Şimdi Ara

Mirrorlink'e istediğiniz uygulamayı yansıtıp kullanma imkanı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
54.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle telefonu rootladım. Söylenenleri aynen yaptım ama bir faydasını görmedim. Mirrorlinke kaydettiğim programları daha sonra cep telefonunun bağlantılar menüsünden mirrorlinke girdiğimde uyumlu programlar listesinde göremedim. Teyple telefonu bağladığımda da malesef bağlanamadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG mirrordrive uygulamasını çalıştırdığınızda telefonun launcheri aktif oluyor oradan seçebiliyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba telefonum samsung s6 edge. aracım skoda burda belirtilen işlemlerin tamamını yaptım. herhangi bir hata almadım. Fakat telefon ile araba bağlantısını yaptığımda LG mirror drive açılıyor fakat o ekrandan telefon ekranına gecemiyorum. bunun için yapılması gereken başka bir işlem var mı acaba.

Teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba, ben daha önce ip telefon kullanıyordum ve usb kablosu ile bağladığımda ekran direkt olarak geliyordu. Şimdi Android işletim sistemi kullanan bir telefona geçtim. Kablo ile araca bağladığımda Android auto hata veriyor bağlanmıyor mirrorlink ise bağlanıyor ama ekrana hiçbirşey gelmiyor. Örneğin telefondan navigasyon açtığımda ekrana gelmiyor bunu nasıl yapabileceğimle ilgili de çok ilginç bir şekilde bilgi bulamadım, yardımcı olabilir misiniz rica etsem teşekkürler

• Merhaba Arkadaşlar

Yukarıda belirtilen esaslara göre herşeyi yaptım ancak bir türlü olmadı ekranda görüntüleme imkansız yazıyor.

Lg mirrordrive da bildirimler kapalı olduğu halde arabada lg mirrordrive sadece lg telefonlar içindir uyarısı veriyor tamam yazan yere tıklayınca youtube veya facebook 2 sn görünüp kayboluyor. Sygic ve my peugeot uygulamaları çalışıyor

Araç peugeot 2017 model 2008 bluehdi allure 100 PS 1.6

Telefon rootlu galaxy s5 rom atmadım

Smeg versiyonu smeg.6.3 c.r11 cd 31061

1 Cözüm olarak ne yapabilirim.nette bir sürü yerde aradım ama en iyi açıklama sizinki.

2 navigasyonun yeni güncellemesi var henüz zamanım olmadı yapmaya. Bu sistemi de günceller mi.

Mirrorlink'e istediğiniz uygulamayı yansıtıp kullanma imkanı

• Apkmirror sitesinden eski versiyon lg mirrordrive indirin note 8 geçtiğimden beri bu yöntem bende çalışmıyor ayrıca mypeugeot app da bende mirrorlink desteği göstermiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.