evet arkadaşlar yaklaşık 3haftadır burdayım aiesec projesi ile gelmiş bulunmaktayım Mısır'ın Mansura şehrine. ilk izlenimlerimde cok begenmedim hayal kırıklıgı oldu benim için TR nin 20sene önceki hali diyebiiliriz şehrin cogu yeri pislik içinde nil nehride öyle insanlar güvenilir degil maalesef neyse soruları alayımm.
allah kurtarsın
Tavuklar yemesin
quote:
Orijinalden alıntı: berberlereayarolanadam
allah kurtarsın
amin :)
quote:
allah kurtarsın
Allah yardımcın olsun
Konuya girerken korktum mısır resmi koymustur diye
quote:
allah kurtarsın
plaja niye bina yapmışlar ki
quote:
Orijinalden alıntı: doer
plaja niye bina yapmışlar ki
Alıntıları Göster
stanley köprüsü hocam orası iskenderiyede o binalarda küçük odalar pansiyon gibi sanırım ama kullanan azdı eski odalar
quote:
Orijinalden alıntı: Cruzer*
stanley köprüsü hocam orası iskenderiyede o binalarda küçük odalar pansiyon gibi sanırım ama kullanan azdı eski odalar
Az önce mısır yedim konu kilit üye ban
Yere düşen piramitleri ve firavunları ne yapıyorsum
Mısır değince beklenti ne kadar ola bilir ki yani anlamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mr.lsea
Tarak gibi yere benziyor. Şerit şerit yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Ohol Oula
Yere düşen piramitleri ve firavunları ne yapıyorsum
Hristiyanlar ile müslümanların ilişkisi nasıl?
Sisi reyis ülkeyi nasıl yönetiyor eskiye göre nasılmış?
Türk olduğunu öğrenince nasıl tepkiler alıyorsun?
Tarihlerini ne kadar bilyorlar(islam öncesi firavunlar vs.)?
quote:
Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun
Hristiyanlar ile müslümanların ilişkisi nasıl?
Sisi reyis ülkeyi nasıl yönetiyor eskiye göre nasılmış?
Türk olduğunu öğrenince nasıl tepkiler alıyorsun?
Tarihlerini ne kadar bilyorlar(islam öncesi firavunlar vs.)?
Alıntıları Göster
Firavunlara selam söyle
Cruzer*
kullanıcısına yanıt
Lise 2 de yani yaklasik 5 6 sene once misira arapca egitimi icin gitmisim bu aylarda bende cok hayal kirikligina ugramistim bide kahirederydik neyse tek arti yani buraya gore orasi cok ucuz bide hic ictin mi bilmiyorum adini net hatirlamamakla birlikte yesil bi icicek asir gibi bi adi vardi tek dikiste icion uzun bi sopa gibi cubuktan yapilio onu ic bide hurma suyu baska da guzel bisi yok bu arada sakin markertten cips alma hepsinin tadi igrenc hele bi limonlu vardi allah affetsin hatirladikca igrenirim
quote:
normal bi ülke bekliyordum ama ondanda düşük cıktı bunun gibi mesela
quote:
quote:
normal bi ülke bekliyordum ama ondanda düşük cıktı bunun gibi mesela
Alıntıları Göster
hristiyanlar daha cok sahil kesiminde su ana kadar olay vs görmedim içlerinede girdim gayet rahat yaşıyorlar. sisi gelince cok bir degişiklik olmamış tarafsız bi kişiye sormak lazım kime sorsam tarafına göre cevap veriyor ama kanımca aynı tas aynı hamam . türküm diyince ''yavaş yavaş hasan şaş'' diyorlar :) bizim dizileri felan biliyorlar tayyibide seven cok tarihlerini ne kadar bildikleri hakkımda bi bilgim yok ama islam sonrası tarihi daha cok önemsediklerini söyleyebilirim.
quote:
hristiyanlar daha cok sahil kesiminde su ana kadar olay vs görmedim içlerinede girdim gayet rahat yaşıyorlar. sisi gelince cok bir degişiklik olmamış tarafsız bi kişiye sormak lazım kime sorsam tarafına göre cevap veriyor ama kanımca aynı tas aynı hamam . türküm diyince ''yavaş yavaş hasan şaş'' diyorlar :) bizim dizileri felan biliyorlar tayyibide seven cok tarihlerini ne kadar bildikleri hakkımda bi bilgim yok ama islam sonrası tarihi daha cok önemsediklerini söyleyebilirim.
aselam söylerim. :)
yere düşen piramit ve firavunları alıp yerin koyuyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: cyberwar
Lise 2 de yani yaklasik 5 6 sene once misira arapca egitimi icin gitmisim bu aylarda bende cok hayal kirikligina ugramistim bide kahirederydik neyse tek arti yani buraya gore orasi cok ucuz bide hic ictin mi bilmiyorum adini net hatirlamamakla birlikte yesil bi icicek asir gibi bi adi vardi tek dikiste icion uzun bi sopa gibi cubuktan yapilio onu ic bide hurma suyu baska da guzel bisi yok bu arada sakin markertten cips alma hepsinin tadi igrenc hele bi limonlu vardi allah affetsin hatirladikca igrenirim
aynen hocam cipsleri igrenç sadece doritos alıyorum zaten ülkerin ürünleride var o dediginiz su şeker kamışı suyu çok güzel bende denedim sahil kesimlerinde iyi gidiyor soguk soguk (asir zaten ... suyu demek:) )
Gidemedim ama gözümde bambaşkadır oralar. Ne bileyim sırf o piramitler bile her pisliği görünmez yapabilir bana. Çok etkileyici.