< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 3 Haziran 2024; 21:26:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
mion 1ve 2 haziran %50 indirim (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
önceki hafta olan kampanyada kargoya verildi ertesi gün money yatmıştı. bu kampanyada da 01 haziranda sipariş verdim dün kargo yapıldı ancak bugün yatmadı. şartlarda 2 gün diyor yarına yatar belki. yatmayınca bi korktum acaba önceki kampanya ile birleştirmiş olabilirler mi ikinci kere sayar mı sistem. her ikisinde de moneyi yüklenen oldu mu acaba yüreğimize su serpecek :)
-
-
Cumartesi sipariş vermiştim hâlâ hazırlanıyor görünüyor.Kampanya bitti moneyler yatmaz heralde
Yatmazsa iade ederim artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hala money yatmadı kargoyu iade mi etsem acaba gelince
-
Aynı durum bendede mevcut hocam. Ürünler yeni kargolandı.
-
Cumartesi günü şubeden alışveriş yapmıştım,moneyler hesaba yatmış...
-
Kargoya verildi bendede yatmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Whatsapp destek hattına yazdım şu şekilde geri dönüş yapıldı.
Siparişiniz size teslim edildikten sonra 2 gün içerisinde hesabınıza yüklenmektedir.
-
-
yüzde 50 ile ağız bakım tbg den 24 money yatmış ama 500 lük pg ürününe 100 money yatmamış. 200 de kadınlarbilir iadesi onaylandı. 1024 harcamaya 524 iade geldi yüzde elli gelmiş oldu.
-
hocam genel kampanyalarınki 1 haftayı bulabiliyor bende bekliyorum yatmasını.
-
Hocam kadınlar bilir’e hangi faturayı yüklediniz acaba ürünler ile birlikte fatura göndermemişler bana
uygulama da sipariş ayrıntılarına girdiğinizde üstte "bilgi fişi" "e-arşiv fatura" ve "iade talebi oluştur" var.. e arşiv faturadan faturanızı indirebilirsiniz.
-
bal kaymak olur :) teşekkürler inşallah o da yüklenirse çok iyi olacak.
-
Teşekkür ederim hocam.
Bana yatmış 300 bügün
288 tl yatmış yoksa iptaldi acımam.
-
Moneyle ödeyip money kazanan oldu mu,8-9 haziran için tekrar kampanya yapmış yine faydalanabiliyor muyuz aynı hesapla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya yeniden gelmiş. Bir kez daha faydalanma imkanı var mı sizce. 1 Haziran'da faydalanmıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X