Şimdi Ara

Mio C520 ( Türkiye + Tüm Doğu Avrupa Ülkeleri ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
2
Favori
101.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydinrahmi

Ben farklı bir konu üzerine eğileceğim.

5 aydır istanbuldan edirneye kadar c520 kullanmaktayım ve gayet memnunum. chnyildirim kardeşim sağolsun...

Benim sormak istediğim. c520 gittiğin güzergahları tutabilmekte. Peki ben bu güzergahları nasıl acaba bilgisayara veya google earth'e alabilirim.

Saygılar...

Alıntıları Göster
    Anlamadığım birşey var. mio 520 yi neden unlock edip kullanmıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aramis1 -- 8 Şubat 2009; 13:37:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramis1

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aramis1

merhaba bu yazı bana mıydı. bana ise. nasıl olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinrahmi

quote:

Orjinalden alıntı: aramis1

merhaba bu yazı bana mıydı. bana ise. nasıl olacak.

Alıntıları Göster
    vay arkadaş mionun kayışdağındaki binasının yanında oturuyorum koskoca firma bu kadar basit konuyu halledemediya ne diyim demek bu cihaz satışlarından bişi beklemiyolar ama bana gore çok iyi cihazlar tek eksiği pilinin çabuk bitmesi bir saat sürmüyo hiç güncellemeselerde kullanacağım diğer cihazlara bakınca şimdilik en iyisi mio

• quote:

Orijinalden alıntı: arifcender

vay arkadaş mionun kayışdağındaki binasının yanında oturuyorum koskoca firma bu kadar basit konuyu halledemediya ne diyim demek bu cihaz satışlarından bişi beklemiyolar ama bana gore çok iyi cihazlar tek eksiği pilinin çabuk bitmesi bir saat sürmüyo hiç güncellemeselerde kullanacağım diğer cihazlara bakınca şimdilik en iyisi mio

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hepinize merhaba.
    müşterimin c320 sini varmış ve sabahtan beri tüm forumlarda ve konu altında okumaktan beynim sulandı. yardımcı olursanız çok sevinirim.
    ürün avrupadan alınmış ve türkiye haritası yok. bu ürüne hiçbir şekilde türkiye haritası ekleytemiyormuyuz?
    veya farklı bir gps programı kuramıyormuyuz?
    yardımcı oluriseniz çok sevinirim şimdiden ilginize çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: arifcender

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: arifcender

Bana kalırsa siz fazla cihaz incelememişsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Orjinalden alıntı: arifcender

Bana kalırsa siz fazla cihaz incelememişsiniz...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar.
    Mio C220 ve C520 yazılımları albime gelmiştir.
    C720 yazlımı için bir tarih veremiyorum onunda hazırlıkları devam ediyor.
    C220 ve C520 yazılımları 2008.04 teleatlas olarak gelmiştir.
    cihazını Update attirmek isteyenler cihazları gönderebilir.
    Ancak bu yazılımı yükledikten sonra cihazınızın arayüzleri tamamen değişmiştir.
    eski yazılıma dönmeniz mümkün değildi.

Mio C520 ( Türkiye + Tüm Doğu Avrupa Ülkeleri )

• quote:

Orijinalden alıntı: alpayberk

Arkadaşlar.
    Mio C220 ve C520 yazılımları albime gelmiştir.
    C720 yazlımı için bir tarih veremiyorum onunda hazırlıkları devam ediyor.
    C220 ve C520 yazılımları 2008.04 teleatlas olarak gelmiştir.
    cihazını Update attirmek isteyenler cihazları gönderebilir.
    Ancak bu yazılımı yükledikten sonra cihazınızın arayüzleri tamamen değişmiştir.
    eski yazılıma dönmeniz mümkün değildi.

Alıntıları Göster
    merhaba,cihazın değişen arayüzü hakkında biraz detay verebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: viyolaci

merhaba,cihazın değişen arayüzü hakkında biraz detay verebilirmisiniz?

Alıntıları Göster
    2008.04 haritası da eskimedi mi sizce?
    Türkiye'de yaşıyoruz malum.
    Bundan sonraki güncellemeler 2 yıllık periyotlarla 1 yıl öncesinin haritası şeklinde mi yapılacak. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
    Albim'in kabahati var mı yok mu bilmiyorum ama sorularımı Mio'ya yöneltiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dem

Daha çıkmadı haziranda çıkacak.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: cakal1907

Yeni harita çıktımı arkadaşlar 2007.10 üzerine

Alıntıları Göster
    arkadaşlar mio c520 digiwalker kullanıcısıyım, önümüzdeki hafta abd california eyaletine gidicem ve mio'yu da götürmek istiyorum, öğrenmek istediğim abd haritalarını nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: miomapc520

arkadaşlar mio c520 digiwalker kullanıcısıyım, önümüzdeki hafta abd california eyaletine gidicem ve mio'yu da götürmek istiyorum, öğrenmek istediğim abd haritalarını nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    ya ilginç neden webden vermiyor bu adamlar yazılımları ilginç...2 senedir albim yazılım verecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gafo

ya ilginç neden webden vermiyor bu adamlar yazılımları ilginç...2 senedir albim yazılım verecek..

Alıntıları Göster
    Mio nun arayüzü tamamen Moov serisine dönecektir.
    Teknosa, Darty, MediaMarkt, Vatan, Bimeks gibi marketlerde Moov serisini incelerseniz yazılımın teleatlas olduğunu ve arayüzün farklı olduğunu görürsünüz.

quote:

Orjinalden alıntı: melroth

Bundan sonraki güncellemeler 2 yıllık periyotlarla 1 yıl öncesinin haritası şeklinde mi yapılacak. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

Yurt dışından yeni gelen ürünler 2008.10 olarak gelmektedir.
    ilk yazılım ve ikinci update ücretsizdir C220, C520 ve C720 serileri için .
    Moov serilerindede ilk update ücretsiz olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: gafo

C serisi için Update yazılımını Ftp server üzerinden yayınlamaya çalışacağız bununla ilgili olarak gelişmeleri akataracağım.

quote:

Orjinalden alıntı: miomapc520

Yurt dışına çıkacaklar için ise yazılımı tele atlasa çevirdikten sonrahttp://eu.mio.com/shop/index.php?cPath=34 bu siteden yazılımı satın alabilirsiniz
    .

• quote:

Mio nun arayüzü tamamen Moov serisine dönecektir.
    Teknosa, Darty, MediaMarkt, Vatan, Bimeks gibi marketlerde Moov serisini incelerseniz yazılımın teleatlas olduğunu ve arayüzün farklı olduğunu görürsünüz.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gafo

C serisi için Update yazılımını Ftp server üzerinden yayınlamaya çalışacağız bununla ilgili olarak gelişmeleri akataracağım.

quote:

Orjinalden alıntı: miomapc520

Yurt dışına çıkacaklar için ise yazılımı tele atlasa çevirdikten sonrahttp://eu.mio.com/shop/index.php?cPath=34 bu siteden yazılımı satın alabilirsiniz
    .

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alpayberk

2008.10 haritası mevcutsa biz niye 2008.04 güncellemesine tabi oluyoruz? Bir update hakkımızın yanması için mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: melroth

quote:

2008.10 haritası mevcutsa biz niye 2008.04 güncellemesine tabi oluyoruz? Bir update hakkımızın yanması için mi?

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

ilk yazılım ücretsiz yani 2008.04 ikincisi de ücretsiz diye yazdım anlamadınız sanırım .

C220 ve C520 kullanan arkadaşlar
    Elimde şuan itibariyle aktivasyon kodu tükenmiştir.
    Cihaz göndermemenizi rica ederim.
    Aktivasyon kodları geldiğinde bildireceğim.

İyi günler

• quote:

quote:

quote:

ilk yazılım ücretsiz yani 2008.04 ikincisi de ücretsiz diye yazdım anlamadınız sanırım .

C220 ve C520 kullanan arkadaşlar
    Elimde şuan itibariyle aktivasyon kodu tükenmiştir.
    Cihaz göndermemenizi rica ederim.
    Aktivasyon kodları geldiğinde bildireceğim.

İyi günler

Alıntıları Göster
    bugun azmedip 50km yol katederek albime gittim, sonunda yeni haritama ve programıma kavustum.. sagolsunlar ilgilendiler gayet. ayrıca yeni yazılımı begendim, dönüş yolunda bir kaç hataya denk gelsem de (tek yön olmuş yollar vs) yeni harita güncellemesi piyasada olduğundan 2 sene beklememize gerek kalmayacak sanırım. yeni programda tek beğenmediğim nokta rotamızın gece modunda parlak yeşil yolların üzerinde silik mavi olarak gözükmesi. bunun haricinde gayet iyi

• quote:

bugun azmedip 50km yol katederek albime gittim, sonunda yeni haritama ve programıma kavustum.. sagolsunlar ilgilendiler gayet. ayrıca yeni yazılımı begendim, dönüş yolunda bir kaç hataya denk gelsem de (tek yön olmuş yollar vs) yeni harita güncellemesi piyasada olduğundan 2 sene beklememize gerek kalmayacak sanırım. yeni programda tek beğenmediğim nokta rotamızın gece modunda parlak yeşil yolların üzerinde silik mavi olarak gözükmesi. bunun haricinde gayet iyi

Alıntıları Göster
    Selamlar
    Bir hafta kadar önce telefonla albimi aradım. Ellerinde aktivasyon kodunun kalmadığını, iki haftaya kadar geleceğini söylediler. Gayet ilgili davranarak email adresimi aldılar. Yeni yazılım 2 hafta sonra geldiğinde mail ile ev adresimi soracaklarını ve cd yi evime göndereceklerini falan söylediler. Buraya kadar durumdan hoşnuttum. Fakat kafama takılan şu

quote:

Bu arkadaşıma ''bana aktivasyon kodunun tükendiği ve iki haftadan önce gelmiyeceği söylendikten dört gün sonra'' ayın altısında güncelleme yaptılar. Gözden uzak olan gönüldende uzak olur durumlarımı var acaba. Yada bende arabama atlayıp 400 km gidersem yazılım güncellenir mi? Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: toocold

Selamlar
    Bir hafta kadar önce telefonla albimi aradım. Ellerinde aktivasyon kodunun kalmadığını, iki haftaya kadar geleceğini söylediler. Gayet ilgili davranarak email adresimi aldılar. Yeni yazılım 2 hafta sonra geldiğinde mail ile ev adresimi soracaklarını ve cd yi evime göndereceklerini falan söylediler. Buraya kadar durumdan hoşnuttum. Fakat kafama takılan şu

quote:

Bu arkadaşıma ''bana aktivasyon kodunun tükendiği ve iki haftadan önce gelmiyeceği söylendikten dört gün sonra'' ayın altısında güncelleme yaptılar. Gözden uzak olan gönüldende uzak olur durumlarımı var acaba. Yada bende arabama atlayıp 400 km gidersem yazılım güncellenir mi? Saygılar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: toocold

aslında benimki biraz olağanüstü şartlar oluştuğu için önceden güncellenmiş başka eski bir makineyle değişim oldu, aktivasyon kodu gerçekten yoktu.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: toocold

aslında benimki biraz olağanüstü şartlar oluştuğu için önceden güncellenmiş başka eski bir makineyle değişim oldu, aktivasyon kodu gerçekten yoktu.

Alıntıları Göster
    Mio C520 basliginin tekrar aktif olmasi ve kullanicilara cevap veren firma yetkilinin katilmasi guzel olmus

Dostlukla

• quote:

Orijinalden alıntı: IceT

Mio C520 basliginin tekrar aktif olmasi ve kullanicilara cevap veren firma yetkilinin katilmasi guzel olmus

Dostlukla

Alıntıları Göster
    MIO C520 program güncellemesi Webden yayınlansın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emolution

MIO C520 program güncellemesi Webden yayınlansın ...

Alıntıları Göster
    Merhabalar ben bu cihazı yaklasık 9 ay önce vatandan almıştım ve ozamandan beri hiç harita güncellemesi yapmadım

1. si ben harita güncellemesini ücretsiz yapabiliyorsam nerden yapabilirim kendi sitesinden yapamadım bulamadım.
    2. miomapın yazılımının güncellemesi için ücret ödemem gerekir mi ?

ve bu güncelleme işlemleri bu kadar zor neden netten linkler verilmiyor yok çok kolayda ben mi salagım ?

uzun zaman dır bu konuyu takip ediyorum ama yeni harita cıktı buyrun link yada yeni yazılım cıktı buyrun link die bişey görmedim neden ?
    yasakmı ???

şimdi ben bu cihazın yazılımı nı ve haritasını güncellemek için ne yapmam gerekir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: turbulence42

Merhabalar ben bu cihazı yaklasık 9 ay önce vatandan almıştım ve ozamandan beri hiç harita güncellemesi yapmadım

1. si ben harita güncellemesini ücretsiz yapabiliyorsam nerden yapabilirim kendi sitesinden yapamadım bulamadım.
    2. miomapın yazılımının güncellemesi için ücret ödemem gerekir mi ?

ve bu güncelleme işlemleri bu kadar zor neden netten linkler verilmiyor yok çok kolayda ben mi salagım ?

uzun zaman dır bu konuyu takip ediyorum ama yeni harita cıktı buyrun link yada yeni yazılım cıktı buyrun link die bişey görmedim neden ?
    yasakmı ???

şimdi ben bu cihazın yazılımı nı ve haritasını güncellemek için ne yapmam gerekir ?

Alıntıları Göster
    Mio C520 için güncelleme dosyasının internetten yayınlanması çok güzel olur.Bu kadar bekleyen müşteriler için biraz zahmete girmek zannımca ALBİM gibi bir firma için küçük biz taşrada oturan c520 kullanıcıları için büyük bir adım olacaktır.Gelişmeleri bayağıdır (@dem bey askere gitti gideli takip edemiyorduk)
    yeni açıklama yapan şirket yetkilisi arkadaşa teşekkür eder şu Update sorununu en az zahmetle atlatmak dileğiyle.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.