım gerçekten çok güzel fiyatıda ucuz ben 12 tl ye alıyorum çok sevdiğim bir abi var o tavsiye etti 10 numara

internetten yorumlarada baktım yarın bakıcam inşallah senin kullandığının tam ismi nedir ---birde senin kullandığını tam işlevi nedir-------resmini koyduğununla farkı ne???biraz fazla soru oldu kusura bakma. . . .

kardeş aynı markanın çam terebendin olanını al %100 bitkisel ve bir sürü saça fayda sağlayan vitamin var ayrıca kepek yapmıyor kesin al makine olsa çekerdim benimkileri :D

Aldın mı sesin çıkmıyor *??

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu markanın çam terebendin olanını kullanın %100 bitkisel ucuz ve işe yarıyor resmen yeni saç çıkarttı

yahu vallahi reklam yapmıyorum üniversite öğrencisiyim fotograf makinem olsa çeker resim atardım bende şuan 2 kutu var birde yarım giderken bilerek aldım gerçekten çok güzel fiyatıda ucuz ben 12 tl ye alıyorum çok sevdiğim bir abi var o tavsiye etti 10 numara

internetten yorumlarada baktım yarın bakıcam inşallah senin kullandığının tam ismi nedir ---birde senin kullandığını tam işlevi nedir-------resmini koyduğununla farkı ne???biraz fazla soru oldu kusura bakma. . . .

kardeş aynı markanın çam terebendin olanını al %100 bitkisel ve bir sürü saça fayda sağlayan vitamin var ayrıca kepek yapmıyor kesin al makine olsa çekerdim benimkileri :D

daha almadım almaya gittiğimde yağ ve losyonu var dedi satıcı hangisi daha çok işe yarar. . .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

daha almadım almaya gittiğimde yağ ve losyonu var dedi satıcı hangisi daha çok işe yarar. . .

arkadaşlar bu ürünün ismi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6ay kullandım bi yararını görmedim bıraktım
  • selam arkadaşlar minoxilin bulunuş hikayesi şöyle bu ilaçı ilk tablet formunda ürettiler amaç tansiyon ilaçı olarak denetilen insanların dilinde tüy çıkardığı görüldüğünde spry formuna dönüşmüştür saça sıkılan şey yan etki yapmaz diyen arkadaşlar iyi araştırsın elinize sürdüğünüz krem bile metobolizmaya karışır yani kanada geçer saç daha emici oldugundan kesinlikle yan etkileri çok yüksektir......
  • sizlere minoxidil ve finasterid ile ilgili bir kaç tecrübe söyliyeceğim
    -minoxidil gerçekten saçtan kana karışıyor kalbi kötü etkiliyor ben 1.5 ay kullandım çarpıntıdan ölüyordum bir seferinde ayrıca kullanmayı bıraktığınız anda eskisinden daha kel kalıyorsunuz ankarada ikamet eden bir arkadaşım irandan getirttiği minoksidili 7 ay kullandı gerçekten saç fışkırdı kullanmayı bıraktı 2-3 haftada kel kaldı pişman oldu minoksidilin mantığı damarları açıyor genişletiyor saça daha fazla kan gidiyor yanında finasterid gibi erkeklik hormonundaki dht' yi bloklayıcı hapta kullanırsanız tabiiki işe yarıyor şimdi gelelim finasteride

- finasterid dhtyi blokluyor dht saç dökülmesinin baş aktörlerinden fakat finasteridin yan etkileri inanılmaz prostatı küçültüyor yumurtalıklarınızda sızlama duyuyorsunuz cinsel istekte inanılmaz bir azalma oluyor sertleşme sorunu yaşıyorsunuzki bu kel kalmaktan kötü hatta kalıcı olarak amerikada iktidarsız kalanlar olmuş bu ilaç yüzünden birde site kurmuşlar davalar açılmış

şu an 34 yaşındayım 25 yaşından beri kullanmadığım ilaç şampuan kalmadı 27 yaşına kadar hormonal olarak saçlarınızın dökülmesi yoğun oluyor bu yaştan sonra genelde yavaşlıyor dökülmeyi durduran etkileyen hiçbir şampuan şu anda teknolojik olarak yok fakat içinde saç köküne zarar veren sodium laurent sulfate olmayan kaliteli bir şampuan kullanın derim bioxcin fısfıs serum yalan ürünler fakat bioxcin forte ve genesis şampuanların içinde kanserojen ve tahriş edici sodium laurent sulfate yok saçımada iyi geliyor aynı firmanın bioblasında var mesela bunları kullanabilirsiniz saçın uzunluğu kısalığıyla dökülmesinin alakasıda yok arkadaşlar

son söz: ticari tuzak olan minoksidil ve finasterid yan etkileri yüzünden kullanılmamalı nizoralde ara verip kullanılmalı ben 2 ayda bir haftada 2 gün kullanıp bırakıyorum saçta kepek mantarı önlesin diye finasterid ten özellikle uzak durun hadi minoksidilde kel kalırsınızda mazallah diğerinde erkekliğiniz mafiş olursa aman diyim saçlarınızı temiz tutun yeni yan etkisiz teknoloji bekleyin kel kalıyorsanız tercihiniz belli kellikmi? sağlığınızmı?

• Kullanma, zararından çok yararı var. Saçları dökmüyor, dişleri sarartmıyor, tırnakları uzatmıyor, ishal yapmıyor, kabız yapmıyor, çapaklanma yapmıyor. Bi yararıda yok, ne anladım ben yan etkisi olmayan ilaçtan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cami Hocası

Kullanma, zararından çok yararı var. Saçları dökmüyor, dişleri sarartmıyor, tırnakları uzatmıyor, ishal yapmıyor, kabız yapmıyor, çapaklanma yapmıyor. Bi yararıda yok, ne anladım ben yan etkisi olmayan ilaçtan?

Bu Amcanın Fotoğraftaki Kişiyle Aynı Kişi Olduğunu Düşünüyorum.
  • Bende almış bulunmaktayım..

Şampuandan nefret ediyorum çok döküyor saçları bakalım nolacak.
  • cok kullandim ise yaramiyor

• 2 kutu bitirdim gram faydasını görmedim daha fazla saçlarım döküldü bıraktım şimdi o kadar dökülmüyor

saç dökülmesi mevsimsel değişimlerde fazlalaşır paniğe gerek yok bitkisel özlü şampuan kullanın gerisini düşünmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cami Hocası

Kullanma, zararından çok yararı var. Saçları dökmüyor, dişleri sarartmıyor, tırnakları uzatmıyor, ishal yapmıyor, kabız yapmıyor, çapaklanma yapmıyor. Bi yararıda yok, ne anladım ben yan etkisi olmayan ilaçtan?

olmaz olur mu? kilo aldiriyor, carpinti yaptiriyor v.s.

• kısmetse bende almayı dusunuyorum öncelıkle 1 2 sorum olcak arkadaslar.

Bu İran muhabbeti nedir ? ordan mı getirteyim yoksa eczaneden mi alayım ya da saglam bir internet sitesi var mı ?

Minoxil forte %5 diye bir sprey var bir de minoxidil diye bir muhabbet kafam karıştı hangisini almalıyız ?

yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

kısmetse bende almayı dusunuyorum öncelıkle 1 2 sorum olcak arkadaslar.

Bu İran muhabbeti nedir ? ordan mı getirteyim yoksa eczaneden mi alayım ya da saglam bir internet sitesi var mı ?

Minoxil forte %5 diye bir sprey var bir de minoxidil diye bir muhabbet kafam karıştı hangisini almalıyız ?

hocam elimden geldiğince cevap vermeye çalışayım ben bunu niyetlendim kullanmak için bi ton araştırma yaptım aldım sonra o 1 ayda bitmesi gereken 1 şişe yaklaşık 2 sene de bitti hiç kullanamadım yani tamamen benim tembelliğimden. Minoxil forte %5 ilacın markası minoxidil de ilacın etken maddesi. İran muhabbetine gelince bu firma bi çok ülkede satıyor bu ilacı ve ülkeden ülkeye de ismini farklı kullanıyor, Amerikadaki ve TR deki isimlerini biliyorum sadece İran daki de tahminimce bu firmanın ürünüdür. Ama sonuçta İran gibi bi ülkeden TR ye kaçak yollarla sokulan bir mal olunca söz konusu ben şüpheyle yaklaşıyorum ürünün sahte olma ihtimaline karşı. Kimsenin ürününü kötülemiyorum bu sadece benim temkinli yaklaşımım, belki de yanılıyorum. benim sana tavsiyem git adam akıllı eczaneden al için rahat bi şekilde kullan, ilaç bu sonuçta riske gelmez. Ha yok ben çok güveniyorum orjinalliğine dersen de eyvallah tasarruf etmiş olursun. şuanda eczane satış fiyatı 52tl p.tesi günü aldım tekrar başladım 3 gündür düzenli kullanıyorum bu sefer faydasını görcem inş:))

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme.ud

quote:

hocam elimden geldiğince cevap vermeye çalışayım ben bunu niyetlendim kullanmak için bi ton araştırma yaptım aldım sonra o 1 ayda bitmesi gereken 1 şişe yaklaşık 2 sene de bitti hiç kullanamadım yani tamamen benim tembelliğimden. Minoxil forte %5 ilacın markası minoxidil de ilacın etken maddesi. İran muhabbetine gelince bu firma bi çok ülkede satıyor bu ilacı ve ülkeden ülkeye de ismini farklı kullanıyor, Amerikadaki ve TR deki isimlerini biliyorum sadece İran daki de tahminimce bu firmanın ürünüdür. Ama sonuçta İran gibi bi ülkeden TR ye kaçak yollarla sokulan bir mal olunca söz konusu ben şüpheyle yaklaşıyorum ürünün sahte olma ihtimaline karşı. Kimsenin ürününü kötülemiyorum bu sadece benim temkinli yaklaşımım, belki de yanılıyorum. benim sana tavsiyem git adam akıllı eczaneden al için rahat bi şekilde kullan, ilaç bu sonuçta riske gelmez. Ha yok ben çok güveniyorum orjinalliğine dersen de eyvallah tasarruf etmiş olursun. şuanda eczane satış fiyatı 52tl p.tesi günü aldım tekrar başladım 3 gündür düzenli kullanıyorum bu sefer faydasını görcem inş:))

Sanırım bi ben degilmsim tembellikten kullanamayan yan etki olarak tembellik etkisimi olusturuyor yoksam :S

Bende aldım 52 tl ye mi ne sac diplerimde yanma oluyor ama simdilik bi faydası yok. Bakalım. İlerlesin bi zaman. Bide ince sac tellerim benim burdanda kaybediyoumm.. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme.ud

quote:

Cok tesekkurler hocam bende temkinliyim sac cikartacaz derken sagliktan olmayalim bnde eczaneden alicam internettende bakmayi dusunuyorumda turk mantigi 30 tlyse vardir bir sey diyorum :)) herhalde eczaneden alicam kurtulcam :)

• Proscar 1/5 saçınızı baştan çıkartır.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.