Şimdi Ara

Mio C520 ( Türkiye + Tüm Doğu Avrupa Ülkeleri ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
2
Favori
102.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

size sormak istedigim bir sorum/sorun var. C520 ile telefonumu bt ile bagladigimda sistem sorunsuz calisiyor ancak benim sesim karsiya ve karsida ki ses ise hoperlore az geliyor. Kisacasi hand free seste (hoperlor ve microfon) sorun yasiyorum.

Bir cozum var mi acaba? Simdiden tesekkurler
  • Telefon görüşmesi esnasında ekranın sağına ses düğmesi çıkar, onun haricinde de bir ses ayarı yok.
    Telefonunuzun ses ayarlarını kontrol edin. Bu çihazlar %100 her cihazla kusursuz çalışmıyor bazı modellerle hiç çalışmıyor Mio nun verdiği liste çok kısa lakin liste hariçi bir çok marka ve modelle kusursuz çalışıyor, bu nedenle bu marka bu modelle kusursuz çalışır diye bir liste mevçut değil.

Sizin telefonunuzun marka modeli yazın aynısından bulursam bende deniyim.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: IceT

@dem

size sormak istedigim bir sorum/sorun var. C520 ile telefonumu bt ile bagladigimda sistem sorunsuz calisiyor ancak benim sesim karsiya ve karsida ki ses ise hoperlore az geliyor. Kisacasi hand free seste (hoperlor ve microfon) sorun yasiyorum.

• Suan Nokia E66 kullaniyorum

quote:

Orjinalden alıntı: @dem

Telefon görüşmesi esnasında ekranın sağına ses düğmesi çıkar, onun haricinde de bir ses ayarı yok.
    Telefonunuzun ses ayarlarını kontrol edin. Bu çihazlar %100 her cihazla kusursuz çalışmıyor bazı modellerle hiç çalışmıyor Mio nun verdiği liste çok kısa lakin liste hariçi bir çok marka ve modelle kusursuz çalışıyor, bu nedenle bu marka bu modelle kusursuz çalışır diye bir liste mevçut değil.

Sizin telefonunuzun marka modeli yazın aynısından bulursam bende deniyim.

Saygılar...

quote:

@dem

• Malesef tanıdığım kimsede yok tanımadığım kimsede de görmedim sanırım yeni bir model telefon, güzel özellikleri var hoşuma gitti alsam mı bi tane

Şimdiki yazılımla çalışmayıp yeni yazılımla çalışan telefonlar var yani yazılımda gelişme söz konusu güncellemeden sonra umarım sizinkinde de düzelme olur. Malesef şimdilik yapacak bir şey yok.

Saygılar...

quote:

Suan Nokia E66 kullaniyorum

• Adem Bey,

C 520 cihazını ben de almayı düşünüyorum. Merak ettiğim bir nokta var: İnternette bazı POI'ler mevcut, bunları cihaza aktarabilir miyim? Mesela şu adreste Türkiye için -az da olsa- birkaç POI mevcut:
    http://www.gps-data-team.com/poi/turkey/
  • BAKTIMDA ORADAN BİŞEY AKTARABİLECEĞİNİ SANMIYORUM..
  • Biraz daha karıştırınca mesela alışveriş mağazaları için şurası geliyor:
    http://www.gps-data-team.com/poi/turkey/shopping/index.php?Mall_TR.csv&sid=free_poi_files&format=mio&file=Mall_TR
    Buradan bir .csv dosyası dosyasi iniyor. Belki bunu aktarmanın bir yolu vardır diye düşünmüştüm.
  • Merhaba,

Aktarmanın tabiki bir yolu var alta verdiğim linkte poi loader programını kullanarak poi aktarımı anlatan bir dosya var. O dosyada anlatılan şekilde poileri ekleyebilirsiniz.

poiloader

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: murtuk

Biraz daha karıştırınca mesela alışveriş mağazaları için şurası geliyor:
    http://www.gps-data-team.com/poi/turkey/shopping/index.php?Mall_TR.csv&sid=free_poi_files&format=mio&file=Mall_TR
    Buradan bir .csv dosyası dosyasi iniyor. Belki bunu aktarmanın bir yolu vardır diye düşünmüştüm.

• Merhaba arkadaşlar,

1. mesajın sonuna Mio cihazlarla sorunsuz çalışan telefonların listesini ekledim
    eğer listede olmayan bir telefon kullanıyorsanız ve sorunsuz çalışıyorsa bunu yazın listeye ekleyelim, çalışmayan varsa onuda yazın belki birini işine yarar satın alma konusunda ki terçiği değişir alır yada almaz.

Saygılar...
  • İlginiz için teşekkür ederim. Cihazı alınca Nokia 6120 Classic ile test edicem, sonucu buraya yazarım.

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: @dem

Merhaba,

Aktarmanın tabiki bir yolu var alta verdiğim linkte poi loader programını kullanarak poi aktarımı anlatan bir dosya var. O dosyada anlatılan şekilde poileri ekleyebilirsiniz.

poiloader

Saygılar...

quote:

Biraz daha karıştırınca mesela alışveriş mağazaları için şurası geliyor:

• Bende bir GPS cihazı almayı üşünüyorum ve MİO ları inceledim.Öncelikle en çok takıldığım konu güncellemeler,bu açıdan yenisi çıkana kadar bekleyeceğim galiba.Diğer fonsiyonları ile ilgili sorularım olacak.

1.Bu cihazı Sonyeric.P990İ ile kullanan varmı acaba.Eğer kullanıyorsanız tel rehberi cihazda görünebiliyormu veya arayanın adı ekranda çıkıyormu (tabi tel. rehberinde kayıtlı olan)

2.Wind.CE de Excell Vord gibi dosyaları USB bellek takarak görebiliyormuyuz.Özellikle test eden arkadaşlara sormak isterim.

3.Cihaz üzerinden tel.no veya rehberden arama başlatabiliyormuyuz.(Birçok ekranlı araç müzik sistemlerindeki gibi)

4.Ben Klima satış servisliği yapıyorum.Bir müşteri listesi oluşturup harita üzerinde işaretlesem ileride isim listesi gibi arama yapıp o adrese ulasabilirmiyim.

5.Birde MİO gibi bilindk bir markadan bir isteğim var şu cihazlara bir video girişi koynasın ne iyi olur.

6.Cihazın ses çıkışı varmı mevcut araç ses sistemine aktarabileceğimiz.

• Günçellemeler hakkında bu gün yeni bir bilgi geldi ekim ayı içerisinde yayınlayaçaklarını söylüyorlar.

1. Şahsen denedim bağlantı kuramadı yani P990İ ile bluetooth özelliğinden yararlanamıyorsunuz.

2. Cihazda excell ve word uygulamaları yok.

3. Uyumlu olarak çalıştığı modelerde bunu rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

4. Evet, bunu yapmak çok kolay.

5. Bu özellik her modelde olmaz maliyeti artırır, üst seviye ürünlerde var zaten ( c725 ve c728 modelinde ) C725 modeli yakında satışa çıkarılacak .

6. Kullaklık çıkışı var ordan ses alabilirsiniz.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

Bende bir GPS cihazı almayı üşünüyorum ve MİO ları inceledim.Öncelikle en çok takıldığım konu güncellemeler,bu açıdan yenisi çıkana kadar bekleyeceğim galiba.Diğer fonsiyonları ile ilgili sorularım olacak.

1.Bu cihazı Sonyeric.P990İ ile kullanan varmı acaba.Eğer kullanıyorsanız tel rehberi cihazda görünebiliyormu veya arayanın adı ekranda çıkıyormu (tabi tel. rehberinde kayıtlı olan)

2.Wind.CE de Excell Vord gibi dosyaları USB bellek takarak görebiliyormuyuz.Özellikle test eden arkadaşlara sormak isterim.

3.Cihaz üzerinden tel.no veya rehberden arama başlatabiliyormuyuz.(Birçok ekranlı araç müzik sistemlerindeki gibi)

4.Ben Klima satış servisliği yapıyorum.Bir müşteri listesi oluşturup harita üzerinde işaretlesem ileride isim listesi gibi arama yapıp o adrese ulasabilirmiyim.

5.Birde MİO gibi bilindk bir markadan bir isteğim var şu cihazlara bir video girişi koynasın ne iyi olur.

6.Cihazın ses çıkışı varmı mevcut araç ses sistemine aktarabileceğimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dem -- 12 Eylül 2008; 17:35:42 >

• Cihazı aldım, Nokia 6120 Classic ile denedim bağlantıda hiçbir problem yaşamadım. Sesle ilgili problemi olanlar, sadece mio cihazının üstündeki ses ayarını değil, telefonun kendi ses ayarını da kontrol etsinler. Çünkü cihazı bağlayınca artık telefonun hoparlörü olarak işlev görmeye başlıyor- mesela telefonda tuşlara basınca cihazdan ses geliyor- Dolayısıyla telefonun sesini açıp kapamak cihazı da etkiliyor.
  • Hayırlı olsun, Nokia 6120 Classic'i de sorunsuz çalışan telefonlar listesine ekledim.

Saygılar...

quote:

Cihazı aldım, Nokia 6120 Classic ile denedim bağlantıda hiçbir problem yaşamadım. Sesle ilgili problemi olanlar, sadece mio cihazının üstündeki ses ayarını değil, telefonun kendi ses ayarını da kontrol etsinler. Çünkü cihazı bağlayınca artık telefonun hoparlörü olarak işlev görmeye başlıyor- mesela telefonda tuşlara basınca cihazdan ses geliyor- Dolayısıyla telefonun sesini açıp kapamak cihazı da etkiliyor.
  • @dem selam

Mio 720 cihazımı bugun aldım çok kullanışlı bir alet ancak bir fena takıldım dostum adres arama bölümünde il adı daha sonra sokak adı istiyor.Ancak mesala bende sadece cad adı var.illaki sokak adı ilemi arama yapıyoruz yoksa sokak adı ile arama nasıl yapıyoruz.Örnek MecidiyeKöy yeni yol cad.desini haritada bulamıyor.Konu hakkında yardımların.
  • Merhaba,

Sokak adi soran yere cadde adini yazip sonuna c ekleyip aramisiniz. (Ornek Vatan c)

Dostlukla

quote:

Orjinalden alıntı: savezz

@dem selam

Mio 720 cihazımı bugun aldım çok kullanışlı bir alet ancak bir fena takıldım dostum adres arama bölümünde il adı daha sonra sokak adı istiyor.Ancak mesala bende sadece cad adı var.illaki sokak adı ilemi arama yapıyoruz yoksa sokak adı ile arama nasıl yapıyoruz.Örnek MecidiyeKöy yeni yol cad.desini haritada bulamıyor.Konu hakkında yardımların.
  • Üzerinde hangi yazılım var ? Eğer mio ise şehir yazan yere,ilçe,mahalle de yazabilrsiniz ayrıca cadde yazan yerede sokak adı girebilirsiniz.

Ancak mireo yada miomap2008 de kısıtlama olabilir,kullanmadım.
  • Arkadaşlar denedim ancak olmadı Mecidiköy de yeniyol cad. diye bir yok gösteriyor.c ekledim yine olmadı teşekkürler.
  • Dediğiniz yeri sanırım biliyorsunuz,google map ten bulup linkini koyarmısınız.

Mecidiyeköy de Yeniyol diye bir cadde görünmüyor,belediye değiştirmişte olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 14 Eylül 2008; 14:15:45 >
  • Vodofone store binasının oldugu yer web sayfasında bu adres var bu adresin eski adını veya hangi isimle aramam gerekir

İstanbul Vodafone Store / Mecidiyeköy
    Yeni yol cad. Gökfiliz İşhanı No:11 Mecidiyeköy / İstanbul http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/vodafone_store.php
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.