Şimdi Ara

Miray yayınları ayt mat soru bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alınır mı? Bıyıklı dan izleyip sonradan ödev verdiği testleri yapmayı düşünüyorum. Birisi bugün şu şu testleri yapacaksın demededikçe düzen olmuyo çünkü bende.
    Kitabın zorluğuna ne?
    İçindeki soru tipleri fazla mı bi konudan kaç test var adam akıllı kavrıyor muyuz düşündürüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Almayı düşünüyorum zaten ayt yi bıyıkllı hocanın videolarından hallediyorum bence alınmalı tanıtımı var güzel kitaba benziyor
  • Hocam ne önerirsiniz aklımda 345 bilgi sarmal bi de Miray vardı.

• Bilgi Sarmal ayarında kitap. Konuyu öğrendikten sonra çözmek için birebir.
  • steepstone kullanıcısına yanıt
    Hocam bundan çözdükten sonra birey b den çözsem nasıl olur?

• Kitap iyi mi kötü mü çok bilmiyorum da AYT matematikten çözsen çözsen 3 kitap falan çözersin ancak. Bu üç kitabın arasına girebilecek kalitede değil bence. Ha diyorsan elimde 4-5 tane kaynak var, konu seçerek çözüyorum denemelerden sonra dönmem gerekiyor bu de kenarda dursun mu, o zaman düşünülebilir. Ama BS, 3D, Orijinal, Endemik, burada sevilmese de Acil gibi kaynaklar varken çok macera aramaya gerek yok bence hocam

• Ben şöyle düşünüyorum. Vasat bir kitap iyi bir hocayla çok iyi hale gelip öğrwtici olablr. Dbıyıklı hoca sizi gelştriyorsa miray alablrsniz. Bir öğewnci hangi hocadan konu dinlyorsa ve bikgi yorum eksiği varsa onun çözdğğü kitaptan çok şey anlar hocanın diline alıştığı için. Ama ne yaparsanız yapın 345in ösym tadındaları,3dnin tümevarınları acilin apluslarını çözün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyüpb E kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam yorumunuz çok değerli

• Hocam kitabı bilmem ama eğer konuyu da bıyıklıdan gidiyosan yani anlatımı genel olarak hoşuna gidiyosa al derim çünkü 3d ayt mat harika bir kitap olmamasına rağmen sırf eyüp b çözüyor diye aldım ve inanın normal bi kitabı dümdüz çözmekten çok daha fazla şey kattı bana bazen bazı soruları yapabilsem bile sırf hoca nası yaptı diye açıp izliyorum
  • Hocam bilgi sarmal onermiyorum bu seneki kitapları baya kolay gibi geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.