Şimdi Ara

Minyon kızlar çok hoşuma gidiyor. (Petite Girls)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
13
Favori
10.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ufak tefek kızları çok seviyorum, yaş anlamda değil boy anlamında, Zaten 1.90'a kadar geliyorum Genelde uzun boylu erkekler kısa boylu kızları severler, kızlarda aynı şekilde kısa ise uzun boyluları severlermiş. Siz ne düşünüyorsunuz?
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Minyon Kızlar: Bilmeniz Gereken Her Şey

Minyon kızlar, genellikle 150 santimetre veya daha kısa olan kadınlardır. Küçük boyutları ve narin yapıları ile bilinirler. Minyon kızlar, kendilerine özgü bir çekiciliğe ve tarza sahiptir ve sıklıkla moda ve eğlence endüstrisinde yer alırlar.

Minyon kızlarla ilişkili bazı yaygın özellikler şunlardır:

• Küçük boy ve hafif yapı
    • Nazik ve genç bir yüz
    • Orantılı vücut şekli
    • İnce kemikli ve zarif bir görünüm

Minyon kızlar, moda dünyasında genellikle "petite" olarak anılırlar. Minyon giyim modelleri, daha kısa boylara uygun özel olarak tasarlanmış kıyafetler giyerler. Bu kıyafetler genellikle daha ince kumaşlar, daha kısa etekler ve daha dar kesimlere sahiptir.

Medyada minyon kızlar genellikle sevimli, tatlı ve kadınsı olarak tasvir edilirler. Çoğu zaman genç kızlık ve saflıkla ilişkilendirilirler. Minyon kızlar, moda dergilerinde, reklamlarda ve televizyon programlarında yer alarak popüler kültürde önemli bir yere sahiptirler.

Minyon olmak, hem avantajları hem de dezavantajları olan bir özelliktir. Minyon kızlar genellikle daha genç görünürler ve daha küçük bedenler giyerler, bu da onlara belirli avantajlar sağlayabilir. Ancak, daha uzun ulaşmak veya ağır nesneleri kaldırmak gibi bazı görevlerde zorluk yaşayabilirler.

Genel olarak, minyon kızlar toplumda benzersiz ve çekici bir grup olarak kabul edilirler. Küçük boyutları ve zarif yapıları, onları moda ve eğlence endüstrisinde popüler hale getirmiştir. Minyon olmakla gurur duymalı ve kendilerini oldukları gibi kabul etmelidirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1,88 boyum var ama kısa kızları hiç sevmiyorum. 1.55 kız arkadaşım vardı çok komik gözüküyorduk. En az 1.70 olması gerekiyor benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 6 Ekim 2013; 9:51:34 >
  • Ahauhahahuaa petite bi yerden tanidik geliyor ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Ufak tefek kızları çok seviyorum, yaş anlamda değil boy anlamında, Zaten 1.90'a kadar geliyorum Genelde uzun boylu erkekler kısa boylu kızları severler, kızlarda aynı şekilde kısa ise uzun boyluları severlermiş. Siz ne düşünüyorsunuz?

aynen öyle dostum başka yazacak birşeyt yok
  • 1.85boy var ve bende bayiliyorum minyon tiplere zaafım var

• bir sürü uzun boylu arkadaşım var kısa boylu kızları hiç sevmiyorlar sevmeyin de zaten. kısa boylu erkekler uzun boylu kızlarla istese de takılamıyor. ne açgüzlülük bütün kızları siz mi alcanız
  • kısaysa azcık fiziği olcak yohss gidersiz yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Havalı Anime Karakteri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dh performansı düşmüş.
    kimse de dememiş ele avuca iyi gelir, her pozisyona girer diye

• Kısa olabilir lakin fizik gerekli ama fena olmuyolar yinede

• minyonları ben de seviyorum ama deny sistemi gelmeli artık

• Dh kuralı nedir?SS siz konu olmaz
  • Kisa boylu kiz yatakta iyidir diye bir soz var bilir misin

• rachel roxxx der çıkarım :)

• Uzun olucak bacaklarida sutun gibi olucak

• Konuyu ss lerle destekliyelim

• Pedo gibi his veriyor
  • Valla bendede boyle 1 80 kusurat boy var suan konustugum kiz minyon tipli bugunde bulusucaz hayirlisi :D

• +1
  • Petitenin anlamını sonunda öğrendim
  • Farketmez ah uh ses çıkarsa yeter
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.