Şimdi Ara

Mirror's Edge Oyundan Atma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.01 yaması yüklü ama sürekli oyundan atıyor. Var mıdır bir çözümü?

• bende de aynısı oluyor belli bir yere gelince oyun menüsüne dönüyor neden??
  • Ekran Kartınız Nvidia ise physx Kapatırsanız oyun ayarlarından sorun düzelcektir.
  • Biraz geç olmuş ama driverı güncelleyince benim sorun ortadan kalktı.
  • denedim olmadı yine yapıyor
  • ati kullanıyorm ama aynı sorun var bndede !
  • aynen oynarken hep aynı yerde birden ana menuye dönüyor oyunun basına atıyor.. ne iş anlamadım..??
  • arkadaşlar yokmudur bu ssorunun bi çözümü bnmde başıma geldi aynı sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAVMAN

aynen oynarken hep aynı yerde birden ana menuye dönüyor oyunun basına atıyor.. ne iş anlamadım..??

Bende de aynı sorun var her driver'ım güncel yeni format atmıştım zaten...Oyuna falanmı bi patch yüklemek lazım anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

quote:

Orijinalden alıntı: LAVMAN

aynen oynarken hep aynı yerde birden ana menuye dönüyor oyunun basına atıyor.. ne iş anlamadım..??

Bende de aynı sorun var her driver'ım güncel yeni format atmıştım zaten...Oyuna falanmı bi patch yüklemek lazım anlamadım..

Yokmu bunun bir çaresi arkadaşlar ?
  • up
  • aynen bende de böyle bi sorun var.
  • arkadaşlar oyunun ana konusunda ne yapılması gerektigini son sayfada yazdım niye bakmıyosunuz oraya neyse burda da yazıyım patch yükleyin sonra uyumlu crack dosyasını oyunun kuruldugu ana klasöre degil binaries klasörüne atın sorun kalmaz büyük ihtimal. Olmazsa options dan Pych seçenegini kapatın oda olmazsa ekran kartı driverini güncelleyin.Buda olmazsa oyunu silin gitsin
  • ben hersei denedim olmadı oyunu kaldırdım klasore shıft delete cektim üzerine bide format attım simdi hiç derdim yok
  • bende de oyuna girdikten bi süre sonra masaüstüne atıyodu.
    oyunun ayarlarından phsyx'i kapattım şimdi çatır çatır oynuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.