Şimdi Ara

Mio C520 ( Türkiye + Tüm Doğu Avrupa Ülkeleri ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
2
Favori
102.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mio C 520 ile Piranha Voyager GPS Navigasyon Cihazı özelliklerine baktığımız zaman iki makinanında aynı özelliklere sahip olduğunu görüyorum. Hatta Piranha da fazladan video da oynatabiliyor. Bu İki makinanın fiyatına baktığımız zaman Mio 620 ytl Piranha ise 350 ytl civarında satılıyor. Ben Mio c 520 yi düşünürken söylediğim nedenlerle iki makina arasında kararsız kaldım.
    Ayrıca Mio nun haritası 2007 versiyon görünüyor. Bunun sizce ileride güncellenmeme gibi bir riski varmıdır.
    Bu iki konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden Teşekkürler.
  • Merhaba iricioglu bey,
    harita konusunda benim bir önceki sayfada yazdıklarimi okudunuz mu bilmiyorum. Turkiye'de bir firmanın, tam bir senelik bir haritayla bu cihazı hala satmasini anlayamiyorum. Ellerindeki cihazlari bir an once satip kurtulmak gibi bir niyetleri mi var? Eger oyleyse, acikca ismini de verecegim, Navturk firmasi ile karsilastirmak gerek. Onlar bile hic olmazsa bir sekilde haritalarini yeniliyorlar. Evet, begenmedigimiz Navturk firmasi bile kullanicilarinin kac sene once almis oldugu Mio136 icin, zorluk cikariyor bile olsa, ucret almadan harita guncellemesini yapti.
    Aslinda harita konusunda @dem beyin yazdiklarinin pratik anlamda bir faydasi yok, bir teselliden ibaret. Onceki sayfaları emin olmak için tekrar okudum, sanki lisansınızla 2007.10 haritalari bile calismayacak gibi. Yani @adem beyin surada yazdigi mesajdan bu anlam cikiyor:
    2008.4 ile ilgili temenni
    Kullanicilar daha simdiden wrz ile ugrasmak zorunda bırakılıyorlar. Ekim ayina geldigimizde umarim hala 1 senelik harita kullaniyor olmazsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: @dem

Merhaba iricioglu bey,

Harita konusunda yukarıda yazdıklarımdan bilgi edinebilirsiniz bir gelişme olunca buraya yazarım.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: iricioglu

@dem bey selamlar. bugün yeni bir c520 aldım fakat içindeki haritalar 2007.07. nasıl 2007.10 versiyona yükseltebilirim. tşk..

• quote:

Orjinalden alıntı: Asus535

Merhaba iricioglu bey,
    harita konusunda benim bir önceki sayfada yazdıklarimi okudunuz mu bilmiyorum. Turkiye'de bir firmanın, tam bir senelik bir haritayla bu cihazı hala satmasini anlayamiyorum. Ellerindeki cihazlari bir an once satip kurtulmak gibi bir niyetleri mi var? Eger oyleyse, acikca ismini de verecegim, Navturk firmasi ile karsilastirmak gerek. Onlar bile hic olmazsa bir sekilde haritalarini yeniliyorlar. Evet, begenmedigimiz Navturk firmasi bile kullanicilarinin kac sene once almis oldugu Mio136 icin, zorluk cikariyor bile olsa, ucret almadan harita guncellemesini yapti.
    Aslinda harita konusunda @dem beyin yazdiklarinin pratik anlamda bir faydasi yok, bir teselliden ibaret. Onceki sayfaları emin olmak için tekrar okudum, sanki lisansınızla 2007.10 haritalari bile calismayacak gibi. Yani @adem beyin surada yazdigi mesajdan bu anlam cikiyor:
    Kullanicilar daha simdiden wrz ile ugrasmak zorunda bırakılıyorlar. Ekim ayina geldigimizde umarim hala 1 senelik harita kullaniyor olmazsiniz.

quote:

Merhaba iricioglu bey,

Harita konusunda yukarıda yazdıklarımdan bilgi edinebilirsiniz bir gelişme olunca buraya yazarım.

Saygılar...

Kesinlikle katılıyorum. Yeni İGO8 yüklü bir cihaz 2 senelik ücretsiz harita güncellemesiyle piyasaya girecekmiş. 'http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=443896
    Donanım olarak c520'ye benzediği fakat daha kaliteli olduğu söyleniyor. Bende bunu iade edip yeni çıkacak cihazı beklicem. İgo8 +başarsoft haritası mükemmel seçim.
    cihazlar:
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=445222

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iricioglu -- 4 Ağustos 2008; 16:27:28 >

• @asus535 hocam yanlışık olmasın...NAVTURK firması hiçbir sekilde ücretsiz yazılım yuklemedi ve Destek vermedi..Bu cihazı turkiyede ilk alanlardanım ve sirkete 2 adet aldım..aldıgımda telefonlarına bile bakan kimse yoktu..ulastıgımda yazılım cıkacak diye 1 sene oyaladılar..yazılım cıktıgında da para alıp günceleme yaptılar..(bana gönderin ben yukleme yapim dedim onuda kabul etmediler..)

Sakın NAVTURK denen ciddiyetsiz adamlara bulasmayın..kesinlikle NAVTURK ün sattıgı hiçbir cihazı almayınız..

Adam gibi hizmet versinler..milleti enayi yerine koymasınlar

quote:

Orjinalden alıntı: iricioglu

quote:

Merhaba iricioglu bey,

quote:

Merhaba iricioglu bey,

Saygılar...

Kesinlikle katılıyorum. Yeni İGO8 yüklü bir cihaz 2 senelik ücretsiz harita güncellemesiyle piyasaya girecekmiş. 'http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=443896
    Donanım olarak c520'ye benzediği fakat daha kaliteli olduğu söyleniyor. Bende bunu iade edip yeni çıkacak cihazı beklicem. İgo8 +başarsoft haritası mükemmel seçim.
    cihazlar:
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=445222

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gafo -- 5 Ağustos 2008; 15:24:40 >

• Adem bey POI lere eklediğimiz hız kameraları yani radarlar internet üzerinden bir merkezde toplanıp daha sonra arzu eden kullanıcının MİO'suna indirmesi gibi bir imkan varmı ? Dolayısıyla ben ilk defa gideceğim bir yerde hız kamerası olup olmadığını anlayabilirim.
  • O durumların hepsini biliyorum. Bu forumdaki ilk kullancıların mesajlarının yöneticiler tarafından silinişi, bir grup kişinin yahoo.groups'a geçişi, ilgili firmanın yahoo groups'daki tehdit içeren mesajlarını, Osman H. Beyi , vb. hepsini biliyorum. 2005 ve 2006 yılı firmanın, emeklerinin karşılığında müşteri toplamaktansa, çuval çuval incirleri berbat ettiği dönem oldu. Bana birisi soracak olsa o firmanın ürününü önermem. Ama ortada bir durum var. internetten (bedava) güncelleme yapıyorlar. 2007'nin başından beri, herhangi birisi, istediği güncellemeyi, para ödemeden indirdi.
    Güncelleme sayfası da bu: güncelleme sayfası
    quote:

Orjinalden alıntı: gafo
    @asus535 hocam yanlışık olmasın...NAVTURK firması hiçbir sekilde ücretsiz yazılım yuklemedi ve Destek vermedi..Bu cihazı turkiyede ilk alanlardanım ve sirkete 2 adet aldım..aldıgımda telefonlarına bile bakan kimse yoktu..ulastıgımda yazılım cıkacak diye 1 sene oyaladılar..yazılım cıktıgında da para alıp günceleme yaptılar..(bana gönderin ben yukleme yapim dedim onuda kabul etmediler..)
    Sakın NAVTURK denen ciddiyetsiz adamlara bulasmayın..kesinlikle NAVTURK ün sattıgı hiçbir cihazı almayınız..
    Adam gibi hizmet versinler..milleti enayi yerine koymasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 7 Ağustos 2008; 9:18:48 >

• Merhaba arkadaşlar tatilde olduğum için bu güne kadar yoktum ,

Murat bey,

Bazı şeyleri anlamamız gerek Mio 2002 yılında kurulmuş genç bir firma ürünlerini kendi fabrikalarında kendileri üretiyor ( bir çok farklı markayada yıllarca cihaz üretti ) yeni satın aldığı (% 50 ) yazılım firmasıyla da yazılımını kendisi üretmeye başladı ve ürettiği cihazları 50 civarı ülkede satışa sunuyor 8200 civarı çalışanı var, 2007 yılı raporlarına göre toplam % 13.4 dünya pazar payı var, asya kıtasında pazar lideri. Satıldığı her ülkede servis imkanınız var ( teçrübeli ve yeterli servis kolpadan değil )

Albim'e gelince altaki basın haberlerine bir göz atmanız yeterli.

http://www.albim.com/profile/profil.asp
    http://www.albim.com/basin/BThaber_agustos8.bmp
    http://www.albim.com/mio/navigasyon.asp

Daha bir tane bilindik ve tutulan cep telefonu markamız yokken şimdiden navigasyon markalarımızın sayısı 10 a yaklaştı ( neden acaba ? ) çünkü navigasyon bilinmiyor hangisi yerli marka, hangisi çinden gelmiş, hangisi global marka, hangisinin teknik desteği var gibi bir sürü sorunun cevabını bilmiyor insanlar. Sizde Çinden bir çihaz getirip, bir firmadan yazılım diğer bir firmadan harita alıp adınıda murat3300 diye koyup satabilirsiniz ( bakarsınız köşeyi dönmüşsünüz )
    Albim firması Mio satıyor istese Mio ya AlbimNav diye bir cihaz yaptırıp satabilir di ve daha çok para kazanabilirdi ama önemli olan para değil müşteri memnuniyeti, müşteri isteklerine karşı cevap vermek daha iyisini üretmek bunun için Mio daha güçlü bir marka ve daha iyisini yapabilecek kapasiteye sahip.

Aynı reyonda Toshiba notebook ve X bir marka var X markanın özellikleri de Toshiba ile aynı, ne almalı ?
    Özelliklerinin aynı olmasını bırakın fazla olsa bile satmanız çok zor, çünkü Toshiba biliniyor Toshiba Toshiba dır. Navigasyon da zaman içerisinde iyi kötü teçrübelerle bu hale geleçektir.

Ben size sorayım sizce Mio nun sattığı milyonlarca cihazı günçelleme me gibi bir durumu söz konusu olabilir mi ?

6 yıldır ilk kez böyle bir geçikme oluyor ve bize denk geliyor. Geçikmenin nedeni de yeni yazılımın ve haritanın tamamen hazır olmaması. Günçelleme tabiki çıkaçak ama hazır olduğu zaman bunun için biraz daha sabır...

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: murat3300

Arkadaşlar

Mio C 520 ile Piranha Voyager GPS Navigasyon Cihazı özelliklerine baktığımız zaman iki makinanında aynı özelliklere sahip olduğunu görüyorum. Hatta Piranha da fazladan video da oynatabiliyor. Bu İki makinanın fiyatına baktığımız zaman Mio 620 ytl Piranha ise 350 ytl civarında satılıyor. Ben Mio c 520 yi düşünürken söylediğim nedenlerle iki makina arasında kararsız kaldım.
    Ayrıca Mio nun haritası 2007 versiyon görünüyor. Bunun sizce ileride güncellenmeme gibi bir riski varmıdır.
    Bu iki konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden Teşekkürler.

Şu an satılan cihazlarla şimdiye kadar satılanlar aynı cihazlar update çıkınca yeni harita ve yazılımla satılacaklar. Cihazı bu gün alan bir kişi Mio ya olan güveninden ve 1-2 ay içerisinde cihazını üçretsiz günçeleyeceğini bildiğinden alıyordur heralde. Yukarıda yazdıklarımdan Mio yu ve Albim'i az çok tanımış olmalısınız "satıp kurtulmak" çümlesi hak etmediğimiz bir söylem ...

Saygılar...

quote:

Merhaba iricioglu bey,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dem -- 13 Ağustos 2008; 12:35:30 >

• Adem Bey Merhaba,

Dediğiniz gibi miopocket'i yükledim ancak bütün özellikleri çalışmasına rağmen miomap bir türlü açılmıyordu, yani cihaz navigasyon cihazı olmaktan çıktı.
    Bende proğramı kaldırmak için miopocket dosyalarını sildim, şu anda eski menü açılmasına rağmen navigasyon kısmına hala ulaşamıyorum. Yani miomap hala açılmıyor. Kutudan çıkan CD den tekrar harita yüklemek istedim ama malesef birkaç pc de denememe rağmen hiçbiri cihazı tanımıyor o yüzden
    cd den yüklemede yapamıyorum. Bununla ilgili sizin yardımınızla yapabileceğim bişey varmı yoksa daha 3 gün önce aldığım cihazı servise götürmekten başka çare yokmu ??

Mio c520
  • Merhaba,

Aşağıdaki Update'i indirin ve kurun cihazınız eski haline gelir.

Sorun olursa tekrar yazarsınız.

http://service.mio.com/M0100/F0110_DownLoad_Faq.aspx?bullid=AllBull&faqid=101242

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: tetirbe

Adem Bey Merhaba,

Dediğiniz gibi miopocket'i yükledim ancak bütün özellikleri çalışmasına rağmen miomap bir türlü açılmıyordu, yani cihaz navigasyon cihazı olmaktan çıktı.
    Bende proğramı kaldırmak için miopocket dosyalarını sildim, şu anda eski menü açılmasına rağmen navigasyon kısmına hala ulaşamıyorum. Yani miomap hala açılmıyor. Kutudan çıkan CD den tekrar harita yüklemek istedim ama malesef birkaç pc de denememe rağmen hiçbiri cihazı tanımıyor o yüzden
    cd den yüklemede yapamıyorum. Bununla ilgili sizin yardımınızla yapabileceğim bişey varmı yoksa daha 3 gün önce aldığım cihazı servise götürmekten başka çare yokmu ??

Mio c520

• Adem Bey, yardımınız için teşekkürler.
    Verdiğiniz linki kullanmama gerek kalmadı. Daha önce 20-30 defa denememe rağmen GPS'i tanımayan bilgisayarım
    herhangi değişik hiçbirşey yapmamama rağmen bir anda yeni donanım bulundı mesajı verdi, tabi bende haritayı cd den yükledim.
    Veriğiniz linki kullanmasamda, sorunuma acilen yanıt verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.
  • Rica ederim, sorununuzun çözüldüğüne sevindim

quote:

Orjinalden alıntı: tetirbe

Adem Bey, yardımınız için teşekkürler.
    Verdiğiniz linki kullanmama gerek kalmadı. Daha önce 20-30 defa denememe rağmen GPS'i tanımayan bilgisayarım
    herhangi değişik hiçbirşey yapmamama rağmen bir anda yeni donanım bulundı mesajı verdi, tabi bende haritayı cd den yükledim.
    Veriğiniz linki kullanmasamda, sorunuma acilen yanıt verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enistgok
    Eğer lisanslı bir ürün kullanmak istiyorsanız Mio c320,520 ve 720 tamamı için töntem aynı. Mio cihazları geçtiğimiz günlere kadar IGO- MIOMAP ortakharitası ile çalıştığı için benim yaptığım gibi parasıyla lisanslı bir IGO alırsanız, SD kartınızı takınca çalışıyor.

Benim aldığım cihaz üstünde Türkçe dil seçeneği zaten mevcuttu. Demek ki diğerlerinde de olacak. Lisanslı yazılımınızı takar takmaz Türkçe konuşmaya da başlayacak. Çünkü Türkçe seslendirme, yazılımın içinde.

Sonuç olarak; lisanslı yazılım almanız sorununuzu kökten çözüyor. Ama "dalarım internet alemine bulurup kırık, takarım cihaza" derseniz onun da yöntemini sas_sas burada vermişti. (Dikkat .!!!Yeni çıkan MOOV serisine uygun olmayacağını Alim Küçükpehlivan bir mesajında belirtmişti.)

Harita olarak da ister MIOMAP V3.3 EASTERN EUROPA'yı (95 EURO)isterseniz IGO 2006 (140YTL)veya geldiyse IGO8 ( bende 2006 var) alır takarsınız cihaza ..bitti..

Fiyat konusunda haklısınız. C720'yi burada bize 1.250 YTL ye satmaya çalışan perakendeciler, şimdi maymunun taşla kuş vurduğu yerdeler ama ileride markalar çoğaldıkca gerçek fiyata inecekler.

Sonunda Amerika'dan cihazı getirdim ve lisanslı harita almak için Albim'i aradım, onlar cihazlara harita yüklü geliyor, biz ayrıca harita satmıyoruz deyip Başarsoft'a yönlendirdiler. Bende Teleatlas haritaları olduğu için de Başarsoft yardımcı olmadı.

Sizin bahsettiğiniz Eastern Europe SD'si nereden alınır? Amerika'dan alınan C720t'ye takınca tanır mı yoksa bu cihazlarda bölge kısıtlama durumu var mı? SD kartla aldığım haritalara güncelleme nasıl yapabileceğim?

Hiç bir çarem yoksa da bu cihazı IGO ile çalışır hale getirmek ve harita bulmak için bana yardımcı olursanız sevinirim. PM açık. Bir arkadaş bana yardımcı olmak için sağoldun başka bir başlıktan alıntı göndermiş ama 320 ve 520'ler için geçerli ve herhalde bunlarda zaten IGO var, bana çözüm olacağını sanmıyorum.

• Yaklasik 30 - 45 gundur Mio C520 kullaniyorum ve Garminden transfer olan bir kullanici olarak C520 gerek cihaz performans olarak gerekse yazilim olarak (bu arada yazilim eski IGO oldugu icin IGO'nun da hakkını yememek lazim) beni gercekten tatmin etti. Ancak 2008 yılını tamamlamamiza 4 ay kalmisken ve rakipleri 2008 4-7 harita surumlerini pespese yayinlarken C520'de hala 2007-10 datasini kullanmak beni biraz rahatsiz etmiyor degil.

Cihazin WinCe isletim sistemine sahip olmasi tabiki baska cozumleride beraberinde getiriyor ancak ben WinCe yuklu bir cihaz ve bunda XXXX calisan bir GPS isteseydim emin olun ki Mio almazdim, Noname bir cihaz ile sorunumu cozerdim. Mio almamin tek sebebi Mio cihazinda guncel Mio yazilimi ve haritasini kullanmak ve gerektiginde de teknik destek almakti.

Mio'nun sistesini surekli takip etmeme ragmen hala yeni yazilim ve bu yazilima uygun guncel harita icin herhangi bir aciklamaya veya tarihe raslayamadim (umarim ben gozden kaciriyorumdur) . Diger mio c520 kullanicilarının yeni yazilim guncellemesi ve en onemlisi harita guncellemesi hakkinda bilgisi varsa ve benimle paylasirlarsa sevinirim

Dostlukla,

• Merhaba IceT,

Web sitesinde bir bilgiye rastlamaman nornal, çünkü Mio tarih vermekten kaçınıyor sürekli iki aylık bir dönem ( eylül - ekim ) aralığı veriyor. Normalde haziranda çıkaçak bir günçellemenin bu kadar geçikmesi elbette çansıkıçı bir durum ( geçikme sebeplerini yukarda yazmıştım ) ama iyisiyle kötüsüyle bu zamana gelindi ve az bir zaman kaldı. Şimdilik durum bu bekleye son sürat devam
    Günçelleme tarihi net olarak belli olunca burya yazarım ve nasıl günçelleneçeğini anlatırım.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: IceT

Mio'nun sistesini surekli takip etmeme ragmen hala yeni yazilim ve bu yazilima uygun guncel harita icin herhangi bir aciklamaya veya tarihe raslayamadim (umarim ben gozden kaciriyorumdur) . Diger mio c520 kullanicilarının yeni yazilim guncellemesi ve en onemlisi harita guncellemesi hakkinda bilgisi varsa ve benimle paylasirlarsa sevinirim

Dostlukla,

• quote:

Merhaba IceT,

Web sitesinde bir bilgiye rastlamaman nornal, çünkü Mio tarih vermekten kaçınıyor sürekli iki aylık bir dönem ( eylül - ekim ) aralığı veriyor. Normalde haziranda çıkaçak bir günçellemenin bu kadar geçikmesi elbette çansıkıçı bir durum ( geçikme sebeplerini yukarda yazmıştım ) ama iyisiyle kötüsüyle bu zamana gelindi ve az bir zaman kaldı. Şimdilik durum bu bekleye son sürat devam
    Günçelleme tarihi net olarak belli olunca burya yazarım ve nasıl günçelleneçeğini anlatırım.

Saygılar...

quote:

Dostlukla,

@dem,

Vermis oldugun bilgiler icin tesekkurler. Belirttigin gibi 2 ay daha beklemekten zarar gelmez

• Bir sene bekledikten sonra lisanslı kullanıcıların kavuşacağı harita budur değil mi?: igo8 Teleatlas
    Sonuçta igo8 için, teleatlas datası ve başarsoft datasının derlenmiş hali arasındaki fark bu sayfada anlaşılıyor. igo8 yazılımında POI'lerin ayrı bir dosyada tutulduğunu da unutmamak gerek. yani 15,9 ve 27,5 MB dosyalar sadece harita, POI içermiyor.

Bu arada, ben Türkiye'de Albim'den Mio C220 pili bulabilir miyim? Biliyor musunuz? Yoksa bunun gibi yurtdışı bir siteden kendim mi almalıyım? Mitac Mio C220 Li-ion Battery 1250mAh

quote:

Ben size sorayım sizce Mio nun sattığı milyonlarca cihazı günçelleme me gibi bir durumu söz konusu olabilir mi ?
    6 yıldır ilk kez böyle bir geçikme oluyor ve bize denk geliyor. Geçikmenin nedeni de yeni yazılımın ve haritanın tamamen hazır olmaması. Günçelleme tabiki çıkaçak ama hazır olduğu zaman bunun için biraz daha sabır...
    Saygılar...

Marka ismi vererek bir sonuca gitmek doğru değil. Kapitalist bir sistemde her şey olabilir. Sony Ericsson için Türkiye pazarından çekilecek dendi, sonla yalanlandı ama her şey olabilir.
    hurriyet -- BT Dünyası
    quote:

Aynı reyonda Toshiba notebook ve X bir marka var X markanın özellikleri de Toshiba ile aynı, ne almalı ?
    Özelliklerinin aynı olmasını bırakın fazla olsa bile satmanız çok zor, çünkü Toshiba biliniyor Toshiba Toshiba dır. Navigasyon da zaman içerisinde iyi kötü teçrübelerle bu hale geleçektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 2 Eylül 2008; 10:13:38 >

• O mudur emin değilim ama 2008/04 haritası olaçak o kesin bu linkten indireceğin dosyada harita kapsamı ile ilgili detaylı bilgi var.

C200 pilini Albim den alabilirsin.

"Her şey olabilir" demekle Mio nun cihazlarını güncelemeyeceğini düşündüğünüzü mü söylemek istiyosunuz ?

quote:

Bir sene bekledikten sonra lisanslı kullanıcıların kavuşacağı harita budur değil mi?: igo8 Teleatlas
    Sonuçta igo8 için, teleatlas datası ve başarsoft datasının derlenmiş hali arasındaki fark bu sayfada anlaşılıyor. igo8 yazılımında POI'lerin ayrı bir dosyada tutulduğunu da unutmamak gerek. yani 15,9 ve 27,5 MB dosyalar sadece harita, POI içermiyor.

Bu arada, ben Türkiye'de Albim'den Mio C220 pili bulabilir miyim? Biliyor musunuz? Yoksa bunun gibi yurtdışı bir siteden kendim mi almalıyım? Mitac Mio C220 Li-ion Battery 1250mAh

Marka ismi vererek bir sonuca gitmek doğru değil. Kapitalist bir sistemde her şey olabilir. Sony Ericsson için Türkiye pazarından çekilecek dendi, sonla yalanlandı ama her şey olabilir.
    hurriyet -- BT Dünyası

• Herşey olabilir demekle, isim yapmış firmalar iflas edebilir veya ürünlerinden desteğini çekebilir demek istedim. HD-DVD player almış olabilirsiniz ama artık yeni film izleyemezsiniz, çünkü koskoca Toshiba HD-DVD'den desteğini çekti. Cihazı güncellemeyecek anlamında değil, güncellemeyebilir, veya güncellediği harita beğenilmeyebilir.

c220 pilini Albim'e telefonla sormam gerek.
    quote:

"Her şey olabilir" demekle Mio nun cihazlarını güncelemeyeceğini düşündüğünüzü mü söylemek istiyosunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 3 Eylül 2008; 18:26:59 >
  • quote:

Herşey olabilir demekle, isim yapmış firmalar iflas edebilir veya ürünlerinden desteğini çekebilir demek istedim. HD-DVD player almış olabilirsiniz ama artık yeni film izleyemezsiniz, çünkü koskoca Toshiba HD-DVD'den desteğini çekti. Cihazı güncellemeyecek anlamında değil, güncellemeyebilir, veya güncellediği harita beğenilmeyebilir.

quote:

Bence Mio guncellemeyi gerceklestirecektir. Ancak surenin uzamasi ve bu konu hakkinda mio tarafindan kullanicilara kendi sitesinden bilgi vermemesi (hangi cihazlarin guncellenecegi ve muhtemel tarih gibi) beni endiselendirmiyor da degil

Mio hakkinda bilgileri ancak @dem tarafindan alabiliyoruz eminim @dem 'de kendisine iletilen bilgileri bizlerle paylasiyor, ben genede mio resmi olarak sitesinde duyuru yapmali diyorum.

Bekleyip gormekten baska caremiz yok

Dostlukla

• Burdan yazdım ikna olmadın telefonla ara ondan söyleyeyim

quote:

Aynı şekilde düşündüğüm için geçtiğimiz hafta bunu Mio ya ilettim ve web sayfasında bu konuda açıklama yapmalarını istedim.

quote:

Bence Mio guncellemeyi gerceklestirecektir. Ancak surenin uzamasi ve bu konu hakkinda mio tarafindan kullanicilara kendi sitesinden bilgi vermemesi (hangi cihazlarin guncellenecegi ve muhtemel tarih gibi) beni endiselendirmiyor da degil

Bekleyip gormekten baska caremiz yok

Dostlukla

Saygılar...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.