Şimdi Ara

Minoxil ve HairForte

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
6
Favori
76.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    20 yaşındayım son 1 yılda saçlarımda seyrelme oldu,doktora gittim kan tahlili filan yaptırdım.1 ay kadar minoxil %5 kullanmıştım,doktor bana minoxil ve hairforte sprey verdi.
    1 ay minoxil 1 ay hairforte şeklinde,minoxil kullanmayı bırakınca saçları iyice dökmüyor muydu ?

edit : arkadaşlar vitamin hapları+şampuan+minoxil ile saçlarımdaki seyreklik ve dökülme sorunu gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asynchronous -- 26 Ekim 2014; 13:35:59 >

• Dr banada minoxil yazmisti ama alip kullanmadim. Uzun sureli 1 yil kadar kullandiktan sonra sonuc alirsin dedi bana. Siz de 1 ayda farkedilir etki yapti mi hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 26 Temmuz 2014; 12:25:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam minoxili doktora danışmadan kullanmıştım,gözlemlediğim kadarıyla epey dökdü.yaşınız kaç?

ekleme : genetik dökülme yok,vitamin eksikliği çıktı hap filanda verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asynchronous -- 26 Temmuz 2014; 12:34:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asynchronous

hocam minoxili doktora danışmadan kullanmıştım,gözlemlediğim kadarıyla epey dökdü.yaşınız kaç?

ekleme : genetik dökülme yok,vitamin eksikliği çıktı hap filanda verdi.

Yas 20 hocam. Bana genetik dokulme demisti kan testi vb yapmadan.

• fernandao kullanıcısına yanıt
    dökülme devam ediyor mu sizde ?
  • minoxili sürekli kullanmak gerek bıraktığınızda eski haline dönüyor maalesef zaten prospektüste de böyle yazıyor. fakat bu durumda bile etkili ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum belli aralıklarla bıraktım azalttım o zamanlarda yeniden döküldü ama tamamen bırakmadım hala kullanıyorum. saçı güçlendiriyor tamamen kelleşmiş bölgelerde pek etkisi yok yani sıfırdan saç çıkarmıyor (çıkarıyor ama tüy şeklinde sarı sarı) ama seyrekleşmiş ve dökülmeye başlayan bölgeleri koruyor dökülmeyi engelliyor ve hafiften saç çıkartıyor.

bu şekilde gittiği yere kadar kullanacağım galiba etkisini biliyorum en azından boşa verilmiş bir para olarak görmüyorum çünkü kullanmazsam kısa sürede baya bir saç kaybı olacağının farkına vardım.

ekleme: o dökülme de şu şekilde ilk kullanmaya başladığınızda zayıf saçları döküyor ama tamamen kel kalacak şekilde değil 20-30 gün sonra zaten dökülme ciddi şekilde azalıyor ve saçlarınızın güçlendiğini görebiliyorsunuz. gözle görülür derecede. pek sık karşılaşmadığım kişiler saçlarımın gürleştiğini söylemişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 26 Temmuz 2014; 13:37:34 >

• Ediyor hocam ama bunda sac sekillendirici sprey kullanmaminda etkisi buyuk malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 26 Temmuz 2014; 14:17:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil Forte %5 Saç Döker Mi
    13 yıl önce açıldı
    saç için prp ve mezoterapi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

minoxili sürekli kullanmak gerek bıraktığınızda eski haline dönüyor maalesef zaten prospektüste de böyle yazıyor. fakat bu durumda bile etkili ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum belli aralıklarla bıraktım azalttım o zamanlarda yeniden döküldü ama tamamen bırakmadım hala kullanıyorum. saçı güçlendiriyor tamamen kelleşmiş bölgelerde pek etkisi yok yani sıfırdan saç çıkarmıyor (çıkarıyor ama tüy şeklinde sarı sarı) ama seyrekleşmiş ve dökülmeye başlayan bölgeleri koruyor dökülmeyi engelliyor ve hafiften saç çıkartıyor.

bu şekilde gittiği yere kadar kullanacağım galiba etkisini biliyorum en azından boşa verilmiş bir para olarak görmüyorum çünkü kullanmazsam kısa sürede baya bir saç kaybı olacağının farkına vardım.

ekleme: o dökülme de şu şekilde ilk kullanmaya başladığınızda zayıf saçları döküyor ama tamamen kel kalacak şekilde değil 20-30 gün sonra zaten dökülme ciddi şekilde azalıyor ve saçlarınızın güçlendiğini görebiliyorsunuz. gözle görülür derecede. pek sık karşılaşmadığım kişiler saçlarımın gürleştiğini söylemişlerdi.

hocam bırakmadan kasıt 2 ayda 1 kullanmak,buda döker mi ?

• Asynchronous kullanıcısına yanıt
    Dokuluyor kardesim ya meret oyle bi sey ki birakinca eski halini aliyor o yuzden tamamen birakmak yerine azaltabilirsin ben zaten 1 kutuyu 40-45 gune yayiyorum 1.5 ay falan kullaniyorum yani. Bazen dabah aksam yerine sadece aksamlari kullaniyorum. Ama tamamen biraktigimda azaliyor saclar ve basa donuyorum

Ama sen hairforte da kullanacagim demissin. Onu hic bilmiyorum nedir ne degildir. O da takviye ise minoxili birakinca belki o da etki yapar tamamen birakmis gibi dokmez. Doktor bunu gozonune almistir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 26 Temmuz 2014; 16:23:25 >
  • 1 ay biri 1 ay diğeri.. 4 aya hasan şaş olurum heralde.
  • 1 ayda hapların ve minoxil'in etkisini baya gördüm arkadaşlar,yanlar ve tepe oldukça sıklaştı.
  • bilgilendirme için teşekkürler bende başlamayı düşünüyorum ama öncebir cildiyeye gitsem daha mantıklı olur
  • Minoxil devam. HairForte'yi bırak. Doktora gidince Finasterid'e başlamak istediğini söyle. Finasteridten başka hiçbişey dökülmeni durduramaz. O kadar net konuşuyorum.
  • Merhaba,

bende Ds lab in revita sampuan ve dnhc olmasi lazim tam hatirlamiyorum siparisini verdim. icinde minoxilin bi ustu nanoxil varmis..baya incelemistim en uygunu bu gibi firmada cok saglam bakalim gorucez..

Bu arada Finasterid kullan demissin bu prostat icin olan degilmi ? eger o sekildeyse cinsel gucu azalttigini cok duydum
  • lol

ilaçlardan ve saçımın şu anki halinden memnunum yeni bir şeye başlamam.
  • Minoxil (ve türevleri) de Finastreid de çok zararlı maddeler.

Minoxil hem saç derisinde (yara,kaşıntı,kızarıklık gibi) hem de kalple ilgili (kalpte çarpıntı gibi) problemlere sebep olabilir. Ayrıca sperm kalitenizi bozmak, cinsel yönden sıkıntı yaşamak istiyorsanız da Finastreid birebirdir.

Araştırmadan şu maddelere atlamayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asynchronous kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Şuan ne durumda saçlarınız?
  • Şakak bölgelerinizde açılma var mıydı? Son durum nedir?

• Ben 4-5 ay boyunca minoxil sprey ve şampuan kullandım, ilk başlarda bi sıklaşma oldu ama arkası gelmedi. Şimdi 1 aydır xpecia tablet ve hairforte kullanıyorum ama kadın için olanını(doktor öyle dedi, yağla ilgiliymiş) Benim dökülme nedeni saçımın çok yağlı olmasına bağlı demişti doktoru. Şimdi saçlarım daha canlı gibi hairforte saçı çok ıslak yapmıyor ve kaşıntı olmuyor. Minoxil için aynı şeyleri diyemeyeceğim ama kulanımı baya sıkıntılı
  • Kullanmayı bıraktın mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.