Şimdi Ara

Minyon kızlar çok hoşuma gidiyor. (Petite Girls) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
12
Favori
11.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • minyonlar iyidir ama yarısından çoğu kurnazdır

-kalkıp iddaa oranı gibi 1.55 boyu varsa olmaz, 182 küsürüm 170,175 iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emily18
  • 160 arkadaşım vardı olmuyor. 1.70 üstü olcak yoksa evladın gibi kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 10 Ekim 2013; 13:35:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: issen03

quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Ufak tefek kızları çok seviyorum, yaş anlamda değil boy anlamında, Zaten 1.90'a kadar geliyorum Genelde uzun boylu erkekler kısa boylu kızları severler, kızlarda aynı şekilde kısa ise uzun boyluları severlermiş. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sen buralarda takilirmiydin

Fazla girmemeye çalışıyorum, konu dışında günde 1-2 mesaj atıyorum artık, sadece LoL forumundayım orayı da bırakacağım gibi. Biraz uzaklaşmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavute

@GR33K

@Man Of War

Minyon kızlar çok hoşuma gidiyor. (Petite Girls)

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

caprice

o ayak nedir.

ayağı boşver reis. ayağa takıldığına göre caprice i tanımıyorsun ellam
  • Ben 174 üm benim kız 170 topuklu giydirmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yanıt Vermiyor

kız buldukta minyonu kısası kaldı anasını satayım

En mantıklı cevap dh adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

quote:

Orijinalden alıntı: Yanıt Vermiyor

kız buldukta minyonu kısası kaldı anasını satayım

En mantıklı cevap dh adına

•  Minyon kızlar çok hoşuma gidiyor. (Petite Girls)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pre-clinic

bende 1.80im uzun kız çok olmayınca haliyle minyonlara kalıyor benimde hoşuma gitmiyor ama bu bir seçenek değil zorunluluk günümüzde resmen

Züğürt tesellisi desene kısaca :) ortalık uzun boylu kızdan geçilmiyor kardeş yalan atmanın alemi yok bence, yeni nesil hele iyice uzun, hele ki sen 180 boyunla neyi şikayet ediyorsun ki 170-175 civarı kız tonla var, sen cesaret edemiyorsundur konuşmaya ya da çevrendekiler uzun değildir, yani mecburiyet olayı gerçekten saçma...Çünkü gerçekten çok fazla uzun kız da var erkekte var.....
  • Petito girls diye okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: Liez07

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

caprice

o ayak nedir.

Nasır tutmuş

nasırları yaların
  • Minyon tiplerden ve uzun kafalılardan nefret ederim. Kız dediğinin gerdanları olacak kafası şekilli ve standart boylarda olacak. Ne o küçücük kafa..
    Minyon tiplilerinde genelde gerdanları olmuyor pek.
  • 17 yaşındayım boyum 1.85,forumdaki tüm minyon kızlara talibim :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

quote:

bende 1.80im uzun kız çok olmayınca haliyle minyonlara kalıyor benimde hoşuma gitmiyor ama bu bir seçenek değil zorunluluk günümüzde resmen

Züğürt tesellisi desene kısaca :) ortalık uzun boylu kızdan geçilmiyor kardeş yalan atmanın alemi yok bence, yeni nesil hele iyice uzun, hele ki sen 180 boyunla neyi şikayet ediyorsun ki 170-175 civarı kız tonla var, sen cesaret edemiyorsundur konuşmaya ya da çevrendekiler uzun değildir, yani mecburiyet olayı gerçekten saçma...Çünkü gerçekten çok fazla uzun kız da var erkekte var.....

olsa direk kaldırırım demek ki bizim jenerasyonda yok ya da benim çevremde yok şimdi uzun kız 0 demiyorum ama bizim okula bakarsan uzun ortalaması % 10 filandır diğerleride fabrikadan çıkmış gibi 1.55 :D uzun kızlarda genelde güzel değiller eğer senin çevrende varsa atalım oltayı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

quote:

olsa direk kaldırırım demek ki bizim jenerasyonda yok ya da benim çevremde yok şimdi uzun kız 0 demiyorum ama bizim okula bakarsan uzun ortalaması % 10 filandır diğerleride fabrikadan çıkmış gibi 1.55 :D uzun kızlarda genelde güzel değiller eğer senin çevrende varsa atalım oltayı

Özgüvenin hoşuma gitti, başaracağından şüphem yok şimdilik em onları dostum...ileride sizin hastanede parti yaparız..:)
  • Boyum 1.86 ama minyon kizlara karsi asiri sempati duyuyorum tanimasam bile sarilip kucaklayasim geliyor o derece
  • Tiny, petite, skinny, little, small girl olarak aratabilirsiniz beyler
  • Ufak tefek çıtı pıtı miss
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.