Şimdi Ara

Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
998
Cevap
36
Favori
910.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler eczanede 52.5 tl kutusu pahalı gibi internetten güvenilir bir site varmı alına bilecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flatron58 -- 5 Ağustos 2013; 16:40:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: req16

quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

Minoxil bildiğiniz gibi eczanelerde 52 Tl ye satılıyor ama her ay tek tek alınca pahalıya geliyor Orjinal olarak 2 li veya 3 lü set şeklinde internetten alabileceğim güvenilir bir site biliyor musunuz?

sürekli aldığın bir eczane varsa konuş 3 yada 4 tane alıcam de +1 veriolar böylece ortalama 30 a falan geliyor...ben 4 tanesini 120 ye aldım...

Hocam izninizle ne kadar zamandır kullanıyorsun ve ilk kullanışta saçınız ne kadar süre döküldü acaba.Genelde 7.aydan sonra vucudun ilaca alıştığı ve etkisini yitirdiği söyleniyor.
    Son olarak ilactan memnunmusunuz ve ne kadar süre kullanmayı planlıyorsunuz.Bende 3 kutu aldım 100 tlye eczaneden ama bir türlü başlıyamadım.Olanıda kaybetmeyelım dıye.Saygılar.

hocam benim 6. kutu şuan sıkıntı yok 4 ay kadar dökülme sürdü azalarak şimdi durdu...
    ama devam eden süreçte ne olur bende bilmiyorum...
    tellerde kalınlaşma oldu sanırım kapanma başladı...

ii üstat cevaplar için teşekkürler. Bir kaç daha sorum olacaktı size.minoxil hariç ekstra ürün kullanıyormusunuz.Bide yan etkisi oldumu ilacın.Son olarak dinlendirme olayları varmış ilacı sürekli olarakmı kullanıcaksınız(doz azaltmadan)

dostum başka ürün kullanmıyorum..ama emin ol şampuan ve ürün uzmanı oldum neler denedim yazsam sığmaz buralara...
    normal doz kullanıyorum...günde 2 kez...bazen günde tek bazen de unutuyorum :D

Beyler eczanede 52.5 tl kutusu pahalı gibi internetten güvenilir bir site varmı alına bilecek ?

• botanikecza.com
    Botanik Ecza - Kişisel Bakımın En Doğal Hali - Ozon Yağı
    http://www.botanikecza.com/minoxidil?
    güvenilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

botanikecza.com
    güvenilir mi ?

Hocam güvenilir bir site bulabildiniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: onur015

quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

botanikecza.com
    güvenilir mi ?

Hocam güvenilir bir site bulabildiniz mi ?

yok hocam eczaneden aldım baya bi pazarlık sonucu 40 tl kutusu 3 adet 120 tl aldım

• Saçlarımı bir uzmana gösterdim baktı bir cihazla yakından. Zaten dökülüyor. Yanlar ve arka seyrekleşti. Zigavus şampuan ve minoksil önerdi. Kullanmaya başlayacağım inşallah faydası olur. Ama benim en önce stresi azaltmam lazım. Çok stresliyim, her şeyi kafama takıyorum ya.
  • kullanmayın şu lanet ilacı. varolan saçlarınıza da saç derinize de zarar verirsiniz. ah keşke kullanmasaydım önceden en azından saç derim kaşınmazdı, kızarmazdı dersiniz ama son pişmanlık fayda etmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-62091E307 -- 31 Temmuz 2015; 16:16:23 >
  • Yapma be hocam tam umutlanmıştım şimdi tekrar kötü oldum
  • Benim bi yakinim bu ilac nedeniyle oldu, yuklu tazminat aldik ama ne ilac kalkti ne de icimize su serpildi. Para geri getirmiyor gideni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zigavus şampuan kullanın dökülmeyi engeller saç derisine zarar vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo Turtle

Benim bi yakinim bu ilac nedeniyle oldu, yuklu tazminat aldik ama ne ilac kalkti ne de icimize su serpildi. Para geri getirmiyor gideni

Hocam ciddi misiniz siz? Nasıl olabilir böyle bir şey? Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Benim bi yakinim bu ilac nedeniyle oldu, yuklu tazminat aldik ama ne ilac kalkti ne de icimize su serpildi. Para geri getirmiyor gideni

Ciddimisin ?

Öldümü anlayamadım ?
  • quote:

Ciddimisin?

• quote:

Ciddi misin? Kullanmaya başlayalı 1 ay oldu sayılır, eğer cidden bu ilaç yüzünden öldüyse hemen kullanmayı bırakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

quote:

Ciddi misin? Kullanmaya başlayalı 1 ay oldu sayılır, eğer cidden bu ilaç yüzünden öldüyse hemen kullanmayı bırakacağım.

kalp üzerindeki etkiler okmuştum

bende çarpıntı yapıyordu tuhaf hissediyordum

önemsemedim faydasınıda görmeyince 3 tüpten sonra bıraktım
  • hee minoxil adam öldürüyo o yüzden heryerde rahatlıkla satılıyo. böyle bişey olabilir mi ya.
  • yalan sölüyor iyi bir küfür hakediyo ama nese dilim varmaz
    bu ilaçın ciddi bir yan etkisi yok uzun yıllar kullandım
    sürekli kullanım gerektirir kimse çekinmesin
    var olan saçı korur hacim verir tüv olan saçlar kalınlaşır
    etkisi kuvvetli olur düzenli kullanımda
  • farmasağlık
  • Saç bakım yağı var bende kullanıyorum 15 gündür faydasını görmeye başladım.. Bitkisel..
  • Arkadaslar gunluk toplammi 5fis sikcaz yoksa sabah aksam mi? (yani toplam 10)

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.