Şimdi Ara

Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
998
Cevap
36
Favori
910.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 'Sefa

quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

quote:

Bu çıkartır bir süre sonra döker sonra yine çıkartır tek kullanıldığında 2 sene sonra ilk günki haline döndüğü grafiklerle kanıtlanmıştı yabancı sitelerde. Finasterid kullanmadan saç çıkartmak ve onşarı kptumak malesef hayal. Finasteridinde büyük yan etkileri var saçlar yukarı takımlar aşağı. Minoxil ilk 6 ay çok iyi sonuç verir nette 4. 5. Ay aonuçlarını görüp aldanmayın bünye alışıyor bir zaman sonra saçlar yine dökülüyor. Bırakınca zaten dökülüyor

Hocam bende bu sorunun cevabını bir türlü alamamistim bu ürünle kisa vadedeki yorumlar genelde olumlu acaba kullanip belli aralıklarla dinlendirilse ilk baslardaki etki dewam ettirilebilir mi yoksa fos mu olur

Finasterid kullanırsan minoxili seyrelterek daha iyi sonuç alırsın döngü zamanlarında finasterid şart. Finasterid kullanmazsan çıkarttığın saçlar minoxil döngüsünde gider

proscar olurmu peki bi ara kullanmistim 4 e 5 e bolunuyordu hatırladığım kadarıyla bide propercia vardi çok pahalıydı 4 sene önce aylık 70 tl idi bu kadar para harcadiktan sonra ektirmek daha ii ama ben istemiyorum açıkçası. olan saçı nasil daha ii hale getirebilirim onu düşünüyorum yaş 29 simdi normal sampuanla hakiki sarimsagi karıştırıp kullanmayı planlıyorum.siz bana hangi yolu tavsiye edersiniz tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu çıkartır bir süre sonra döker sonra yine çıkartır tek kullanıldığında 2 sene sonra ilk günki haline döndüğü grafiklerle kanıtlanmıştı yabancı sitelerde. Finasterid kullanmadan saç çıkartmak ve onşarı kptumak malesef hayal. Finasteridinde büyük yan etkileri var saçlar yukarı takımlar aşağı. Minoxil ilk 6 ay çok iyi sonuç verir nette 4. 5. Ay aonuçlarını görüp aldanmayın bünye alışıyor bir zaman sonra saçlar yine dökülüyor. Bırakınca zaten dökülüyor

Hocam bende bu sorunun cevabını bir türlü alamamistim bu ürünle kisa vadedeki yorumlar genelde olumlu acaba kullanip belli aralıklarla dinlendirilse ilk baslardaki etki dewam ettirilebilir mi yoksa fos mu olur

Finasterid kullanırsan minoxili seyrelterek daha iyi sonuç alırsın döngü zamanlarında finasterid şart. Finasterid kullanmazsan çıkarttığın saçlar minoxil döngüsünde gider

proscar olurmu peki bi ara kullanmistim 4 e 5 e bolunuyordu hatırladığım kadarıyla bide propercia vardi çok pahalıydı 4 sene önce aylık 70 tl idi bu kadar para harcadiktan sonra ektirmek daha ii ama ben istemiyorum açıkçası. olan saçı nasil daha ii hale getirebilirim onu düşünüyorum yaş 29 simdi normal sampuanla hakiki sarimsagi karıştırıp kullanmayı planlıyorum.siz bana hangi yolu tavsiye edersiniz tesekkurler

Finasterid dediğim şey zaten proscar propecia.Propecianın bir tableti proscarın 1/5ine tekabül ettiğinden uyanık ecza şirketleri propeciayı pahalı satıyor.Proscarı 5e bölerekde kullanabilirsiniz tabi.Yeni başlıyorsan proscarla birlikte minoxili kullan bunların kullanım şeklini internette bulursun minoxil günde 2 defa süreceksin.Ayrıca yanına da nizoral yada konazol şampuan kullanabilirsin.Bu şampuanla minoxil kalıntılarını daha iyi çıkartırsın ve yıkarkan saçında 5 10 dakika beklet.Nizoralı tavsiye ederim.Minoxilin köklere daha iyi işlemesi içinde saçını kısa tutarsan daha iyi olur.6 ay minoxili günde 2 defa kullanınca minoxili azalt.Saç dökülmen abartı bir şekilde artmazsa minoxili günde 1 defa kullanmaya devam et hatta bazen 2 günde 1 3 günde 1 kullan.

Hocam ben kullandım ama bıraktım.Proscarın ciddi yan etkileri var.Saç çıkartıcam diye hormonlara zarar veremem.Kısa tutuyorum saçımı artık rahatladım diyebilirim daha az dökülüyor ve şekil vermekle falan uğraşmıyorum.Bazı kişilerede kısa saç yakışır.

• Minoxil'in şampuanıda çıktı bilginiz olsun
    https://www.narecza.com/
    Prominoxil Şampuan
    http://www.narecza.com/prominoxil-sampuan-urun4889.html

• minioxil % 5 kullandm 6 ay dan fazla 4. ayda tam anlamıyla etkisinigörürsn 1 2 ay kullanp bırakmayn kullancak warsa sürekli kullansın bıraktıgınzda tawsiyem sacınızı ustura ile kazıtın 1 ay boyunca sonra kullanmayn ilacı döklme olmucaktır denendi arkadaşlarmda suan sorun yok:) ben ilacı bıraktım ama kazıtmadım baya bir dökldü en son usturayla köktenkazzıdım 1 ay boynca haftada 1 kez suan 3 4 numara kadar uzadı gram döklme yok tawsiyem bunlar haricinde bir şey kullanmadm sacma diyenler okumasn bile ben gördügümü yazarm herşeye baslamadan oncede önceki soraki iicin resim alıyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

ÖNCE
    http://imageshack.us/photo/my-images/337/imag0113gn.jpg
    2 AY SONRA
     Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ?

bu resimler photoshop değilse gercektende ilaç etkiliymiş kardeş:) bende kullanmaya basladım bakalım bır ıkı ay sonra sonuclar nasıl olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah1230

minioxil % 5 kullandm 6 ay dan fazla 4. ayda tam anlamıyla etkisinigörürsn 1 2 ay kullanp bırakmayn kullancak warsa sürekli kullansın bıraktıgınzda tawsiyem sacınızı ustura ile kazıtın 1 ay boyunca sonra kullanmayn ilacı döklme olmucaktır denendi arkadaşlarmda suan sorun yok:) ben ilacı bıraktım ama kazıtmadım baya bir dökldü en son usturayla köktenkazzıdım 1 ay boynca haftada 1 kez suan 3 4 numara kadar uzadı gram döklme yok tawsiyem bunlar haricinde bir şey kullanmadm sacma diyenler okumasn bile ben gördügümü yazarm herşeye baslamadan oncede önceki soraki iicin resim alıyorm

neden bıraktın ilacı... o kadar emeğin boşamı gitti şimdi... belli bir süreden sonra kullanmayı bırakın demıyor hıc kımse..
  • Burdaki ürünler orjinal mi acaba?
    Fiyat çok uygun
    http://www.minoxilsprey.com/
  • ilacı kullanırken saçın kısamı olması gerekiyor ve ortalama olarak kaç ay yada kaç yıl kullanmak gerekiyor. yaş 18 saçlarım baya döküldü .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarleyDavidson

ilacı kullanırken saçın kısamı olması gerekiyor ve ortalama olarak kaç ay yada kaç yıl kullanmak gerekiyor. yaş 18 saçlarım baya döküldü .

Kısa olursa daha iyi olur sanki ben dün kullanmaya başladım sürmesi biraz zor akma falan yapıyor.
    Biraz araştırdım hiç bırakmadan 6 ay kullanıp sonra 1...1.5 ay boşluk vererek devam etmek gerekiyormuş.

İlk zamanlar günde 2 kere sonradan sadece geceleri(gündüz kızarıklık belli olabilir) azelderm kremle birlikte
    1 kere kullanmak yetiyormuş.Hem azelderm kremi dht yi de belli bir miktarda bastırıyor ırsi dökülmesi olanlar için diyorum.

Normalde pahalı bir ilacı eczaneden alınırsa aylığı 52 ye geliyor fakat büyük eczanelerin internet siteleri var 2 li 3 lü alınınca
    25 tl ye falan geliyor.Belli bir zaman sonra günde bir kereye geçileceği için 2 ayda 25 tl pek koymaz gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 5 Mart 2013; 13:06:00 >

• Kısayken uyguayın daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun25

quote:

Orijinalden alıntı: narqotik

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Minoxili 1.5 ay kadar kullandım pek bir faydasını görmedim. Spreyi sıkıp kafamı ovalarken 10 15 saç teli elimde kalınca bıraktım. Önerebileceğiniz saç dökülmesini önleyici şampuan falan var mı ? Bende ki saç dökülmesi genetik olduğundan en azından 1 2 sene kadar dökülmeyi azaltıp ektirmeyi düşünüyorum.

hocam zaten kullanma kılavuzunda filan yazıyormuş ilk başlarda saçı döküyormuş sonrada çıkarma ihtimali varsa zaten gözle görülür bir artış ile dökülenler daha gür çıkmaya başlıyormuş sözde kullananlardan duydum.tabi bazı kişilerde 1 sene düzenli kullanımda bile eskisinden daha beter dökmeye devam ettiğini internette okumuştum.kader meselesi artık.bende 2 ay boyunca deneyeceğim baktım dökülme hiç durmadı kullanmayı bırakırım.bendeki saç dökülmeside genetik dedem ve dayılarımın 5inde accayip saç dökülmesi var.zaten erkek saç genetiğinin %85 ini anneden yanı dayılardan alırmış diye duymuştum.saç dökülmesinde şampuan olarak Revivogen çok övüyorlar ama fiyatıda 50 TL civarı olamsı lazım.

kullandınızmı birader...sonuç nasıl başarılımı..

2 ay düzensiz bir şekilde kullandım bir faydasını görmedim.bence boş yere paranızı harcamayın.Bende artık alışmaya başladım artık dökülürse dökülsün yapacak bişey yok.

• 1.5 yıl kullandım aralıksız cok faydasını gordum
  • Arkadaşlar ervamatini
    sitesinde havale ile 107 liraya veriyorum. İletişime geçen her arkadaşıma cazip kolaylıklar sağlıyorum. Bilginize..
  • şampuanını kullanıpta olumlu sonuç alan var mı?
  • benim saçlarda yanlardan seyreldi saç çıkarıcı etkili bi ürün varmı bildiğiniz ? minoxil harici
  • quote:

Orijinalden alıntı: serukanu

quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

ÖNCE
    http://imageshack.us/photo/my-images/337/imag0113gn.jpg
    2 AY SONRA

Vay anasını arkadaş heyecan yaptım bak şimdi ya saçlar çıktıktan sonra kurtarmanın bir yolu vardir mutlaka arkadaşlar yada ilaca su katalim daha uzun kullanırız :D

Alıntıları Göster
    quote:

Vay anasını arkadaş heyecan yaptım bak şimdi ya saçlar çıktıktan sonra kurtarmanın bir yolu vardir mutlaka arkadaşlar yada ilaca su katalim daha uzun kullanırız :D

Kardeş çok güldüm gece gece ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

benim saçlarda yanlardan seyreldi saç çıkarıcı etkili bi ürün varmı bildiğiniz ? minoxil harici

Hiç bir ürün saç çıkaramaz bunu söyleyen de yalandır. Ancak dökülmeyi azaltan saç köklerini kalınlaltıran şampuanlar vardır. Önerim zigavusu dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Minoxil bildiğiniz gibi eczanelerde 52 Tl ye satılıyor ama her ay tek tek alınca pahalıya geliyor Orjinal olarak 2 li veya 3 lü set şeklinde internetten alabileceğim güvenilir bir site biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

Minoxil bildiğiniz gibi eczanelerde 52 Tl ye satılıyor ama her ay tek tek alınca pahalıya geliyor Orjinal olarak 2 li veya 3 lü set şeklinde internetten alabileceğim güvenilir bir site biliyor musunuz?

sürekli aldığın bir eczane varsa konuş 3 yada 4 tane alıcam de +1 veriolar böylece ortalama 30 a falan geliyor...ben 4 tanesini 120 ye aldım...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.