Şimdi Ara

mion 1ve 2 haziran %50 indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
7.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kadınlarbilirde bir kullanıcı kaç kere katılabiliyor? Farklı biri adına mı yapıyorsunuz her seferinde siz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her yerde indirim var stokları azaltıyorlar, paraları faize yatırsalar karda ellerinde ne kadar stok o kadar zarar, geçen yıl boyle indirimler oldu arkadan doviz firladı acaba döviz mi alacaklar insanın aklına deli sorular geliyor

• Mion kampanyası özet,

-1-2 Haziran

-1 seferlik

-En fazla 300 Money

-Elektronik geçersiz

-2 iş günü yükleme SKT 30 Eylül

-Toplu satın alım, 15+ ürün alımında Money yatmaz.

Katılım,

-MION >> 5818'e gönder veya

-Uygulamada, Web'te Kampanyaya katıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Haziran 2024; 2:37:10 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam birinde harcarken kazanıyorsunuz diğerinde harcıyorsunuz sadece
    Kısacası puanları ne zaman nerede kullanacağımızı bilmemiz gerektiği sonucuna varıyoruz
    Benim tek emin olamadığım şey puan harcarken puan kazanılıyor mu daha önce öyle duymuştum kimse yanıt vermedi

Ekmek olmuş 10 TL zaten her gün migrostan 1 ekmek alsan ayda 300 TL olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 1 Haziran 2024; 17:7:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt

Nasıl bilecegiz pg ürünlerini yazıyormu kutuda.

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    Bu ikinci katilisim eşimin hesabından katılacam hocam fatura çıkınca her kampanyaya 1 katilim var.

• kaptan69 kullanıcısına yanıt
    Google a pg ürünleri yazın çıkar listesi hocam

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt
    İstanbul’da yaşayanlar İstanbulkarta aktarma talimatı verip daha farklı yerlerde harcama imkanı da bulabilirler.

• 366.gün kullanıcısına yanıt
    500 e 100 nasıl birleşiyor ki hocam ?

Nereden katılıyoruz buna

400 e 200 de 7500 kişi faydalanabilir uyarısı var.Kota dolmuş olabilir!

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt
    Money kampanyalarını birleştiriyor mion geçenlerdeki kampanyada bulaşık deterjanı almıştım tbg yapmıştım 1 hafta sonra moneyim yattı zannetmiyorum hocam dh harici sağda solda pek bilen yok bu kampanyaları ama yinede şans deneyeceğiz

Money kazandığım tbg ekte.

mion 1ve 2 haziran %50 indirim

Bravo güzel aşağıladın pelinsuları, sensin.

Neyse konuya gelecek olursak migrostan alacağım tereyağı 300 lira. Ben her halükarda bu parayı vermeyecek miyim? Evet. Bu durumda ha banka hesabıma gelmiş ha money hesabıma. Kampanya ne diyor? Yüzde 50 iade. Ve bu para gelince kampanya sonlanmış oluyor. Finish. Son.

Yani gelen parayı da kampanyaya dahil edip hesap yapmak mantıksız.

Sorun şu ki, gratis'teki fiyatlar ile mion aynı değil. Gratiste baktım, clear mentollü şampuan 198 lira idi (oha) ve indirim ile 49.5 liraya geliyordu. Aynısı mion'da 77 lira idi ve yarısını iade edince 1 şampuan için ödediğim ücret 36.5 lira olacaktı. Gratis ya da mion'dan ziyade önemli olan son fiyatın ne olduğu.

Bu arada, mion protein tozu da satıyormuş, hem de internette 55 lira olan tek kullanımlık bigjoy ürünleri 45 lira. İade ile 22,5 liraya geliyor fiyat, epey iyi. Kullanan arkadaş varsa öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Money kart dediği migros kartımız mi?. Alışveriş yaparken kasiyere numaramı söylediğimiz telefonun olduğu kart mı yani?

• Brett_Sinclair kullanıcısına yanıt

Evet.

• Buradan bir parfum aldim. Kutusunda bir anormallik yoktu ama sisesinde demonstration yaziyordu. Gorustum, bastan bizim magazamiz yok, tester urun gelmez bize dediler. Israr edince de cevap olarak biz kutu icerigini goremiyoruz uretici ile gorusun diyorlar. Davidoffa soracakmisim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slipdream kullanıcısına yanıt
    mion 1ve 2 haziran %50 indirim

Clear sampuan demişken Getir'de 4 Clear men 350 ml bu fiyata geldi bugün. İhtiyacı olan varsa bı baksın.

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt

Çok iyi fiyat hocam ama bi önceki mion indiriminde stoklamıştım ben, teşekkürler bilgi için :)

• Money kullanarak yapılan alışverişe money kazanılır mı?

• 366.gün kullanıcısına yanıt
    Pg 500/100 money kampanya şartlarında mion da geçerli olduğu yazmıyor. Money geleceği konusunda emin misiniz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pdrem P kullanıcısına yanıt

Hayir puani harcarsaniz %33 harcamazsaniz %0 indirim olur

Nakit ile money ayni sey degil hic alakalari yok iste böyle kandriyorlar sizi günün sonunda indirim yapsaydi kasasina 300 tl girecekti puan verdiginden 600 girecek

Aslinda türkiyede zeka ortalamasinin dusuk oldugunun farkinda olduklarindan böyle kampanyalar yapiyorlar sazanlarda %50 indirim var diyerek atliyor sirket karliligini arttiriyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.