Şimdi Ara

Mio C520 ( Türkiye + Tüm Doğu Avrupa Ülkeleri ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
2
Favori
101.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: toocold

quote:

Size tavisyem elinizdeki cihaz winCe destekli oldugundan baska navigasyon yazilimi yuklemeniz. IGO listenin basinda geliyor ve bence performansina gore fiyati makul seviyelerde.

Mio mu bir daha asla.....

Dostlukla,

C520 için orjinal igo yazılımını ve haritalarını nereden temin edebilirim. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Benim bidigim kadari ile Basarsoft IGO'yu satiyor. IGO PNA'lar icin gelistirilmediginden lisanli IGO satin aldiktan sonra internetten;

1. MIO icin unlock programi
    2. IGO icin 480 * 272 cozunurlugu destekleyen sys.txt dosyasi ve data.zip dosyasini bulmaniz lazim

Hepsini yukledikten sonra calistirabilirsiniz.

Size tavsiyem almadan evvel internette mutlaka bir arastirma yapin. (DH'de bile bu konuyla ilgili cozumler bulmaniz mumkun)

Dostlukla,

• Çok teşekkür ederim dostum. Bi defasında internetten igo buldum. mio unclock programını yükledim ve igo' yuda çalıştırabildim. Fakat görüntü ekranda küçük kaldı. Bahsettiğin sys.txt mevzularınıda (aslında bu konulara çok uzak olmadığım halde) beceremedim.
    Daha sonrasında sıkıldım. Nasıl olsa mio güncellemesi çıkıcak!!!!! dedim ve bekledim. Ama iş başa düştü. Ne yapıp edip igo yu tam ekran çalıştırmayı çözmem lazım. Saygılar.
  • Herkese merhaba
    Bir süre önce Mio C520 satın aldım. Genel anlamda cihazdan memnunum ama harita konusunda aynı şeyi söyleyemeyecegim. 2007/07 haritası mevcut cihazda ve bazen gerçekten ciddi hatalar oluyor. Herneyse.. burada bu konuda uzman olan arkadaşlar görüyorum. aşağıda sizlere sormak istediğim bir kaç soru var. yardımcı olursanız çok sevinirim.

1-Miomap nedir? I GO nedir? bizim cihazda hangisi var?
    2-Haritamı nasıl güncellerim?
    3-Cihaz kaydı (registration) diye birşey Mio'da yok mudur? Varsa hangi siteden yaparım?

Bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • iyi günler,
    yaptığım araştırmalar sonucu alacağım navigasyon cihazının haritasının igo(başarsoft) olması gerektiğini anladım. fakat ayırabileceğim bütçe 400 ytl civarlarında ve bu iki özelliğe sahip 2 tane ürün bulabildim.
    1. si dünya pazarında pek adı duyulmamış next G708
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.4399.0002
    2.si ise Next markasından daha oturmuş gibi olan Mio c220
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.4509.0002
    anladığım kadarıyla içindeki haritalar aynı. üstelik mionun fiyatı daha uygun. hangisini neden önerirsiniz?
    Zaman ayırdığınız için teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: kdmavili

iyi günler,
    yaptığım araştırmalar sonucu alacağım navigasyon cihazının haritasının igo(başarsoft) olması gerektiğini anladım. fakat ayırabileceğim bütçe 400 ytl civarlarında ve bu iki özelliğe sahip 2 tane ürün bulabildim.
    1. si dünya pazarında pek adı duyulmamış next G708
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.4399.0002
    2.si ise Next markasından daha oturmuş gibi olan Mio c220
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.4509.0002
    anladığım kadarıyla içindeki haritalar aynı. üstelik mionun fiyatı daha uygun. hangisini neden önerirsiniz?
    Zaman ayırdığınız için teşekkürler...

Harita mutlaka başarsoft olsun diyorsanız, bu ikisi arasında next'i seçmenizi öneririm. Zira mio ile navngo (igo) yollarını ayırdılar ve mio yoluna %50 sahibi olduğu navigasyon yazılım şirketi (mireo) ile devam ediyor ve harita olarak teleatlas kullanıyorlar. Alacağınız mio c220 içerisinden evet başarsoft ama 2007.07 yani oldukça eski bir harita çıkıcak ve aylardır çıkamayan yakında gelecek olan ilk güncellemede yazılım ve harita değişecek.(büyük ihtimalle)

• yahu arkadaslar bi yardim edin. Turkiye haritam 2007.07
    2007.10 versiyonunu nereden yukleyecegim?
    mio-tech.com.tr adresindeki harita guncelleme kismı calismiyor.
  • arkadaşlar sadece konuyu canlı tutmak adına yazdığımı belirtmek isterim öncelikle. Bayramdan sonraki hafta hazır olacağı belirtilen harita güncellemesi hakkında dün yetkililerden aldığım bilgi, halen harita güncellemelerini içeren CD lerin halen ellerine ulaşmadığıyönüde. Kısacası oyalama taktiği halen devam ediyor ve biz kullanıcılar halen 07.2007 haritasıyla devam ediyoruz. Arkadaşların söylediği kırma işlemini yaparak haritamı güncellemek zorunda kalsak dahi mio sistemlerinin reklamasyon yemesi amacıyla her türlü sitede konuya ilişkin şikayetlerimizi belirtelim derim...
  • başarsoftun haritaları mio da çalışmazmı bu arada 3 yıl harita güncelleme denildiğine göre kaybolan bir yıl ne olacak tesbit ettiğimiz yanlış sokak cadde isimlerini nereye yazalım
  • @dem askere gitmiş arkadaşlar. Harita güncellemesi otomatikman 5 ay daha ertelendi Eskiden en azından "bugün çıktı, yarın çıkıyor" diye oyalayan birisi vardı, artık o da yok...
  • Mio C520 mi Temmuz 2008 de aldım gitti 700 lira !!!
  • Selamlar MIO Kullanicilari,

Eger guncel basarsoft haritalari kullanmak isterseniz, ve elinizde MIO'nun IGO versiyonu mevcutsa (Yani icinde 2007/7 haritasi olan surum) size tavsiyem basarsoft'tan IGO 2006 orijinal SD kartini almaniz (2008/7 haritasina guncellenebiliyor) 100 YTL + KDV. Ankara ofisinden can bey, istanbul ofisinden yalcin bey size yardimci olacaktir.

Maalesef elimizden su an icin ancak bu geliyor.

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: chnyildirim

Mio C520 mi Temmuz 2008 de aldım gitti 700 lira !!!

• Böyle bir teklif çıkması bile rezillik Yanlış anlamayın Alim Bey, sözüm size değil. Sonuçta asıl suçlu MIO, siz de kendi firmanıza kar sağlayacak şekilde MIO zedelere alternatif bir çözüm üretmeye çalışıyorsunuz, anlıyorum. Ama yine de hakkım olan ücretsiz güncellemeyi alamamış bir kullanıcı olarak, böyle bir teklife mahal veren MIO'ya ne desem azdır!

Bu işin başka türlü (?!?) çözümlerini bilenler bana PM atabilir mi? Her yerde o kadar çok şey yazılıyor çiziliyor ki, denenmiş ve çalışan temiz bir yöntem bilgi edinmek çok zorlaştı.

Not: Bahsettiğim yöntemler için 'temiz' demem kasıtlıdır. Çünkü firma sorumluluğunu yerine getirmiyorsa, bizim de firmaya karşıi bir sorumluluğumuz kalmamıştır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasbi 81 -- 5 Ocak 2009; 18:44:43 >

• Yaklaşık 1.5 saatimi aldı ama sonunda başardım! Haritamın güncellenmesinden çok, bu adamlara el açmak zorunda kalmadığım için mutluyum

Ama sorun şu ki, MioMap için bulabildiğim en son harita 2008.01. Cihaz, güncellemeden sonra en azından bizim şirkete giden yolu düzgün göstermeye başladı ama daha güncel bir harita bulabilmeyi isterdim açıkçası. Bulabilen varsa pm lütfen.
  • Teşekkürler Alim Bey,

Aklımızdasınız... Bir önceki sayfa da yazınızı okuyup rahatlamıştım... Hatta geçen Temmuz da Başarsoft u arayıp i-go haritasını mio 'ya yükleyebilirmiyiz diye de sormuştum. Telefonda ki şahısda olamayacağını söylemişti :) Sonuçta 118 YTL bişey değil. Helede teleatlas haritalarının yanında;)

i-go yükledikten sonra Mio da ki POI lerimi rahatlıkla geçirme imkanım olacak mı?

Teşekkürler...

Cihan.

quote:

Orjinalden alıntı: akucukpehlivan

Selamlar MIO Kullanicilari,

Eger guncel basarsoft haritalari kullanmak isterseniz, ve elinizde MIO'nun IGO versiyonu mevcutsa (Yani icinde 2007/7 haritasi olan surum) size tavsiyem basarsoft'tan IGO 2006 orijinal SD kartini almaniz (2008/7 haritasina guncellenebiliyor) 100 YTL + KDV. Ankara ofisinden can bey, istanbul ofisinden yalcin bey size yardimci olacaktir.

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

• hocam ne yaptın ne ettin bir de bana anlat kurban olayım. bu 2007.07 beni deli edecek. herşey yanlış.
  • Selamlar Chnyildirim,

esasen teknik olarak bunun mumkun oldugunu ben de epey gec ogrendim. IGO turkiye PDA SD kartini aldiginizda, icinde IGO engini bulunan tum urunlerin SD kart icindeki haritayi kullanmasini saglamak mumkun imis ! :-)

POI'lerinize gelince, ekstra hic bir sey yapmaniza gerek kalmadan SD karti taktiginizda (cihazin icindeki FBL dosyasini silmelisiniz, veya uzantisini degistirmelisiniz) sistem haritayi SD karttan gormeye basliyor. Yani cihazin icine harita guncelleme yapmiyoruz, bu yuzden sisteminizde bir degisiklikte yapilmiyor..

Umarim beklentilerinizi karsilar bu. Kaldiki 2007/7 haritasi hakikaten epey eskidi.. bu haliyle aslinda MIO'cularin yapmasi gereken, bizden SD kartlari alip, bundle edip satmalari olabilir.. Belki de ellerinde kalmamista olabilir.. bayilerin stoklarindan satilmaktadir.. bilemiyorum...

Saygilarimla.

Alim K.

quote:

Teşekkürler Alim Bey,

Aklımızdasınız... Bir önceki sayfa da yazınızı okuyup rahatlamıştım... Hatta geçen Temmuz da Başarsoft u arayıp i-go haritasını mio 'ya yükleyebilirmiyiz diye de sormuştum. Telefonda ki şahısda olamayacağını söylemişti :) Sonuçta 118 YTL bişey değil. Helede teleatlas haritalarının yanında;)

i-go yükledikten sonra Mio da ki POI lerimi rahatlıkla geçirme imkanım olacak mı?

Teşekkürler...

Cihan.

quote:

Orjinalden alıntı: akucukpehlivan

Selamlar MIO Kullanicilari,

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

• Arkadaşlar yurt dışından mio c220 navigasyon cihazı geldi. Ama bilgisayara takınca usb driverini istiyor. Driveri olan arkadaşlar nereden bulabilirim? Teşekkürler...
  • C 520 cihazımı satıyorum.
    birkaç ay once mavi bilgisayardan 760 YTL'ye aldım. Çiziği dahi yok. Tüm aksesuarlarını hatta eşim atmamışsa kutusunu bile yollayabilirim.
    cihazı bilen bilir. anlatmaya gerek yok.
    Fiyatım 500. Pazarlık olmayacaktır.
    Email ile ulaşabilirsiniz. keremsualp@gmail.com
    teşekkürler.
  • o cihaz hakkında fikrimi burada yazmıştım:
    http://forum.donanimhaber.com/m_19507835/mpage_3/key_/tm.htm#24545187

c230 modeliniz olsaydı bu sitede epeyce okuyacak ve uygulayacak şey vardı:http://c230.wordpress.com/
    c230 bilgisayara bağlanınca içindeki dosyalara erişebiliyorsunuz.

c220 için bakmanız için önerebileceğim yerler:
    http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=83867
    http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=84734
    http://nanoengr.blogspot.com/2007/07/making-most-out-of-mio-digiwalker-c220.html

quote:

Orjinalden alıntı: crazymathci

Arkadaşlar yurt dışından mio c220 navigasyon cihazı geldi. Ama bilgisayara takınca usb driverini istiyor. Driveri olan arkadaşlar nereden bulabilirim? Teşekkürler...

• Ben farklı bir konu üzerine eğileceğim.

5 aydır istanbuldan edirneye kadar c520 kullanmaktayım ve gayet memnunum. chnyildirim kardeşim sağolsun...

Benim sormak istediğim. c520 gittiğin güzergahları tutabilmekte. Peki ben bu güzergahları nasıl acaba bilgisayara veya google earth'e alabilirim.

Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.