Şimdi Ara

Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
998
Cevap
36
Favori
910.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • minoxili 9 ay kullandım ve saçlarda çok farketti fakat saçlarımı kalınlaştırıyor yoksa saçmı çıkartıyor anlıyamadım..dökülmeyi kesti ve görüntü olarak çok farketti.25 günlüğüne bıraktım tekrardan dökülme filan olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuzZeE

Arkadaslar gunluk toplammi 5fis sikcaz yoksa sabah aksam mi? (yani toplam 10)

sabah akşam 5 toplamda 10 sıkacağız.
    ilaç topikal kullanılıyor kalp rahatsızlığı yapması milyonda bir ihtimal
  • Su ilacin bi adini cozemiyorum minoxil mi minoxidil mi?Yoksa ikisi farkli ilaclarda biri gercek biri fake mi?Kullanacak olanlar %15 dozlusunu kullansin bence yurtdisinda satiliyordu oda sanirimBende sakallar icin dusunuyorumda ilac isim isini cozemedim bi unideyiz hala sakal yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musicalite

Arkadaşlar saçlarda biraz dökülme oldugu kanısına vardım ve kaybetmek istemediiğim için de bir an evvel tedbir almak istiyorum doktora gittim anllattım durumu kullanabilirmiyim dedim o da kullan dedi kendiside 3 senedir kullanıyormuş fakat benim saçlarımı hiç kontrol etmedi ters falan tepme olayı varmıdır bu minoxil forte % 5 de detaylı olarak bilgisi olan varsa açıklarsa çok sevinirim.....

aha da meşhur şey

Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ?

yüzde yüz işe yaramıyor fakat saçlarını görenler beğeneceklerdir fark edilirsin saçı kalınlaştırıyor çünkü.30 tl den fazla verme kutusuna :D

• Şimdi burda minoxil forte ile ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahan1987 -- 9 Eylül 2014; 4:21:52 >
  • Amorph kullanıcısına yanıt
    Ben minoxil forte u 2yıldır kullanıyorum. Saçlarım güçsüzleşip dökülmeye başladığında kullanıyorum, saçlar kendini topladığında bırakıyorum. toplasan ya 3 ya da 4 tane kullanmışımdır. Minoxil in etkisi kullanıldığı süre sonunda geçiyor doğru ama kullandığın sürede saçın kendini topluyor. Sağlıklı saçlara kavuşunca da kullanmana gerek yok, doğru bakımı yap yeter.
  • abiler yapmayın etmeyin kullanmayın yeni başladım 20 gün oldu kalp çarpıntılarım başladı büyük ihtimal kalp ritmin bozuldu çok kötüyüm azıcık yürüsem ayaklarım ağrıyor gecen acile gittim egk çektiler kalp atışlarım normal çıktı ama hala çarpıntılarım devam ediyor biraz araştırdım ekg o anlık bişeymiş işten izin aldım yarın kardiyolojiye gitcem kalbim düzensiz atıyo şu içmeye kalksam yerimden çarpıntı oluyo en ufakbi refleskte çok kötüyüm şuan doktora gitmeye korkuyorum bi yandanda allah belasını versin bu ilaçın hakkımı hertürlü hukuki yolla arıyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo Turtle

Benim bi yakinim bu ilac nedeniyle oldu, yuklu tazminat aldik ama ne ilac kalkti ne de icimize su serpildi. Para geri getirmiyor gideni

dostum cevap ver benimde kalbim normal atmıyor kendimi çok kötü hissediyorum hiç halim yok bitkinlik halsizlik var üzerimde kalbim çok kötü
  • www.n11.com
    Bioxinin Forte %5 Deri Spreyi 3 Al 2 Öde - n11.com
    http://www.n11.com/bioxinin-forte-5-deri-spreyi-3-al-2-ode-P15484639

buda aynı işi görür heralde.
    Amann kalbe dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 18 Kasım 2013; 4:20:13 >

• Bende 4 şişe kullandım ve kalp atışlarımı güm güm diye kulaklarımda hissetmeye başladım ve hemen bıraktım.hem 4 ayda çıkan saçlar hemde normalde olqn saçlar dahada çok dökülmeye başladı sonra mezoterapi yaptırdım çok memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

www.n11.com

Amann kalbe dikkat

Çok iyimiş aslında alsam mı diye düşünüyorum 1 kutu ortalama 1 ay mı gidiyor

• arkadaşlar minoxil kesinlikle çok etkili bir ilaçdır kendim 8 aydır kullanıyorum etkisi ise sizin kafanızdaki saça göre değişir hatta saçınız yeni yeni seyrelmeye başlamışssa 2 ayda gözle görülür biçimde artış olabilir,ama saçlar çok açıksa malesef pek birşey beklemeyin,minoxil ilk aylar biraz dökülme yapabilir ama meraklanmayın bunlar geçicidir yerine daha sağlamı çıkar en güzel günleri ise 4. 5.ay artık kellik probleminden kurtuldum bile diyebilirsiniz fakat 6.aydan sonra saçlar tekrardan dökülmeye başlar dht yi engellemediğimiz için ve çıkardıkları dökülmeye başlar ve etkisi git gide azalır bu dönemlerde biraz ara vermek şart şuan ben 8.aydayım ilk halime göre hala daha iyi durumda saçlar tavsiye ederim kesinlikle kullanın botanikeczanede daha ucuz satılıyor reklam olmasın yardım etmek amaclı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

www.n11.com

Amann kalbe dikkat

Çok iyimiş aslında alsam mı diye düşünüyorum 1 kutu ortalama 1 ay mı gidiyor

70 liralık süpürge siparişinin yanında bu ürünüde alıcam n11den.

110tl den 11tl çek kullanıcam. ödemeyide enpara ile yapıcam. 20tl iade gelicek.

süpürge ve bioxinin toplamda 80 tlye mal olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 22 Kasım 2013; 4:00:24 >

• Bu minoxil i sakal cıkarması icin kullanan var mı acaba etkili oluyormu gercekten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Arkadaşlar bu işlere ciddi anlamda para, zaman ve emek harcamış biri olarak birkaç tavsiyede bulunmak isterim. Şu anda o kadar çaresizsinizki kim ne derse inanır durumdasınız çok iyi biliyorum neler hissettiklerinizi zira saç dökülmesinin ilk başladığı zamanlarda aynı şeyleri hissediyordum. Bu tavsiyeleri şarlatan insanlardan ve firmalardan kendinizi koruyun diye söylüyorum. Bunlar öyle firmalarki utanmadan tv reklamları bile döndürüyorlar saç çıkarıyoruz diye. Gerçekten yazık.
    En popüler hastanelerin cildiye bölümlerine mi, saç ekim merkezlerine mi, aktarcılara mı gitmedim dersiniz... Aklınıza gelebilecek bu konudaki bütün uzman sayılacak kişilere gittim. Bir sürü araştırmalar yaptım, yazılar okudum ve neler denedim neler... Velhasıl şunu bilinki:

Aktarcıların yaptığı karışımlar sadece psikolojik olarak rahatlatıyor sizi. İyi geliyormu bazıları elbette iyi geliyor, rahatlatıyor, biraz yavaslatıyor belki ama hiçbiri durdurup saç çıkarmıyor, kökten çözüm sağlamıyor.

Dünya'da kelliğe çare olarak tıbben olarak kanıtlanmış FDA (Amerikan ilaç dairesi) onaylı 2 madde vardır. Bunları kullanırsanız dökülmeyi durdurur ve saç çıkarırsınız.

1- Bunlardan birisi Finasterid'dir. Ağızdan alınır. Bu etken madde dökülmeyi durdurur. Piyasada Proscar ve Propecia ilaçlarında bu etken madde bulunur. Propecia alıp hergun bir tablet kullanabilirsiniz ama gerçekten çok çok pahalıdır. Bu yüzden onun yerine bir Proscar tabletini 5'e bölüp her gün bu 5'e böldüğünüz parçadan bir tanesini kullanmanızı tavsiye ederim. Gramaj olarak 1 proscar tablet günlük dozun 5 katını içerdiği için hergün 5'e böle böldüğünüz parçanın bir tanesini alıyorsunuz.

2-Diğeri saç çıkarmayı sağlayan Minoxidil maddesidir. Minoxidil etken maddesi Amerika'da Rogaine adlı ilaçta, Almanya'da Regaine adlı ilaçta, Türkiye'de Minoxil adlı ilaçta bulunur. Bunun dışındaki Bioxin vb. ürünlerle zamanınızı israf etmeyin hiçbiri saç çıkarmaz. Yıllarca kullandım. Paranıza, zamanınıza ve belki de en önemlisi umutlarınıza yazık olur.
    Tıbben şu anda yapabilecekleriniz bunlar. Ağızdan finasterid alıp, saç derisine minoxidil uygulamak. Dökülmeyi durdurup saç çıkarmak. En azından şimdilik tüm yapabileceğimiz bu.

Açıkçası ağızdan hergün bir tablet ilaç almak karaciğerinizi zamanla öldürür. Bu yüzden ben sadece kafan minoxidil uygulamanızı öneririm. Saçlarınıza 6 ay Minoxidil uygulayın. Tabi uygulamaya başlamadan önce kafanızın üstten fotoğrafını çekin. 6 ay sonra aynı açıdan, aynı ışık altında tekrar fotograf çekin bir değişiklik olmuşmu diye. Baktınız hiçbir değişiklik yok, ilaç sizde bir etki göstermiyor demektir, daha fazla paranızı sokağa atmayın. Hemen bir saç ekim merkezine gidip saç ektirin, kesin çözüm.

Uygulamalarınızı, yaptıklarınızı, deneyimlerinizi, fotograflarınızı buradan paylaşın ki millete bir hayrımız dokunmuş olsun, aç gözlü firmaların cebimizi boşaltmalarına izin vermeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul9906 -- 3 Aralık 2013; 15:02:00 >

• proscar propecia ve minoxil bunları en iyisi doktora sorıyım bi
  • Arkadaşlar kelliğe kesin çözüm bana göre saç ekimidir. İlaçla belki dökülme durdurulur ama saç çıkaracağına inanmıyorum. Bir kaç ilaç denemesinden sonra geçen hafta saç ektirdim. Ekilirken ve sonrasında biraz acı, ağrı, sancı çekiyorsunuz ama sonucu cidden çok güzel. Eğer imkanınız varsa ve güvenilir bir saç ekim merkezi biliyorsanız bence hiç uğraşmayın gidin ektirin derim. Çok pahalı diyen arkadaşlar var. Malum ülkemizdeki cep telefonu furyasından ötürü herkesin cebinde en az 1500tl lik telefon var ve ilaçlara her ay nerdeyse 150-200tl para vereceksiniz. Onun yerine kredi çekin ektirin derim :) 8 ayda kesin çözüm.
  • arkadaşlarım elimde 3 adet var orijinal eczanaelerde satışı yapılan eczaneden aldım zaten 3 adet var 80 tl olur
  • Arkadaşlar tam 1 sene MİNOXİL FORTE kullanmış birisi olarak şunları aktarayım sizlere.
    İlk başladığım zamanlarda günde 1 defa 5 doz olarak gece yatmadan kullanıyordum. Yaklaşık 6 ay bu şekilde devam ettim. İlk 2 ay dökülme hızlandı. Sonra normale bindi. 3. aydan itibaren var olan saç telleri kalınlaşma eğilimi gösterip şakaklarda saç artışı gözlemledim. Bu durum hoşuma gitmeye başladı. Aynaya baktığımda saçlarımın yoğun olduğunu görebiliyordum ki bu saç dökülmesi yaşayan birini inanılmaz şekilde mutlu ve özgüven veriyordu. Sonra bunu normal prospetüsünde yazdığı gibi kullanmaya karar verdim. Sabahlarıda 5 doz sıkmaya başladım. Sabah,akşam olmak üzere 10 doz kullanıyordum. ve sonuçlar daha da iyiye gitmeye başladı yalnız saçlarım koyu sarı iken çıkan saçlar siyaha yakındı. 1. sene doldu ve 2. senenin ilk ayı içerisinde bir gece yine aynı işlemi uyguladım sabah uyandığımda bi kalp ağrısı gibi göğüs kafesinde bir baskılama hissettim ama çok aşırı değil. O sabahta vakti gelince uygulamayı tekrarladım ve sözlüm ile bi kafede buluşmak için evden çıktım. Saat 13:00 14:00 sularında idi. Kafede bir müddet oturduktan sonra aniden başım döndü ama çok şiddetliydi ve sanki kafamı yerden yere vuruyorlardı. Sözlüme belli etmeden kalkalım deyip mekanı terk ettik. Onu eve gönderdikten sonra cadde üzerinde yürümeye devam ettim ve olan orada oldu.Çok fena bi şekilde birisi kalbimi sanki eline almışta sıkıyormuş gibi bi acı hissettim.Dizlerimin üzerine çöktüm sanki ölüyordum kalp krizi gibiydi. Sonra bu sıkışma 30 saniye içinde kendini bıraktı ve ayağa kalkabildim. Hemen arabaya atladım acil servise gittim saat 16:30 civarıydı. EKG testi yapıldı. Tansiyon ölçümü yapıldı ve doktor inceledi. HİÇBİRŞEYİNİZ YOK dedi. Nasıl yani doktor bey bunları ben uyduruyor değilim ya hepsi oldu dedim. Olmuş olabilir fakat kalbinizde bir sıkıntı görünmüyor dedi. Çok şaşırdım. Tabi ben daha anlam veremiyordum. MİNOXİL'den olacağı aklıma daha gelmiyordu o an için sonra araştırmalara koyuldum ve yan etkilerinde kalpte hızlı atma nefes kesilmesi gibi bulgulara rastladım. Ve dedim MİNOXİL'den kaynaklı olabilir. Acilen bıraktım. Kullanmama rağmen 1 hafta kadar aralıklarla sorun devam etti. Bırakmamın üzerinden tam 3 ay geçti bu 3 zarfı içerisinde bu gibi sorunlar geçmiş ve bitmişti. Ta ki şu zamanlara kadar. 2013 yılının kurban bayramında rahatsızlık tekrar boy gösterdi fakat glibal enfeksiyon gibi aşırı öksürük burun tıkanıklığı vs..vs.. gibi. Ve ayladan ARALIK yani içinde olduğumuz bu ay. Geçen hafta sabaha karşı öksürüp uykudan uyanmaktan, nefes darlığı çekmekten kalp çarpıntısı,kollarda ve ayaklarda uyuşukluk hissinden hastaneye gittim. Göğüs hastalıkları bölümüne. Astım tanısı konuldu ve bir takım inhaler kapsül tarzında bi aparatlı toz ilaç verdi doktor. Yanında da bir burun spreyi ve alerjen hapı. 4 gün kullandım ve yan etkileri başladı. Yaramadı ilaç. Kalbim saniyede 110 120 arası atıyordu nöbet nöbet :( yan etkisinde de kalp atışında hızlanma gibi bir bulgu var. Hemen bıraktım ilacı bu önümüzdeki hafta da bir psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum ne astım ne başka bi hastalık bu diye düşünmeye başladım. Minoxilin yan etkilerinde bir forumda bir kardeşin de böyle bi yazısında panik atak tanısı konulduğunu okudum. Panik atak da ki belirtilere hemen hemen uyuyor bende olan bu değişimler. İşte Aniden ölüm hissi kalp krizi geçiriyormuşum gibi hissetme (bu çok kötü inanın) artık dünyadan tat almıyormuş hissi. Ölüm geldi artık kendini teslim et vs... vs.. gibi bulgular bende de oluyor. Bunu neden mi anlattım. BİLGİLENİN ve kesinlikle ve kesinlikle bu MİNOXDİL'i günde 2 defa uyguluyorsan bile 5 kez sıkılmamasıdır. Bence o 5 püskürtme bile fazla bu ilaç için. Ben hiç fazla sıkmadım 5 dozdan başka. Nasıl denmişse öyle kullandım. Kardeşlerim ben saç çıkartayım derken sağlığımı heba ettim. Allah yukarda yalanım yok VALLAHA... Dikkatli kullanın. Eğer yaramıyorsa bırakın gitsin bi saç emin olun benim gibi şu çektiğim sıkıntılardan önemli değil. Vallaha ben çok hiperaktif Spordan 1 dakika bile kopamazken şimdilerde yapmaya korkuyorum ya kalp krizi geçirirsem diye ki düşünün hala çözüm bulamadım rahatsızlığıma. Neyse çok yazdım başınızı ağrıttım ama yeminlen samimiyetim ile yazdım... Herkese acil şifalar diliyorum saygılar...

• Aynı ilacı bende kullanıyorum. Aşağı yukarı 1 yıl oldu. Bende ilk zamanlar (ilk 3 ay) günde iki defa kullanıyordum. Sonraları iş dolayısıyla günde 1 (5 püşkürtme) indirdim. Herhangi bir yan etkisi ile karşılaşmadım. Benim seyrelme, tepe bölgesinde oluşmaktaydı. Bazı arkadaşlar gibi ileri derecede kellik yok. Tipik saç dökülmesi. Sonuç olarak, saç dökülmem durudu hatta yok, ama seyrek bölgelerde saç çıkması da yok. :) Yani en azından gözle görülür derecede siyah renkte ve kalın olanlarından.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.