Şimdi Ara

Minton Div x Player okuma sorunu (acil..!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.. Teknosadan MINTON MDIVX 1305 marka divx player aldım.. internetten indirdiğim avi formatındaki filmlerin bir kaç tanesini dvd ye attım ve divx playerıma taktım.. fakat cd hatası uyarısıyla karşılaştım.. daha sonra tek filmi aynı şekilde cd ye çektim bu sefer okudu ama ses çıkmıyor bu seferde.. sormak istediğim acaba pc de izlediğimiz gibi divx playerlarda izleyemiyormuyuz.. izlemek için klasörün içerisine başka bişeler daha mı eklememiz gerekiyor veya formatını mı dönüştürmek gerekiyor.. vcd ve dvd formatındaki filmleri sorunsuz izleyebiliyorum fakat divx formatındakileri izleyemiyorum.. bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar.. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

• bu konuya cevap verebilecek kimse yokmu...???
  • benim de aynı sorun var ve katalogda da çözüm ya da yolu gösterilmemiş
  • arkadaşlar ne oldu bilemem ama dün teknosa ya gittiğimde minton 1305 gitmiş yerine minton 1307 gelmişti. ve bir daha 1305 diye bi üretim olmayacakmış. daha önceden 1305 i iade ettiğim için biliyorum; dış görünüşleri tamamen aynı. firma nasıl açıklar bu durumu hiç bilemem. doğrusu bu bir rekor galiba, 1305 çıkalı ne kadar oldu ki?
    saygılar
  • sözüm herkese,
    minton marka hiçbir şey almayın derim --nacizane bir öneri--
  • ben de almayın diyorum
    ben denedim olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.