Şimdi Ara

mion 1ve 2 haziran %50 indirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
7.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu benim de aklıma geldi ama İstanbulkart'a her yerden mükemmel oranlarda cashback ile yükleme yapabiliyorsunuz, işin sırrı Migros TBG kombinasyonu ve P&G iadesinde, iade etmezler veya zor olur diye uzak duruyorum...

Kampanya çıplak haliyle bile kötü değil, gidin yerli üretim duş jeliyle duş alın bakın bedeniniz nasıl koku ve cilt kuruluğu / gerginliği ile çığlık atıyor, birçok ürün yerli muadili ile aynı fiyata geliyor

Migros'un bu yönünü sevdiğimi söylemiştim, satın alırsanız çarpılacağınız ürünü yanına yaklaşılabilir olarak bir şekilde satışa sunuyor. Geçenlerde Colgate aktif oksijeni denemek üzere büyük bir heyecanla satın aldım, bayıldım, bazısı acı tadı var demiş ama unutmayın ilaç gibi bir macun bu ve birkaç kullamımdan sonra nane tadı da gelmeye başlıyor, üstelik beyazlatıcı etkisi çok başarılı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 3 Haziran 2024; 21:26:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• önceki hafta olan kampanyada kargoya verildi ertesi gün money yatmıştı. bu kampanyada da 01 haziranda sipariş verdim dün kargo yapıldı ancak bugün yatmadı. şartlarda 2 gün diyor yarına yatar belki. yatmayınca bi korktum acaba önceki kampanya ile birleştirmiş olabilirler mi ikinci kere sayar mı sistem. her ikisinde de moneyi yüklenen oldu mu acaba yüreğimize su serpecek :)

• yumruyen kullanıcısına yanıt
    Kargodayken yattı daha teslim almadım hocam

mion 1ve 2 haziran %50 indirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cumartesi sipariş vermiştim hâlâ hazırlanıyor görünüyor.Kampanya bitti moneyler yatmaz heralde

Yatmazsa iade ederim artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hala money yatmadı kargoyu iade mi etsem acaba gelince

• fearless_X kullanıcısına yanıt

Aynı durum bendede mevcut hocam. Ürünler yeni kargolandı.

• Cumartesi günü şubeden alışveriş yapmıştım,moneyler hesaba yatmış...

• Kargoya verildi bendede yatmadı

• Whatsapp destek hattına yazdım şu şekilde geri dönüş yapıldı.

Siparişiniz size teslim edildikten sonra 2 gün içerisinde hesabınıza yüklenmektedir.

• Siparişler bugün dağıtıma çıkıyor fakat moneyler yatmış. Ayrıca TBG ile kombo olmuş. mion 1ve 2 haziran %50 indirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yüzde 50 ile ağız bakım tbg den 24 money yatmış ama 500 lük pg ürününe 100 money yatmamış. 200 de kadınlarbilir iadesi onaylandı. 1024 harcamaya 524 iade geldi yüzde elli gelmiş oldu.

hocam genel kampanyalarınki 1 haftayı bulabiliyor bende bekliyorum yatmasını.

Hocam kadınlar bilir’e hangi faturayı yüklediniz acaba ürünler ile birlikte fatura göndermemişler bana

• Tetexos T kullanıcısına yanıt

uygulama da sipariş ayrıntılarına girdiğinizde üstte "bilgi fişi" "e-arşiv fatura" ve "iade talebi oluştur" var.. e arşiv faturadan faturanızı indirebilirsiniz.

• 366.gün kullanıcısına yanıt

bal kaymak olur :) teşekkürler inşallah o da yüklenirse çok iyi olacak.

Teşekkür ederim hocam.

• Bana yatmış 300 bügün

• 288 tl yatmış yoksa iptaldi acımam.

• Moneyle ödeyip money kazanan oldu mu,8-9 haziran için tekrar kampanya yapmış yine faydalanabiliyor muyuz aynı hesapla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya yeniden gelmiş. Bir kez daha faydalanma imkanı var mı sizce. 1 Haziran'da faydalanmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.