Şimdi Ara

Mio C520 ( Türkiye + Tüm Doğu Avrupa Ülkeleri ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
2
Favori
101.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeter diyor insan artık, güncelleme olmayacaksa söyleyin, ibreti alem için kıralım cihazları... birde program yüklettiler, yüklettikleri program eski, geri dönülmüyor... unlock edilmiyor. unlock eden bir yiğit varsa bilgi versin lütfen.
  • Bilgi sahibi olan arkadaşlar

Lütfen cevap yazın, yükledikleri güncellemeden sonra unlock edilebilirmi edilemezmi,edilebilirse nasıl, birsürü para ödedik,doğru dürüst kullanamıyoruz,Firma anladığım kadarıyla dürüst değil, madem böyle bir sorun var ve ellerindeki harita daha kötü durumda yükleme yaparken uyarabilirlerdi. ama sanırım tekelcilik yapmak ve mio cihazlarında beğensenizde beğenmesenizde bizim haritamızı kullanmaya mecbursunuz demek istiyorlar. en azından elinizdeki harita güncellenecek haritadan daha iyi deselerdi,bir düşünürdük. ama yapmadılar. sanki onlar için program yüklemek için fırsatmış gibi hemen daha kötü program yüklettiler.

konuya hakim arkadaşlar lütfen yardım edin.
  • Güncelleme yaptıktan sonra dönüş mümkün değil maalesef. Firma 1-2 ay dediği halde 3 ay oluyor ve hala haber yok. Bence konuyu tekrar sikayet.com ve sikayetimvar.com a yazalım ve teknosa ya bildirelim. Bir kaç kişi ararsa soruna tekrar eğilme durumları olabilir.
  • bu gun firmaya mail çektim.bakalım ne cevap verecekler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhangelin

bu gun firmaya mail çektim.bakalım ne cevap verecekler?

Beklemeye gerek yokki,ben yazayım size.Yurt dışı biliyor,iletiyoruz,uğraşıyoruz yakındır.....vs.vs.vs.vs
  • gönderdiğim mesaja verilen cevap şöyle :Cihazınızı Albim teknik Servise gönderirseniz yeni sürüm harita cihazınıza yüklenecektir. ben yarın arayacam bakalım neymiş. 2008 güncellemesinden mi bahsediyorlar yoksa yenisi mi çıkmış tabi birde yazılımın değişip değişmediğini sorucam. hadi hayırlısı
  • arkadaşlar 2009 haritası için güncelleme yapacaklarmış yarın yollayacağım bilgilerinize.
  • Yeni yazılımın geldiği doğru mu? Yükleten varmı? Nedir intibalar?

Teşekkürler
  • nacibaspinar82 üstad , cihazın albim e gidip -geldi mi? geldiyse ne yüklediler? bilgi verirsen cok makbüle gecer ;) gecen ay benimde albim e yazmış oldugum mesaja cevaben ; cihazımı yollarsam yeni yazılımın test sürümünü yükleyebileceklerini söylemişlerdi.cihaz geri geldiğinde bir değişiklik farketmedim :(
  • bana 2009/9 haritası yüklemişler yazılım aynı. haritada bayabi değişiklik var nerden biliyorum şöyleki ben vanda yaşıyorum eski haritada 3 ana cadde vardı şimdi detaylı bir haritaa mevcut sadece poiler biraz az okadar onuda 5800 telimde garmin yüklü onunla kıyaslayıp söylüyorum. saygılarımla
  • MioPocket kurup 8 farklı navigasyon programı yükleyebiliyorsunuz. Youtube.com'da bunun videoları da var. Neden böyle yapmıyorsunuz?
  • keşke yapabilsem daha önceden yani güncelleme öncesi yapabiliyordum. yeni yazılım yüklendikten sonra olmadı yapanı da görmedim yapan var mı acaba ?
  • bugün bana hediye geldi abi 2 sene öncemi ne bana verdiler hiç işim olmadı al sen kullan dedi kutu sıfır jelatinde ama bende araba yok
  • yani iyi olduğunu söyleyebiliyor musun? güncel mi harita, cadde ve sokak isimleri ve yönleri düzgün mü, önemli olan bu aslında.Başka yeni yükleme yapan arkadaşlar var mı? Yorumlar ne?
  • Gördüğüm kadarı ile halen daha aynı yerde sayıyoruz.

Ben cihazı alalı 2 sene falan oldu. Foruma girdim, harita güncelleme olmadığını gördüm ve miopocket kurdum.

Şu an üzerinde kurulu 7 nav yazılımı ile gayet mutluyum. :) Takvim senkronizasyonu, video izleme vs. de cabası.
  • Sevgili Mio'cular,

MIO'ya uzun zamandir dogrudan iletmedik konuyu, ama Albim'e yakin zamanda ilettik. Onlar da MIO dan cevap bekliyorlar. Basarsoft haritalarini derleyip musterilerinize iletebilirsiniz, hem de eski ve yeni tüm kullanıcılarınıza dedik. Eski kullanıcılar için ek bir ücret de istemedik. Bundan daha büyük bir destek yapilabilir mi bilmiyorum....

Saygılarımla,

Alim K.
  • 2009.09 tarihli yazılımı yükleyip kullanan var mı? Bu en son yeni yazılımmı? Mio firmasına mail attım bu şeklde mesaj geldi. ama güvenemedim yüklemeye. Yükleyen varsa yorumlarını alabilir miyim?
  • mio C720 için Amerika (Los Angeles) haritası nasıl yüklerim.
  • evet arkadaşlar,2009/9 haritasını kuran ve görüşlerini sunan başka kimse yok mu? yada daha yeni güncelemeler hakkında bilgisi olan yok mu?
    bu arada akucukpehlivan üstad, bu cihazlarla eski güzel günlere dönmenin hiç mi başka yolu yok . maalesef son güncellemeyi yapanlardanım ...
  • Merhaba
    Ben c520 yi pcye bağladığımda sd kartı biçimlendireyim derken yanlışlakla mıo device bölümünüde biçimlendirdim bununla ilgili bilgisi olan varmı?
    Cd işe yaramıyor olmazsa albimi arayacağım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.