Şimdi Ara

Minoxil ve HairForte (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
6
Favori
76.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: resatt

Bende xpecia hairforte sprey kullanacağım bırakınca olmasa güzel olur cünkü ben minoxil kullandım sacımı rezil etti ektiğim halde kel seyrek sac kaldı hepsi sac ektiğim klinik yüzünden oldu minoxil bulaşmayın kullanınca cok güzel yapıyor bırakınca o sacta gidiyor

Ben 9 ay kullandim ise yaradi gibi oldu ama kullanmayi birakinca eski haline döndü. Bosuna para vermeyin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kullanmayın şunları. Kilo aldırıyor, göğüs büyütüyor (jinekomasti) ve geçici çözüm gibi görünse de uzun vadede daha da zarar veriyor. Çok kafaya takıyorsaniz topic tarzı tozlardan kafaya dökün veya bekleyin tam dökülsün sonra ektirin. 5 yıldır kullanmadığım ilaç şampuan kalmadı son çare ektirerek kurtuldum. Tecrübe konuşuyor.

• Kendinizle barışık olsanıza. Başarılı kel insanları örnek alın hiç kelliklerine takıyorlar mı kafayı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hairforte apigenin isimli etkeni içeren bir ürün, bu etken papatya vb bitkilerden elde ediliyor ve erkek tipi dökülmede zaman kaybıdır. Finasterid ve minoxidil fda onaylı ilaçlar olsada finasteride orta uzun vadede kalıcı cinsel yetersizlikler ve sperm hasarı bırakabiliyor ki bunu artık prospektüsünede koymuş, Minoxidil çok etkilidir ancak içerikdeki ppg aşırı allerjiktir yine minoxidil destek tedavisiz olarak devamlı kullanımda geri dönüşsüz telogen efflivium (şok dökülmeler) sebep olabilmektedir bu açıdan çok dengesizdir ancak haftada 3-4 ü aşmadan kesinlikle güvenle kullanılabilir. Son olarak şu anda amerikada fda onay sürecindeki setipiprant ile prostaglandin türevleri tamamen güvenlidir ve sadece dht nin tetiklediği dökülmeye sebep olan pgd2 ensimini reseptörlere bağlanmasını önler kesinlikle erkeklik hormonlarını etkilmez. Bu sebeple bunları öneriyorum bu ürünlerin satışı vs yoktur yurtdışına çıkan tanıdığınız arkadaşınız vb varsa taiwan vb uzakdoğu ülkeri ile amerikada üretilmektedir aldırabilirsiniz ya da forum sitelerinde bazıları group buy ile tanıdıklarına getirtebilmektedir. Bunun yanında yine antiandrojen kullanacaksanız topikal olmak kayı ile Ru58841 ve cb003 etkenleride çok güvenlidir bunlarda yırtdışında bulunmaktadır ısrarla araştırın ve benzer yöntemler kullananın, ot çöp suyu vb çözümler size geri döndüremeyeceğiniz saç ve zamanınızı kaybettirir 10 yıllık saç dökülmesi tecrübemde ulaştığım bilgi birikimimi aktarmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnyylmz

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

hocam durum nedir ?

@Prinergy adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı:

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Arkadaşlar kullanmayın şunları. Kilo aldırıyor, göğüs büyütüyor (jinekomasti) ve geçici çözüm gibi görünse de uzun vadede daha da zarar veriyor. Çok kafaya takıyorsaniz topic tarzı tozlardan kafaya dökün veya bekleyin tam dökülsün sonra ektirin. 5 yıldır kullanmadığım ilaç şampuan kalmadı son çare ektirerek kurtuldum. Tecrübe konuşuyor.

hairforte ve xpecia ikilisini denedinim mi hocam veya başka kombinasyonlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.