Şimdi Ara

minoxil kullananlar gelebilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Haklisin da Allah askina yuzde yuz dogal olan tek bisey var mi?normal insanlarin ulasabilecegi mesafelerde..koylulerden alinabilecek zeytinyagi, kekik ,nane falandir en fazla..tam bir gida mezarligina dondu dunya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deriden emilip sistemik etki yapabilir. bence hiç kullanmayın gerek yok, dökülmeyi engelleyemezsiniz sadece geciktirirsiniz, istediğinizi sürün istediğinizi yiyin için bir faydası yok. Neden ümit vermiyorum çünkü kendimden ve çevremdeki örnekLERden gördüğümü tecrübe ederek diyorum. 1 şişesine 50-60tl (ben kullanırken o kadardı) vereceğinize kenara atın o parayı ilerde saç ektirirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliboo

deriden emilip sistemik etki yapabilir. bence hiç kullanmayın gerek yok, dökülmeyi engelleyemezsiniz sadece geciktirirsiniz, istediğinizi sürün istediğinizi yiyin için bir faydası yok. Neden ümit vermiyorum çünkü kendimden ve çevremdeki örnekLERden gördüğümü tecrübe ederek diyorum. 1 şişesine 50-60tl (ben kullanırken o kadardı) vereceğinize kenara atın o parayı ilerde saç ektirirsiniz.

hocam ne kadar geç kel kalırsak o kadar iyidir be ben birde minox içine dutastaride (avodart) atıyorum topikal olarak dht engellesin diye , ama oda sistemik etki yapar mı ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 6 Kasım 2016; 23:50:24 >

• Ya orası öyle de hocam kullanmaktan vazgeçme sebeplerim arasında ileriye yönelik sıkıntı çıkarma endişesi taşımam. İlacı üreten pazarlayanlara göre bir şey olmaz ama bu riski göze alamadım fazla kullanmadım ben :)

valla öyle hormon inhibitörleri bana sorarsan sistemik olarak etki eder. çok zararı yok ama. ben olsam kullanmazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliboo

Ya orası öyle de hocam kullanmaktan vazgeçme sebeplerim arasında ileriye yönelik sıkıntı çıkarma endişesi taşımam. İlacı üreten pazarlayanlara göre bir şey olmaz ama bu riski göze alamadım fazla kullanmadım ben :)

valla öyle hormon inhibitörleri bana sorarsan sistemik olarak etki eder. çok zararı yok ama. ben olsam kullanmazdım

Minox icine atip lokal olarak kullandigim icin sistemik etki etmeyip yan etki yapmaz diye dusunuyorum hocam sonucta agizdan almiyoruz

• Hocam ben şöyle örnek vereyim o zaman, hayvanlara kene bit pire için ense damlası diye tabir edilen 2 damlalık ilacı enseye sürersin (ki hayvan yalamasın) o ordan emilerek sistemik dolaşımla tüm vücuda yayılır ve hayvan dış parazit derdinden kurtulur, bir daha düşün derim
  • ben 1 ay kullandım bayağı faydası oluyordu bırakınca eskiye döndü
  • paranıza yazık .. böyle şeylerden medet ummayın.. birde bunun sakal çıkaranı diye ( eose sakal serumu) bir çeşidini çıkarmışlar

arkadaşlar bunlarla ne saçın dökülmesini engellersiniz ne saç çıkarırsınız. nede sakal.. tıbbi olarak bir takım araştırmalar,laboratuvar deneyleri var ama

kanıtlanmış hiçbirşey yok... ayrıca bu tür araştırmalara ( tıbbi olarak saç dökülmesini önlüyor sonuçları) maddi desteği ilaç firmaları veriyor.

bu firmaların desteklediği bilimsel dergilerde makaleleri yayınlanıyor.. danışıklı dövüş yani..

saç dökülmesi genetikse zaten birşey yapamazsın

bir diğer neden testosterondur..vucuttaki seviyesini sistemik olarak indirmedikçe ..sadece saç diplerine sürmekle etki etmez.. vucutta testosteron seviyesini sistemik olarak indirmek başka sorunlara yol açar ve zaten bunu hiçbir doktor saç için yapmaz..

sözün özü kelinizle barışın..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentist1976 -- 7 Kasım 2016; 1:45:50 >

• Aynen dediğiniz gibi kullanıyorum.

• minox kullanıldığı müddetçe dökülmeyi durdurup saç çıkışı sağlar ilk 3 ay dökülmeyi hızlandırır fakat kullanmayı bıraktığınız an saçınız eskisinden de kötü olur. zaten fiyatı sürekli kullanım için çokta uygun değil bölgesel ekim yaptırın her açıdan daha sağlıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulley

minox kullanıldığı müddetçe dökülmeyi durdurup saç çıkışı sağlar ilk 3 ay dökülmeyi hızlandırır fakat kullanmayı bıraktığınız an saçınız eskisinden de kötü olur. zaten fiyatı sürekli kullanım için çokta uygun değil bölgesel ekim yaptırın her açıdan daha sağlıklı

Surekli kullanirim hocam iyi olacaksa problem degil

• Saç dökülmesini engelleyecek hiçbir şey yok şuanda. Genetik dökülme varsa hiçbir şey fayda etmez, dökülecek.
    Kendim tonlarca para verdim oradan biliyorum. Kullanmadığım ilaç kalmadı.
    İnşallah bu yazın çok iyi bir yerde saç ektireceğim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.