Şimdi Ara

Mio C520 ( Türkiye + Tüm Doğu Avrupa Ülkeleri ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
2
Favori
101.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linkini verebilirmisiniz ? İnceleyen kullanıcıların neler yazdığınız merak ediyorum ?
    quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

Haritaya bakıp inceledinizmi ? Sadece tarihi yeni haritanın inceleyenler yazmış okumanızda fayda var
  • @alpayberk
    Bu gün az kalsın C725 modelini almak üzereyken satış elemanının bilgi verememesi üzerine ben internetten bir araştırayım dedim. Demek ki şanslı günümdeymişim.

@ turbulence42 nickli arkadaşın aşağıdaki sorularını ben C725 modeli için de sormak istiyorum.

Bir de Kod'ların gelmesinden bahsetmişsiniz. Bu kodlar C725 modeli için de mi geçerli?

Yoksa bu cihazdan almamalı mı?

Teşekkürler saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: alpayberk

quote:

Orjinalden alıntı: turbulence42

Merhabalar ben bu cihazı yaklasık 9 ay önce vatandan almıştım ve ozamandan beri hiç harita güncellemesi yapmadım
    1. si ben harita güncellemesini ücretsiz yapabiliyorsam nerden yapabilirim kendi sitesinden yapamadım bulamadım.
    2. miomapın yazılımının güncellemesi için ücret ödemem gerekir mi ?
    ve bu güncelleme işlemleri bu kadar zor neden netten linkler verilmiyor yok çok kolayda ben mi salagım ?
    uzun zaman dır bu konuyu takip ediyorum ama yeni harita cıktı buyrun link yada yeni yazılım cıktı buyrun link die bişey görmedim neden ?
    yasakmı ???
    şimdi ben bu cihazın yazılımı nı ve haritasını güncellemek için ne yapmam gerekir ?

Şu an için herhangi internet sitesinden yapmanız mümkün değildir.
    FTP sitesinden yayınlamayı planlıyoruz, aktivasyon kodlarınıda beni arayıp alacaksınız ancak yurtdışından kod beklemekteyim.
    C serisi kullanıcıları için ilk iki update ücretsizdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: foxfo

@alpayberk
    Bu gün az kalsın C725 modelini almak üzereyken satış elemanının bilgi verememesi üzerine ben internetten bir araştırayım dedim. Demek ki şanslı günümdeymişim.

@ turbulence42 nickli arkadaşın aşağıdaki sorularını ben C725 modeli için de sormak istiyorum.

Bir de Kod'ların gelmesinden bahsetmişsiniz. Bu kodlar C725 modeli için de mi geçerli?

Teşekkürler saygılar.

quote:

quote:

Merhabalar ben bu cihazı yaklasık 9 ay önce vatandan almıştım ve ozamandan beri hiç harita güncellemesi yapmadım
    1. si ben harita güncellemesini ücretsiz yapabiliyorsam nerden yapabilirim kendi sitesinden yapamadım bulamadım.
    ve bu güncelleme işlemleri bu kadar zor neden netten linkler verilmiyor yok çok kolayda ben mi salagım ?
    uzun zaman dır bu konuyu takip ediyorum ama yeni harita cıktı buyrun link yada yeni yazılım cıktı buyrun link die bişey görmedim neden ?
    yasakmı ???
    şimdi ben bu cihazın yazılımı nı ve haritasını güncellemek için ne yapmam gerekir ?

FTP sitesinden yayınlamayı planlıyoruz, aktivasyon kodlarınıda beni arayıp alacaksınız ancak yurtdışından kod beklemekteyim.

Yukarıda bahsedilen konu mio C 220 , C520 ve C720 modelleri için geçerlidi. C725 modeli için geçerli değildir.
    Ürün Teleatlas 2008.04 haritalı olarak elinize gelir birkaç hafta içinde 2008.10 haritası yayınlanacak mionun sitesinden takip edebilirsiniz.
    Mİo c725 ile ilgili konularıhttp://forum.donanimhaber.com/m_31539177/tm.htm adresten sorarsanız kullanıcılarda size yardımcı olabilir.
    iyi günler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: foxfo

@alpayberk

Teşekkürler saygılar.

quote:

quote:

yasakmı ???

Yukarıda bahsedilen konu mio C 220 , C520 ve C720 modelleri için geçerlidi. C725 modeli için geçerli değildir.
    Ürün Teleatlas 2008.04 haritalı olarak elinize gelir birkaç hafta içinde 2008.10 haritası yayınlanacak mionun sitesinden takip edebilirsiniz.
    Mİo c725 ile ilgili konularıhttp://forum.donanimhaber.com/m_31539177/tm.htm adresten sorarsanız kullanıcılarda size yardımcı olabilir.
    iyi günler

@alpayberk
    İlginize tekrar teşekkürler.

• C serisi ürüne sahip olanlar güncellemeyi mio dan mı yoksa albim den mi alacak ?
    Arayüz değişecek söylentisi doğrumudur?
    Cihazın özelliklerini en iyi şekilde bir arayüz olur umarım.
    Hayat Beklemek ile geçiyor..
    Saygılar;
  • DÜN İTİBAİYLE MİO C520 Mİ GÜNCELLEYEBİLDİM. BÜYÜK HEVESLERLE YAKLAŞIK 45 DAKİKALIK BİR UĞRAŞIYLA BİTİREBİLDİM. AZ ÇOK BİLGİSAYARDAN ANLIYABİLİYOZDA BU KADAR SÜRDÜ. ANLAMAYANIN KURMASININ İMKAN İHTİMALİ YOK ZATEN. ÇALIŞTIRDIM AMANIN BİR FACİA BENİM GÜZELİM ÖNCEKİ EKRANIM GİTMİŞ YERİNE OKADAR KÖTÜ BİR EKRAN GELMİŞKİ. 2 GÜNDÜR EVİMİN ADRESİNİ BİRTÜRLÜ GİREMİYORUM. YOK ŞEHİR MERKEZİ YOK ADRES YOK KAVŞAK YOK SOKAK . YA ZATEN BİLSEM SANA SORMAM. ELİMDEKİLERLE SEN BANA BULACAN. AMAÇ O ZATEN. SİZE TAVSİYEM KURULMUŞ BAŞKA BİR KİŞİNİNKİ ONCE BAKIN SONRA GÜNCELLEYİN. DÖNÜŞÜ YOKMUŞ. OYLE DEDİLERDE BAKALIM. UFAK BİR TAVSİYE...
  • bende güncelledim 1 hafta önce
    BAKTIMKİ BAŞARSOFTTAN BİZE FAYDA YOK.

albimi aradım oda mio2008yazılımının cd linkini yolladı ve tele atlas 2008.4 haritası için activasyon kudunu.

ama berbat bir harita benim evin sokagını bile bulamıyor.

bir rota belirledigimde zalak zulak yerlerden gidiyor alakasız sag elinizle başınızın üstünden sol kulagınızı tutmak hatta sağ ayagınızla sol kulagınızı tutmak igbi bir rota cizio

yazık yazık nasılda ortada kaldı mio kullanıcıları.

paramlada almaya razıyım başarsoftun haritasını ama gene bir çözüm bulamadım.
  • Peki nasıl güncelliyoruz c520 yi
  • Miopocket kurun ..istediğiniz yazılımı yükleyin ... "Mio c520 unlock" yazıp aratın google da ... Yapmadan önce iyice okuyun ...
    Benim mio 720 eski versiyon yazılım yüklüydü. Problem yaşamadım.
    quote:

bende güncelledim 1 hafta önce
    BAKTIMKİ BAŞARSOFTTAN BİZE FAYDA YOK.

albimi aradım oda mio2008yazılımının cd linkini yolladı ve tele atlas 2008.4 haritası için activasyon kudunu.

ama berbat bir harita benim evin sokagını bile bulamıyor.

bir rota belirledigimde zalak zulak yerlerden gidiyor alakasız sag elinizle başınızın üstünden sol kulagınızı tutmak hatta sağ ayagınızla sol kulagınızı tutmak igbi bir rota cizio

yazık yazık nasılda ortada kaldı mio kullanıcıları.

paramlada almaya razıyım başarsoftun haritasını ama gene bir çözüm bulamadım.

• Bir önceki haritada götürdüğü eve bir sonraki
    haritada götürmedi güleyim ağlıyayım mı?
  • ahh başarsoft ahh bizi nelere muhtaç ettin
    ne olur sanki parayla bile olsa şu cihaza destek verseniz... zamannında bu cihaza BAŞARSOFT DESTEK VERİYOR DİYE ALDIM SIRF. ŞİMDİ DÜŞTÜGÜMÜZ DURUMA BAKIN...

hayırlısı ne diyeyim.
  • Başarsoft ile inanın bir alakası yok ... Üretici firmanın küresel anlaşmasını iptalinden kaynaklandı diye biliyorum ..Yani sadece bizim ülkemizde olan bir değişiklik değil..

Diğer ülkelerde Teleatlas haritasını yapan ciddi firmalar varken bizde adamakıllı tek rakibi olmayan Başarsoft var.. Problem buradan kaynaklanıyor.. Siz de bu yüzden kızıyorsunuz Başarsoft'a ..Mayıs ayında kiraladığım araçta Teleatlas haritası vardı. En ufak bir problem yaşamadan iki gün fink attım Genova'da... Ama gel gör ki buradaki harita berbat .. Keza Tom Tom'un Eastern Europa haritasındaki Avrupa ülkeleri ile Türkiye arasındaki fark.

Eskiden Wince tabanlı cihazını getirenler için Alim Bey güzellik yaptırırdı . Acaba hala devam ediyorlar mı ..? Hatta buradan da söylemişti .
  • hep oyalama hep oyalama..milleti enayi yerine koyuyorlar..şikayet eden arkadaslardan kaç tanesi albime mail attı acaba..

lütfen duyarsız kalmayın şikayetinizi bildiriniz..madem bu urunlerin dagıtıcısılar o zaman çözüm bulsunlar..bulmayacaklarsa versinler paramızı alsınlar cihazlarını.

aynı teraneleri NAVTURK de de yasamıstık..4 sene oyaladılar..ondan sonrada garanti bitti deyip parayla guncelleme yapmaya kalkıstırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gafo -- 23 Haziran 2009; 11:20:44 >
  • Arkadaşlar merhaba uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan yazamadım.
    Yurt dışından beklediğimiz activasyon kodları geldi.
    C220 ve C520 cihazları için aktivasyon kodu veriyoruz, C720 için ise SD kart gönderiyoruz.
    Şuanki yazılım 2008.04 teleatlas 1 ay içindede 2008.10 yayınlatacağız.
    Mionun moov serileride aynı haritayı kullanıyor.
    Ayrıntılı bilgi almak isteyen arkadaşlar
    alper.ayberk@albim.com mail adresimden bana ulaşabilirler.
  • İyiki buradaki yazılanları okumuşum, yoksa az daha memlekete gitmeden önce c720 ye 700 küsür lira paramı heba edecektim. Şükürler olsun ki dh var da kurtuluyoruz mağdur olmaktan.
  • Teleatlas yazılımına geçen arkadaşlar için

haritaya 3 boyutlu bina eklemek

http://forum.donanimhaber.com/m_31891711/tm.htm
  • Maalesef ben de C520 için Aktivasyon yaptım ama IGO 8'in kesinlkle çok uzağında. Artık tekrar eski sisteme dönüş yapacağım.
  • Selam unlock ile tanıştım bir arkadaş sayesinde
    buradan ona teşekkür ediyorum.
    yaklaşık 1 senedir soğuyup elimi vurmadığım c-520
    Tekrar hayata döndü şimdi bir an ayırmıyorum yanımdan...
    Kapı numara sistemi de devrede.
    Mioyu seviyorum....
    Saygılar;
  • Herkese merhaba,

MioMap 2008 ile ilgili dün yaşadığım tecrübeyi arkadaşlara da iletmek istiyorum.
    Dün sabah İstanbul’dan Ayvalık’a gitmek için yola çıktım. MioMap 2008 ile aktive edilmiş (?) Mio C520 ile güzergahı ayarladım. Navigasyon rotayı Eskihisar-Topçular üzerinden Burs-Balıkesir üzerinden çizdi. Ama ben herzamanki gibi Tekirdağ-Çanakkale üzerinden Ayvalık’a gitmeyi planladığım için Navigasyon cihazı sürekli ikaz verdi. Ancak Silivri, Tekirdağ’a ulaştığımda bile cihaz sürekli beni geri döndürmeye çalıştı (sağa dön, hemen sağa dön gibi emir kipleri bir süre sonra kızımı bile çileden çıkardı). Tabi ben bu sırada durduğum her yerde Ayvalık adresine tekra tekrar, hatta cihazı kapatıp açarak yeniden girmeme rağmen benim beklediğim yeni güzergahı vermedi. Bu arada rota seçeneği “hızlı” olarak ayarlıydı. Bir ara Eceabat’a giderken sahil yolunda olmama rağmen denizde gidiyormuşum (!) gibi izlenim verdi.
    Çanakkale’ye gelip (Anadolu yakasına geçince) rotayı yeniden Ayvalık diye girince bu sefer düzeldi. Ama Ayvalık’a yaklaştıkça yine sapıtmaya başladı. Örneğin Akçay’a göndermek istedi. Devam ettim, Ayvalık’a 10-12 km kalınca beni bilemediğim bir şekilde U dönüşü yaptırmaya çalıştı. Bu ısrarı Ayvalık’a girinceye kadar sürdü.
    Değerli forum arkadaşlarım bu cihazı (C520) daha önce MioPocket ile IGO 8 harita programı ile çok harika kullanıyordum. Rotaları yeniden hesaplamasıi alternatifleri getirmesi çok iyiydi. Ayrıca ekran çok zengin ve birçok detaylı bilgiyi alabiliyordum. Ancak MioMap 2008 nemenem birşeydir diye merak edince oldukça anlamsız bir Navigasyon uygulamasına gitmiş oldum.
    Eğer sistemi eski haline getirebilmem konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ben epey uğraştım ama MioPocket yükleyemedim.
    Yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.

Mesut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROPAN2008 -- 7 Temmuz 2009; 21:33:38 >

• Sn.Propan,

Mio unlock ile ilgili Sn. sas_sas'ın açtığı bir başlık vardı. 2008'in başlarında açılmıştı diye hatırlıyorum. Ya da Sn.@dem'in açtığı bir başlık vardı "Mio da film izleme" gibi birşey...

Onları da bulamazsanız haber verin, bir yıldan fazla oldu benimkini unlock edeli ama hatırlarım herhalde...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.