Şimdi Ara

misircarsi.com - Anında %23 İndirim ve Ücretsiz Kargo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.S. Sarıyer ve Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olarak projemizwww.misircarsi.com u 10 Nisan'da hayata geçirdik. Türkiye'nin ilk ve tek kooperatif tabanlı online alışveriş sitesi olarak yaklaşık 1.000 adet kaliteli ve taze ürünü en uygun fiyatlarla sizlere sunma niyetindeyiz. Kısıtlı bütçemizle yönettiğimiz reklam kampanyalarımız var ve 23 Nisan'a özel sıcak bir fırsat oluşturduk umarız faydalanır ve memnun kalırsınız.

23 - 24 - 25 Nisan'da 50 TL ve üzeri tüm alışverişlerde anında % 23 indirim ve ÜCRETSİZ KARGO. Ayrıca hediye olarak tüm alışverişlerde hediye çocuk hikaye kitabı ve Oktay Usta yemek tarifleri kitabı. Herkese iyi bayramlar.

Ödeme bölümünde kupon kodu bölümüne '23nisan' yazarak fırsatlardan faydalanabilirsiniz.
    http://store.donanimhab...9e8d4125a657f5330b6.jpg

Kooperatif Adresimiz : Cumhuriyet Mahallesi. Hacı Osman Bayırı Caddesi. No: 17 Kefeliköy/Sarıyer/İstanbul
    Yeni bir site olduğumuz için karşı tarafa güven sağlamak pek kolay olmuyor. Yukarıdaki adresimize istediğiniz zaman ziyarette bulunabilir çayımızı içebilirsiniz.

• 2 kg antep fıstığı 46,58 TL tutuyır kargo bedava. İyi değilmi fiyat.

Paypal ile verdim sipariş.Ödeme onaylandı. Hadi bakalım bekliyoruz.Tadı nasıl çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 24 Nisan 2016; 2:48:42 >

• Antep 10 numara arkadaş hiç bir sıkıntı yok. Tadı tazeliği mükemmel. Ağzı kapalıda hiç deng gelmedi. Sadece kargo biraz geç geldi. Yanında hediye kitaplar içinde teşekkür ederim. Bir gün yolum düşerse yanınızada uğrucam inşAllah.
    Bu mesaja eklenen görseller:

misircarsi.com - Anında %23 İndirim ve Ücretsiz Kargo misircarsi.com - Anında %23 İndirim ve Ücretsiz Kargo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Antep 10 numara arkadaş hiç bir sıkıntı yok. Tadı tazeliği mükemmel. Ağzı kapalıda hiç deng gelmedi. Sadece kargo biraz geç geldi. Yanında hediye kitaplar içinde teşekkür ederim. Bir gün yolum düşerse yanınızada uğrucam inşAllah.
    Bu mesaja eklenen görseller:

misircarsi.com - Anında %23 İndirim ve Ücretsiz Kargo misircarsi.com - Anında %23 İndirim ve Ücretsiz Kargo

• site bir daha yaparsa bizde düşünürüz :)
  • Merhaba ,

Aynı fıstıktan tekrar almak istiyorum.Sitenizde yokmu benmi göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 9 Mayıs 2016; 10:16:06 >
  • belo3 kullanıcısına yanıt
    https://www.misircarsi.com/cerez/308-antep-fistik-250-gr.html?search_query=antep+fistik&results=9

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ücretsiz Carrefour.com 100/15
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

https://www.misircarsi.com/cerez/308-antep-fistik-250-gr.html?search_query=antep+fistik&results=9

teşekkür ederim. ama benim aldığım daha uygun modeliydi.30 tlydi kgsu.
    Bu kaliteli olan 40 tl kgsu.
  • 1 kg goji 1 kg badem yarım kg kayısı çekirdeği siparişi vermiştim genel olarak hiç memnun kalmadığımı bir daha sipariş vermeyeceğimi belirtmek isterim.
    tamamen trendlerden etkilenip altyapıyı oluşturmadan bağlantıları kurmadan "internetten satışta çok para var oğlum hemen girelim biz de" mantığıyla oluşturulmuş bir site burası.. çok amatörler bu kadar amatörlük hiç kusura bakmasınlar çok fazla. yok piyasada yenilermiş yok anlayış göstermemiz gerekiyor söylemlerini de bir kenara bırakalım bu kadar hazırlıksız dalamazsınız bir işe, daldıysanız şayet sonuçlarına da katlanmanız gerekiyor.
    ürünlere gelirsek oldukça özensiz paketlemeyle karşılaştım gojiler gojilikten çıkmış presle tek parça haline gelmişler ezile ezile, bademlerin kayısı çekirdeklerinin bir kısmı parçalanmış, bademler hiç öyle 1. sınıf değil eğer öyle bir iddiası olan varsa 1. sınıf badem yememiştir bu kadar net. kayısı çekirdekleri desen bayat..
    işin kısası alışveriş yaparken bir kez daha düşünün.

• benibeny B kullanıcısına yanıt
    tşkler.badem alacaktım.vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benibeny

1 kg goji 1 kg badem yarım kg kayısı çekirdeği siparişi vermiştim genel olarak hiç memnun kalmadığımı bir daha sipariş vermeyeceğimi belirtmek isterim.
    tamamen trendlerden etkilenip altyapıyı oluşturmadan bağlantıları kurmadan "internetten satışta çok para var oğlum hemen girelim biz de" mantığıyla oluşturulmuş bir site burası.. çok amatörler bu kadar amatörlük hiç kusura bakmasınlar çok fazla. yok piyasada yenilermiş yok anlayış göstermemiz gerekiyor söylemlerini de bir kenara bırakalım bu kadar hazırlıksız dalamazsınız bir işe, daldıysanız şayet sonuçlarına da katlanmanız gerekiyor.
    ürünlere gelirsek oldukça özensiz paketlemeyle karşılaştım gojiler gojilikten çıkmış presle tek parça haline gelmişler ezile ezile, bademlerin kayısı çekirdeklerinin bir kısmı parçalanmış, bademler hiç öyle 1. sınıf değil eğer öyle bir iddiası olan varsa 1. sınıf badem yememiştir bu kadar net. kayısı çekirdekleri desen bayat..
    işin kısası alışveriş yaparken bir kez daha düşünün.

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.