Araç içi ambiyans led sorunu
Arkadaşlar herkese merhaba. Konuyu doğru yere açmışımdır umarım. Mazda 3 aracıma araç içi ambiyans led (Fiber) aldım internetten. 5 modüllü (1 ana modül bluetooth ile 4 diğer modüle bağlanıyor) 4 ledi kapılara monte ettim cam düğmelerinden elektrik aldım kontak açılınca elektrik geliyor direkt. Ancak bu dört led ana modül çalışmadığı zaman çalışmıyor. Ana modülü de kısa farlara bağladım direkt far kablosundan elektrik aldım. Yani ana modül farlar açıldığında yanacak hale geldi. Son sistem şöyle özetle; kontağı açıyorum 4 modüle elektrik gidiyor ancak ana modül farlara bağlı olduğundan far yanmadan ana modül çalışmıyor dolayısıyla hiç biri çalışmıyor. Farı açınca ana modül açılınca diğer modülleri tetikliyor ve hepsi birden yanıyor. Gelelim sorunuma: Farları açtığımda ledler hemen yanmıyor. 3 yada 4 defa farı kapatıp açınca yanmaya başlıyor. Bazen 5-6 kere farı kapatıp açmam gerekiyor. Sizce sorun ne olabilir? Farlar yanar yanmaz ledlerin yanması için ne yapabilirim. Bilgisi ve ilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Mazda 3 Sedan Impressive Asus Zenbook UX501VW Asus Zenfone2 4 GB RAM 64GB ROM |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 176
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.908 (Bu ay: 136)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası